Οι Κάρτες του Αγγέλων. Προβλέψεις 10-16 Απριλίου

Οι Κάρτες  του Αγγέλων. Προβλέψεις 10-16 Απριλίου

Από τις πιο γνωστές μαντικές τράπουλες, της Doreen Virtue,  που αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά της Αγάπης και των Συντρόφων, ακόμη και αν αυτοί ανήκουν στο παρελθόν.

Τρεις μεγάλες κατηγορίες. Κάρτες Αγάπης, Θεραπείας και Γενικές.

Κάθε Κάρτα περιέχει ένα Αγγελικό μήνυμα.

Αισθηματικές προβλέψεις:

Κριός: Η κάρτα – Η Θεραπεία

Πολλές οι ευκαιρίες για συζητήσεις ,επαφές και συναντήσεις θα έχετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Θα πρέπει να βάλετε νερό στο κρασί σας, δίχως να αφήσετε σε δεύτερη μοίρα τα προσωπικά σας λόγο πολλών υποχρεώσεων.

Ταύρος: Η κάρτα – Η Δύναμη

Ιδιαίτερα ευχάριστη κάρτα, ιδανική για την γιορτινή περίοδο. Μια αλλαγή στην ζωή σας ή ένα ταξιδάκι θα γεμίσει τις μπαταρίες σας που τόσο έχετε ανάγκη. Όσοι είστε μόνοι είναι το κατάλληλο διάστημα για να κάνετε ευχάριστες γνωριμίες

Δίδυμοι: Η κάρτα – Η Ελευθερία

Μέσα στις επόμενες μέρες έχετε σημαντική εύνοια στον τομέα των προσωπικών σας και περισσότερες ευκαιρίες για να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Βοήθεια επίσης έχετε στα επαγγελματικά σας από ανθρώπους κύρους.

Καρκίνος: Η κάρτα – Η Φιλία

Η εβδομάδα αυτή σας δίνει πολλά εφόδια για να περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι ξεκινάτε πολύ πιθανόν, ένα νέο έρωτα που θα σας συναρπάσει. Στα επαγγελματικά σας ο λόγος σας είναι δεσμευτικός.

Λέων: Η κάρτα – Η Αρμονία

Ίσως σας απασχολούν πολλά αυτό τον καιρό γύρω από τα αισθηματικά σας και όχι μόνο. Πρέπει να αφήσετε πίσω τους φόβους σας και τα κολλήματα σας, γιατί έχετε το ¨κλειδί¨ που θα φέρει ικανοποιητικές λύσεις για εσάς και την αισθηματική σας ζωή.

Παρθένος: Η κάρτα – Μαγική Αίσθηση

Το πιο σημαντικό νέο της εβδομάδας είναι η κινητικότητα που έρχεται σε όλους τους τομείς. Η διάθεση σας είναι ανεβασμένη και έρχεστε πιο κοντά στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Αν ανήκεις σε αυτούς που αναζητούν εργασία, θα εμφανιστούν κάποιες σημαντικές ευκαιρίες.

Ζυγός: Η κάρτα – Ο Εορτασμός

Ευχάριστες εκπλήξεις σας περιμένουν στον ερωτικό τομέα τις επόμενες μέρες . Φίλοι πιστοί θα είναι γύρω σας και θα σας φροντίσουν με το καλύτερο τρόπο. Εσείς , είτε θέλετε να αναθερμάνετε μια παλιά φιλία ,είτε να κάνετε μια καινούργια, και στις δύο περιπτώσεις η επιτυχία σας είναι δεδομένη

Σκορπιός: Η κάρτα – Κύματα Ευημερίας

Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ δημιουργική για σας και θα πρέπει να χαλαρώσετε λίγο από τα θέματα εργασίας που σας βαρύνουν και να φροντίσετε να δώσετε την προσοχή σας στο ταίρι σας, που νιώθει παραμελημένο.

Τοξότης: Η κάρτα – Η Υλοποίηση

Η κτητικότατα και η εφεκτικότητα παραμένει έντονη από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ωστόσο τα πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλον είναι δίπλα σας και σας στηρίζουν.

Αιγόκερως:  Η κάρτα – Η Πρόθεση

Η κάρτα αυτή φέρνει μηνύματα από τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν. Είναι εξαιρετική περίοδος για να προωθήσετε ζητήματα προσωπικά και επαγγελματικά

Υδροχόος: Η κάρτα – Η Ελευθερία

Μέχρι τα μέσα της εβδομάδος προετοιμάζεται τα επόμενα ώστε να δείξετε τα ταλέντα σας στην διαχείριση των οικονομικών σας υποχρεώσεων. Οι νέοι ορίζοντες που σας ανοίγουν στα ερωτικά σας πλημμυρίζουν από αισιοδοξία φέροντας παράλληλα νέες γνωριμίες στα πόδια σας.

Ιχθείς: Η κάρτα – Η Ισορροπία

Άπειρη υπομονή και σταθερότητα σας κυριεύει αυτή τη εβδομάδα και στα ερωτικά σας. Ξεκινάτε μια ελπιδοφόρο περίοδο στα οικονομικά σας, που σας είχαν ταλαιπωρήσει αυτό το διάστημα. Στα ερωτικά σας φλερτ και νέες γνωριμίες για τους ελεύθερους μέσα από φίλους και παρέες.