Προβλέψεις για την νέα εβδομάδα.10-16/04

Προβλέψεις για την νέα εβδομάδα.10-16/04

 

Συμπληρωματικά διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας.

Ωροσκόπος:  Γενικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το δεύτερο μας ζώδιο. Είναι εκείνο το ‘σημείο -ζώδιο΄ που κατά την μοναδική στιγμή της γεννήσεως μας, ανέτειλε. Προσδιορίζεται με βάση την ακριβή ώρα και τόπο της γεννήσεως μας.

Κριός :  Η ζήλια που υπάρχει μέσα στο  μυαλό σας, πολλές φορές αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, σας έχει εκθέσει στα μάτια του συντρόφου σας. Κάντε κάτι για να το περιορίσετε.  Αυτοί που διατηρούν παράλληλες σχέσεις, ίσως και να αποφασίσουν τον τερματισμό τους.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~95  %

Ταύρος: Οι κινήσεις που κάνετε μέσα στην σχέση σας, δείχνουν ότι μάλλον έχετε κουραστεί ή δεν βρίσκετε πια τίποτα ενδιαφέρον να σας κρατά. Το καλύτερο και το πιο έντιμο, θα ήταν, να μιλήσετε ειλικρινά με τον άνθρωπο σας και να βρείτε τι πραγματικά συμβαίνει και πως μπορεί να λυθεί.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~91  %

Δίδυμοι: Μην στέκεστε μόνο σε αυτά που σας λένε και σας υπόσχονται. Αν αυτά τελικά αυτά μέσα σε εύλογα χρονικά διαστήματα, δεν υποστηριχτούν από πράξεις, τότε καλύτερα απομακρυνθείτε με όλους τους τρόπους. Οι σχέσεις που αυτό το διάστημα έχουν παγώσει, θα πρέπει να βρουν τους επικοινωνιακούς τρόπους, να πλησιαστούν.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμ

ερα: ~93  %

Καρκίνος:  Ο τρόπος σας έχει γοητεύσει έναν καινούργιο άνθρωπο, που σας έρχεται από τον χώρο της εργασίας ή της κοινωνικής σας ζωής. Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα υπάρξει και το σχετικό πλησιάσμα που θα σας επιβεβαιώσει. Όσοι έχουν ήδη σοβαρή σχέση, θα δεχτούν προτάσεις για κάτι περισσότερο.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~92  %

Λέων: Μπορείτε να πείτε ότι είσαστε, πολύ κοντά στην επιτυχία, του να κατακτήσετε το άτομο που ζητάει η καρδιά σας. Η υπομονή και οι καλοί σας τρόποι, έχουν ήδη στείλει το μήνυμα τους, Όσοι έχουν υποθέσεις, σε εκκρεμότητα, διαζυγίου, θα τις προχωρήσουν.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~95  %

 

Παρθένος : Οι εξελίξεις είναι παρούσες. Τόσο καιρό ζητούσατε και κάνατε τις προσωπικές σας προσπάθειες, για να ξανασμίξετε με τον άνθρωπο σας. Αυτό συμβαίνει και άμεσα θα έχετε ειδήσεις και εμφανίσεις. Σκεφτείτε αυτήν την φορά, πιο ώριμα ποιες θα είναι οι προτάσεις σας.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~94  %

Ζυγός: Η μεγαλύτερη πλειοψηφ

ία είναι μέσα σε σχέσεις, που δεν ανταποκρίνονται πια σε αισθήματα και δράσεις. Έχετε πια έρθει το κατάλληλο χρονικό σημείο για αποκαλύψεις και αλλαγές σε όλους τους τομείς. Μιλήστε και παρουσιάστε τις δικές σας θέσεις.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~92  %

 

Σκορπιός : Υπάρχει μια υπερ-ένταση στην ατμόσφαιρα μέσα στον δεσμό σας. Λόγια και παρεξηγήσεις που δεν αφήνουν τα συναισθήματα να εξελιχτούν. Ίσως έχει χαθεί ο πρώτος ενθουσιασμός. Είστε αρκετά εύστροφοι, άρα την λύση μπορείτε εύκολα να την βρείτε.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~95  %

 

Τοξότης:  Η προσωπική σας ελευθερία είναι το Α και το Ω στην ζωή σας. Σαφώς και  μπορείτε να έχετε μια πολλή καλή σχέση, αλλά χωρίς αυτήν να σας περιορίζει. Πολλά τα ταξίδια και οι μικρομετακινήσεις, που για αυτούς που είναι ελεύθεροι, θα αποδώσουν νέες γνωριμίες.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~92  %

Αιγόκερως : Εσείς έχετε ένα ιδιαίτερο τρόπο που διασκεδάζετε και ψυχαγωγείτε, τον εαυτό σας. Αν είστε πρόσφατα μέσα σε μια καινούργια σχέση, θα πρέπει να το εξηγήσετε. Οι δεσμοί που έχουν περάσει από δυσκολίες, αυτήν την εποχή θα συζητήσουν για επισημοποιήσεις.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~93  %

 

Υδροχόος:  Όλα είναι πιθανόν να συμβούν αυτές τις ημέρες. Το παρελθόν εμφανίζεται και κάνει την προσπάθεια του, για να σας ξανα- κερδίσει. Κάποια νέα φλερτ, σας κυκλώνουν και σας γοητεύουν. Ζήστε το στο έπακρο του, αλλά χωρίς να πικράνετε κάποιον.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~92  %

 

Ιχθείς: Δεχτείτε να ακούσετε αυτά που έχει να σας πει το άτομο που έχετε σχέση. Υπάρχουν κάποια παράπονα που μόνο εσείς μπορείτε να τα επιλύσετε. Είστε κάτω από μεγάλη συμπαντική εύνοια, άρα σίγουρα οι κινήσεις σας θα είναι καταλυτικές για όλους.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~94  %