ΤΑΡΩΜΑΝΤΕΙΑ- Κυριακή 09/04/17

ΤΑΡΩΜΑΝΤΕΙΑ- Κυριακή 09/04/17

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

Κριός:   Η Αυτοκράτειρα

Δεν θα σας δώσουν πολλές ευκαιρίες, για να πείτε την δική σας θέση. Αφήστε τις καθυστερήσεις και προχωρήστε στο θέμα… τι θέλετε και τι μπορείτε να προσφέρετε.

Love: **

Ταύρος :  Ο Αρχιερέας

Διασκεδάστε αυτές τις ημέρες, καθώς ευνοήστε από τουλάχιστον 2 πλανήτες. Αυτό θα σας δώσει και καλύτερη ψυχολογία. για να διεκδικήσετε αυτά που επιθυμείτε σε αισθηματικά αλλά και εργασιακά.

Love: ***

Δίδυμοι: Η Εγκράτεια

Εσείς και το περίπλοκο μυαλό σας, κάποιες στιγμές υψώνετε τείχη και δεν επιτρέπετε σε κανέναν να σας πλησιάσει. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το διορθώσετε.

Love: **

Καρκίνος: Ο Τροχός της Τύχης

Χρειάζεστε νέο αέρα στην σχέση σας. Αυτό είναι και κάτι που θα σας ανανεώσει μέσα στον αισθηματικό σας δεσμό, που ίσως και να έχει μείνει πολύ  καιρό στάσιμος.

Love: *

 

Λέων : Ο Γητευτής

Εσείς οι ελεύθεροι, αυτό το Σ/Κ, θα έχετε πολλές και ευχάριστες προσεγγίσεις που ίσως και  να σας γοητεύσουν. Ακόμη και νέοι έρωτες είναι στα σκαριά.

Love: ***

Παρθένος: Ο Κόσμος

Εσείς και το ύφος σας, κάποιες στιγμές δεν αφήνετε κανέναν να σας πλησιάσει και να εκφράσει αυτό που έχει μέσα στην καρδιά του για εσάς.  Αλλάξτε το.

Love: **

 

Ζυγός:  Το Αστέρι

Όλα είναι δύσκολα αυτές τις ημέρες. Μην δίνετε και εσείς παραπάνω αφορμές για σχόλια και κουτσομπολιά. Μετά τις 19-04 όλα θα αλλάξουν υπέρ σας.

Love: ***

Σκορπιός: Ο Αυτοκράτορας

Αυτό που πραγματικά έχετε ανάγκη είναι να μιλήσετε με τον άνθρωπο σας, και να βάλετε τις καταστάσεις στις κανονικές τους διαστάσεις. Τίποτα όμως περισσότερο.

Love: **

Τοξότης: Το Άρμα

Εσείς με τα καταπληκτικά αστρολογικά της εποχής, μπορείτε να ολοκληρώσετε τους στόχους σας. Αυτό σημαίνει ότι το άτομο που σας ενδιαφέρει, θα σας πλησιάσει.

Love: **

 

Αιγόκερως: Ο Ήλιος

Οι εξελίξεις τρέχουν και εσείς καλείστε να είσαστε παρόντες. Ο άνθρωπος σας, χρειάζεται την προσοχή σας και εκεί πρέπει κατά κύριο λόγο να εστιάσετε.

Love: ***

Υδροχόος: Η Σελήνη

Μια μέρα που θα χρειαστεί να κρατήσετε την ψυχραιμία σας. Πολλά αυτά που θα ακούσετε και άλλα τόσα  που θα δείτε. Φιλτράρετε και μην λέτε πολλά.

Love: **

Ιχθείς: Η Δικαιοσύνη

Με την Αφροδίτη ανάδρομη, το μόνο βέβαιο είναι ότι έχετε γίνει ένας μόνιμος πόλος έλξης, που θα φέρει στον περίγυρο σας, νέο κόσμο που θα σας εκπλήξει.

Love: ***