ΤΑΡΩΜΑΝΤΕΙΑ – Δευτέρα 10/04/17

ΤΑΡΩΜΑΝΤΕΙΑ – Δευτέρα 10/04/17

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

Κριός:   Η Δικαιοσύνη

Δεν έχετε πια κανέναν λόγο να μένετε μέσα σε μια αισθηματική σχέση που δεν σας προσφέρει, όσα της προσφέρετε εσείς. Σκεφτείτε αυτό το διάστημα, πιο σοβαρά και σίγουρα μην κολλάτε στην βαρεμάρα και την ανασφάλεια.

Love: ***

Ταύρος :  Η Αυτοκράτειρα

Εσείς έχετε ανοίξει πολλές πόρτες αλλά ακόμη δεν έχετε αποφασίσει ποια θα τιμήσετε. Λάθος. Αν τελικά δεν σας ενδιαφέρουν κάποια άτομα, το καλύτερο θα ήταν να απομακρυνθείτε, χωρίς να δίνετε παραπάνω ελπίδες.

Love: **

Δίδυμοι: Ο Αρχιερέας

Σκορπίζετε τον καλό σας εαυτό σε υποθέσεις, που δεν σας ταιριάζουν. Μπορεί τα διλήμματα και οι προτάσεις να σας φανερώνονται αλλά και εσείς σε όλα αυτά, θα πρέπει να βάλετε ένα στόπ. Χρήμα στους δρόμους σας.

Love: ***

Καρκίνος: Η Εγκράτεια

Ησυχία επιτέλους υπάρχει στην αισθηματική σας ζωή, που δείχνει πια να έχει βρει τους ρυθμούς της. Όλα είναι πιθανά πια να σας συμβούν, ακόμη και να έχετε μια πρόταση γάμου- συγκατοίκησης από τον άνθρωπο, που σας αγαπά.

Love: **

 

Λέων : Ο Τροχός της Τύχης

Έχετε κατακτήσει την καρδιά ενός ανθρώπου που τόσο καιρό, σας δυσκόλευε σε κάθε επίπεδο. Αυτό και κάτω από τις καλές αστρολογικές όψεις της περιόδου θα σας δώσουν και τις ευκαιρίες για να το πάτε και πιο σοβαρά.

Love: *

Παρθένος: Ο Γητευτής

Δεν έχετε και εσείς ακόμη βρει, τι είναι αυτό που σας φταίει, μέσα στην σχέση σας και συνεχώς έχετε εντάσεις και παρεξηγήσεις. Μπορεί να είναι η ανία και η έλλειψη πια ενδιαφέροντος. Κάντε κάτι άμεσα για να το αλλάξετε.

Love: ***

 

Ζυγός:  Ο Κόσμος

Όλα έχουν πια ισορροπήσει πάνω στις δικές σας επιθυμίες. Αυτό είναι και κάτι σαν κατάσταση που θα κάνει τον άνθρωπο σας, να σκεφτεί και τα επόμενα βήματα. Πολλές και οι εκπλήξεις για τους χωρισμένους.

Love: **

Σκορπιός: Το Αστέρι

Οι νέοι έρωτες που ζητάτε είναι εδώ και σας πολιορκούν, ασταμάτητα. Είναι μια καλή εποχή που οι ερωτικές σας μετοχές, έχουν πιάσει το ζενιθ. Αυτό θα σας δώσει και την χαρά, του να ξεφύγετε επιτέλους από το άσχημο παρελθόν σας.

Love: ***

Τοξότης: Ο Αυτοκράτορας

Εσείς και ο ασταμάτητος σας ερωτισμός, θα σας βάλει σε μπελάδες. Όσοι είναι σε σχέση θα πρέπει να μην φέρνουν τον άνθρωπο τους σε δύσκολη θέση. Δεν κερδίζουν τίποτα. Αντιθέτως καθυστερούν τις καλές εξελίξεις.

Love: **

Αιγόκερως: Το Άρμα

Αν δεν έχετε σκοπό να πάτε αυτήν την σχέση και πολύ μακριά, καλό θα ήταν από τώρα, να το ανακοινώστε στο άλλο άκρο. Οι μοναξιές για τους αδέσμευτους έχουν τελειώσει, καθώς μέσα σε αυτόν τον μήνα, θα υπάρξουν νέοι έρωτες.

Love: **

Υδροχόος: Ο Ήλιος

Έχετε επιδοθεί σε έναν ατελείωτο αγώνα να φέρετε πίσω τον άνθρωπο με τον οποίο είχατε σχέση. Αυτό μην το παρακάνετε. Έχετε πει αυτά που ζητάτε. Τώρα έχει έρθει η ώρα να κάνετε πίσω και να αφήσετε τις καταστάσεις να τρέξουν.

Love: ***

Ιχθείς:

Η Σελήνη

Ο εγωισμός είναι και ο καλύτερος σας φίλος. Αυτό είναι και κάτι που σας κρατάει μακριά από την αισθηματική επικοινωνία, που σας ζητά το ταίρι σας. Αλλάξτε λίγο την συμπεριφορά σας και όλα θα βελτιωθούν άμεσα.

Love: **