Ερωτικές προβλέψεις -Τρίτη 11/04

Ερωτικές προβλέψεις -Τρίτη 11/04

Προβλέψεις για όλους τους τύπους… των σχέσεων.

 

Κριός – ζώδιο της Φωτιάς: Είναι μια εβδομάδα που θα βάλει τις βάσεις, για να ολοκληρώσετε τα προγράμματα σας για τον επόμενο βήματα. Ακόμη θα υπάρξουν και προτάσεις για επανασύνδεση.

Ταύρος – ζώδιο της Γης: Ο Κυβερνήτης σας σε λίγες μέρες θα σας δώσει ευκαιρίες για πολλές αλλαγές σε κάθε τομέα. Αυτό είναι και κάτι, που θα σας δώσει περισσότερη γοητεία και λάμψη, σε υποθέσεις αισθηματικών.

Δίδυμοι – ζώδιο του Αέρα: Ξεκινήστε την μέρα σας, με τα πιο σοβαρά που έχετε να επιλύσετε. Μέχρι το βράδυ, θα έχετε δεχτεί μια σειρά από προτάσεις για διασκέδαση, από το ταίρι ή τους φίλους σας.

Καρκίνος- ζώδιο του Νερού : Δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνετε λόγια που έχετε πει στο παρελθόν. Αυτό σα δείχνει προβλέψιμους και γραφικούς. Κάντε τις μελλοντικές σας προτάσεις.

Λέων – ζώδιο της Φωτιάς : Το αισθηματικό σας παρόν, έχει νότες από το παρελθόν. Αυτό μόνο σας μπερδέψει μπορεί για τις τελικές σας αποφάσεις. Ξεκαθαρίστε μέσα στο κεφάλι σας τι και ποιον τελικά αγαπάτε.

Παρθένος ζώδιο της Γης :  Μια σειρά από γεγονότα έχουν κλονίσει την εμπιστοσύνη στον άνθρωπο σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αναλύσετε άμεσα, στις καταστάσεις και να πάρετε τελικές αποφάσεις.

 

Ζυγός- ζώδιο του Αέρα: Υπάρχει μια ένταση και λεκτική αντιπαράθεση μόνιμα, μέσα στον αισθηματικό σας δεσμό. Αυτό και κάτω από την νέα σελήνη που πλησιάζει, μόνο σε επιδείνωση μπορεί να οδηγήσει.

 

Σκορπιός- ζώδιο του Νερού:  Οι κινήσεις που κάνετε για να επανασυνδεθείτε με τον άνθρωπο σας, ίσως και να τον πιέζουν. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει άμεσα να το περιορίσετε. Όποιος σας αγαπάει, ξέρει που θα σας βρει.

 

Τοξότης – ζώδιο της Φωτιάς:  Είναι μια γεμάτη ημέρα, που δείχνει να έχει πολλά θέματα που θα πρέπει εσείς με τις δυνάμεις σας, να λήξετε. Για τους αδέσμευτους, ίσως και να προκύψουν, ερωτικές προτάσεις.

Αιγόκερως ζώδιο της Γης: Το επικοινωνιακό σας ταμπεραμέντο, δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Πόσο μάλλον το άτομο που έχει εισέλθει το τελευταίο χρονικό, διάστημα στην ζωή σας και σας πολιορκεί.

Υδροχόος – ζώδιο του Αέρα:  Πολλά τα μέτωπα που έχετε ανοίξει….και σίγουρα έχετε χάσει τον μπούσουλα. Αν αυτό το έχετε κάνει στον ερωτικό σας τομέα, κινδυνεύετε με άμεσες και άσχημες αποκαλύψεις.

Ιχθείς – ζώδιο του Νερού Υπάρχει ένα όραμα στο μυαλό σας και αυτό που ζητάτε είναι το ταίρι σας να το υποστηρίξει. Σε όλο αυτό αποκλείστε τους φίλους και τα κοντινά σας συγγενικά περιβάλλοντα.