Προβλέψεις για Ζευγάρια – Τρίτη 11/04

Προβλέψεις για Ζευγάρια – Τρίτη 11/04

Για πληρέστερη ενημέρωση διαβάζεται πάντα και τον ωροσκόπο σας:

 

Κριός:  Δεν έχετε πολλά να πείτε, ευτυχώς. Το ταίρι σας έχει πάρει τα μηνύματα του, και αυτό σας κάνει πια και αισθάνεστε δικαιωμένοι. Από την ερχόμενη εβδομάδα, και κάποιοι που είχαν χωρίσει…θα βρουν την ευκαιρία για να επανασυνδεθούν.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 21:00

Ταύρος: Υπάρχουν  τρόποι πιο διπλωματικοί για να μιλήστε και να κατακτήσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Αυτό που έχει σημασία είναι εσείς αυτήν την εποχή, να κλείσετε τις πόρτες στο παρελθόν σας, που κατά καιρούς σας δημιουργεί προβλήματα.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 22:00

 

Δίδυμοι:  Οι εξηγήσεις που ζητάτε από τον άνθρωπο σας, συσχετίζονται με τον παρελθόν σας και ένα συγκεκριμένο άτομο. Εσείς καλείστε με τον χέρι στην καρδιά να πείτε, όλη την αλήθεια και να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 12:00

 

Καρκίνος:  Αυτά που σκέφτεστε ίσως και να μην βρίσκουν σύμφωνο τον άνθρωπο σας. Ίσως να μην είναι ακόμη η σωστή ώρα, για να περάσετε σε πιο δεσμευτικές αποφάσεις για το μεταξύ σας. Σίγουρα ρόλο παίζουν και τα οικονομικά σας μεγέθη.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 17:00

 

Λέων :   Έχετε εξαντλήσει τα περιθώρια της υπομονής σας και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει, πια να σας βάλει σε μια λογική του να ξεκαθαρίσετε, τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα με την σχέση σας. Πάντως τα άστρα είναι συμμαχικά με εσάς.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 12:00

 

Παρθένος:  Η διάρκεια της σχέσης, που έχετε αλλά και τα καλά που απολαμβάνετε, από τον άνθρωπο σας, έχουν κάνει το μυαλό σας να σκέφτεται για περαιτέρω δεσμεύσεις μέσα στον επόμενο μήνα, ή έστω το Καλοκαίρι.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 16:00

 

Ζυγός:   Υπάρχουν πολλά άτομα, γύρω σας που δεν εγκρίνουν την σχέση που έχετε. Αυτό είναι και κάτι που δεν θα πρέπει άμεσα να σας πλήττει, αλλά σε δεύτερο βαθμό θα πρέπει να προφυλάξετε τον άνθρωπο σας, από τα κουτσομπολιά.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 20:00

 

Σκορπιός : Η κατάσταση σας είναι μέτρια μέσα στην σχέση σας. Αυτό είναι κάτι που και ο άνθρωπος σας, το έχει καταλάβει και θέλει να κάνει μια συζήτηση με εσάς και να σας πει από πλευράς του τα παράπονα που έχουν δημιουργηθεί.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 22:00

 

Τοξότης:  Εσείς που είσαστε για ακόμη μια φορά μπλεγμένοι με το παρελθόν και το παρόν, αυτές οι μέρες αστρολογικές σας δίνουν τις ευκαιρίες για να ξεκαθαρίσετε μέσα στο κεφάλι σας, τι ζητάτε. Ίσως και κανένα τελικά, άτομο από τα δύο να είναι ταιριαστό με εσάς.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 14:00

 

Αιγόκερως :  Μπορεί στο τώρα να δυσκολεύεστε με όλα αυτά που έχουν συμβεί μέσα στον δεσμό σας, αλλά είναι μόνο προσωρινά. Είσαστε σε πολλά αυτήν την εποχή μπλεγμένη και αυτό που χρειάζεται είναι να βάλετε προτεραιότητες.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 10:00

 

Υδροχόος:  Από σήμερα και μέχρι την λήξη του Κριού στις 20/04, εσείς θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί σε αυτά, που θα πείτε ή θα κάνετε μέσα στην σχέση σας. Οι ανάδρομοι πλανήτες, έχουν αναστατώσει όλον τον ζωδιακό κόσμο,

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 12:00

 

Ιχθείς:  Ο Ποσειδώνας και  Αφροδίτη έχουν πολλά να σας προσφέρουν το επόμενο χρονικό διάστημα, και μέσα σε όλα αυτά σίγουρα θα  υπάρξουν και επανασυνδέσεις.  Το χρήμα και η οικονομική άνεση, θα αφιχθούν και αυτά πολύ σύντομα.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 19:00