Ταραμαντεία – Τρίτη 11/04

Ταραμαντεία – Τρίτη 11/04

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

Κριός:

Η Σελήνη

Σκεφτείτε τα προγράμματα σας σε όλους τους τομείς. Από την ερχόμενη εβδομάδα θα δείτε, εξελίξεις σε υποθέσεις οικονομικών και αισθηματικών, που είχαν σταματήσει. Ίσως και μια παλιά σας αγάπη να σας προσεγγίσει με πρόσχημα την φιλία.

Love: ***

Ταύρος : Η Δικαιοσύνη

Είναι ανοιχτός ο δρόμος σας στις επιδιώξεις, που δεν προλάβατε το προηγούμενο χρονικό διάστημα, να ολοκληρώσετε. Αυτό συσχετίζεται με τα αισθηματικά σας, που τώρα θα δείξουν την αληθινή τους δυναμική. Οι συνεργασίες σας, θα ανθίσουν.

Love: **

Δίδυμοι: Η Αυτοκράτειρα

Ο λόγος σας είναι έντονος και πολλές φορές χωρίς μέτρο. Αυτό από την μια είναι καλό γιατί δεν αφήνετε υπόνοιες, αλλά από την άλλη, ίσως να δημιουργεί επικοινωνιακά χάσματα, με πρόσωπα που επιθυμούν να σας πλησιάσουν και να σας εκφράσουν τον έρωτα τους.

Love: ***

Καρκίνος: Ο Αρχιερέας

Η ταλαιπωρία σας είναι μεγάλη. Έχετε χαθεί μέσα σε πρακτικά προβλήματα της καθημερινότητας. Αυτό είναι και κάτι έχει ακουμπήσει και την προσωπική σας ζωή. Ενεργοποιηθείτε και κάνετε τις διορθώσεις σας. Από τα οικονομικά σας, θα έχετε χαρές.

.Love: **

 

Λέων : Η Εγκράτεια

Όπου και να γυρίσετε την ματιά σας, θα δείτε πρόσωπα του αντίθετου φύλου που σας κοιτούν με θαυμασμό. Μπορείτε πια να ξεχάσετε το παρελθόν σας και να κάνετε πιο δυναμικές κινήσεις, στον αισθηματικό σας τομέα, που σίγουρα χρειάζεται…. συμπλήρωμα!

Love: *

 

Παρθένος: Ο Τροχός της Τύχης

Οι μέρες μέχρι και τις 19-04, είναι ευνοϊκές για εσάς και τους σκοπούς σας. Ευχάριστες ειδήσεις που θα σας έρθουν από τον σύντροφο σας και θα αφορούν, κάτι που συσχετίζεται με το περιβάλλον του. Αυτοί που  είναι ακόμη μόνοι από θέση, και όχι από ανάγκη, είναι ζήτημα λίγου χρόνου, για να βρουν το έτερον τους ήμισυ.

Love: ***

 

Ζυγός:  Ο Γητευτής

Αφήστε τις άσχημες σκέψεις να φύγουν από το  μυαλό σας. Η μέρα έχει πολλές και ευχάριστες συναντήσεις. Αυτοί που έχουν καιρό μέσα στην μοναξιά τους, είναι θέμα λίγου χρόνου να βρουν τον ιδανικό τους σύντροφο.

Love: **

Σκορπιός: Ο Κόσμος

Πολλές και περίπλοκες οι σκέψεις σας, που σας κάνουν και μένετε καθηλωμένοι στο άτυχο παρελθόν σας. Οι μέρες, είναι γεμάτες από πρόσωπα και καταστάσεις, που σίγουρα θα διορθώσουν την ψυχολογία σας. Αυτό θα υποστηριχτεί και από την εν δυνάμει καλύτερη οικονομική σας θέση.

Love: ***

Τοξότης: Το Αστέρι

Έχετε ξοδέψει υπερβολικό χρόνο και ενέργεια για να πείσετε ένα πρόσωπο που κάποτε είχατε ερωτική σχέση, να επιστρέψει στο παρόν σας. Μην το συνεχίζετε. Η άποψη σας έχει εισακουστεί, άρα αφήστε την άλλη πλευρά να κάνει και αυτήν την κίνηση της.

Love: **

Αιγόκερως: Ο Αυτοκράτορας

Δυσκολεύεστε αρκετά να βγείτε από σχέσεις, που δεν σας προσφέρουν τίποτα σε αισθηματικό επίπεδο. Αυτό τον νέο μήνα του Ταύρου 21/04, θα πρέπει να είναι για εσάς διαφορετικό  και σίγουρα να μην κουβαλάει την προβληματικότητα του προηγούμενου. Σκεφτείτε υπέρ σας και δράστε άμεσα και ανάλογα.

Love: **

Υδροχόος: Το Άρμα

Κάποιος που εδώ και καιρό κινείται στους εργασιακούς- φιλικούς σας κύκλους, έχει την διάθεση να κάνει ένα βήμα πιο κοντά στην καρδιά σας. Ίσως και να εκπλαγείτε. Για τους ήδη δεσμευμένους, είναι μια παγίδα που σίγουρα θα πρέπει να την αποφύγουν.

Love: ***

Ιχθείς: Ο Ήλιος

Έχετε πιάσει στα δίχτυα σας, μια καρδιά που δείχνει ότι σας θέλει πολύ και αληθινά. Οι αποκαλύψεις είναι κοντά και θα σας ενθουσιάσουν. Μια καλή περίοδος για τους μοναχικούς και τους χωρισμένους, που θα ήθελαν να ξαναφτιάξουν την  αισθηματική του ζωή.

Love: **