Ταρωμαντεια- Τετάρτη 12/04/17

Ταρωμαντεια- Τετάρτη 12/04/17

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

Κριός:   Η Αυτοκράτειρα

Δεν θα μείνετε για πολύ ακόμη, χωριστά από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Είναι μια ένταση, που θα τελειώσει, με την πρωτοβουλία της άλλης πλευράς. Να είστε σε ετοιμότητα, πρόταση για επανασύνδεση έρχεται και με περισσότερα αισθηματικά δώρα, αυτήν την φορά.

Love: ***

Ταύρος : Η Σελήνη

Δεν είναι αρκετό αυτό που ζείτε με το άτομο που αγαπιέστε. Να είστε προετοιμασμένοι για αιφνίδιες αλλαγές. Προτάσεις που θα σας αναστατώσουν θα έρθουν, και εσείς σε μικρό χρονικό διάστημα, θα πρέπει να απαντήσετε. Η ποιοτικότερη ζωή σας περιμένει.

Love: **

Δίδυμοι: Ο Γητευτής

Είναι όντως τα πράματα ανακατωμένα στην προσωπική σας ζωή. Αυτό θα λυθεί μέσα από την έλευση νέου ατόμου κύρους, που θα εισέλθει στην ζωή σας, και θα σας την αλλάξει προς το καλύτερο. Οι σκέψεις για το άσχημο παρελθόν θα χαθούν.

Love: ***

 

Καρκίνος: Η Δικαιοσύνη

Μπορεί να έχουν γίνει άσχημοι τσακωμοί, αλλά αυτό δεν είναι τελικά αρκετό για να σας χωρίσει. Η μοίρα σας θέλει μαζί, ακόμη και αν έχουν προκύψει άλλες καταστάσεις – αποστάσεις – δεσμεύσεις. Από τις ερχόμενες ημέρες, όλα θα ανατραπούν και εσείς θα είστε σε κοινή πορεία.

Love: **

 

Λέων : Ο Αρχιερέας

Μην πείτε τίποτα παραπάνω αυτήν την εποχή. Δεν χρειάζεται, καθώς η άλλη πλευρά, ήδη γνωρίζει ότι σας έχει πληγώσει. Λίγη αναμονή, και εκπλήξεις, επικοινωνίες θα έρθουν. Θα ξαναγίνεται ζευγάρι και πλέον με τους δικούς σας μόνο όρους.

Love: *

Παρθένος: Η Εγκράτεια

Υπάρχουν τελικά αρκετά άτομα στο μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας. Αυτό όμως μέσα στο επόμενο διάστημα, τείνει να τελειώσει. Αυτός που έφυγε, θα γυρίσει μετανιωμένος, και θα ζητήσει ευκαιρίες και την αγάπης σας και πάλι.

Love: ***

 

Ζυγός:  Ο Τροχός της Τύχης

Δεν ονομάζεται χωρισμός αυτό που ζείτε. Είναι μια ακόμη φάση απομάκρυνσης. Είστε μέσα στην καρδιά του ατόμου, που εντός των επόμενων ημερών, θα το ξανασκεφτεί και θα σας πλησιάσει με λόγια απολογητικά και αγάπης.

Love: **

Σκορπιός: Ο Κόσμος

Αυτό το άτομο που είναι στο μυαλό σας, δεν σας αγνοεί, απλά δεν είναι ακόμη ώριμες οι συνθήκες της ζωής του, για να κάνει το επικοινωνιακό βήμα και να σας πλησιάσει. Θα γίνει. Πολλές οι ερωτήσεις που θα σας γίνουν και ο απαντήσεις, που πρέπει να δώσετε.

Love: ***

 

Τοξότης: Ο Ήλιος

Η ζήλια που έχετε για το άλλο πρόσωπο, τον σύντροφο του και την ζωή τους, απλά σας καθυστερεί από την δική σας ζωή. Ωστόσο, λίαν συντόμως θα ακούσετε νεότερα τους, ίσως και για απομάκρυνση του ζευγαριού.

Love: **

Αιγόκερως: Το Αστέρι

Υπάρχει άτομο, που σας κρυφοκοιτά με έρωτα καταπιεσμένο. Το ξέρετε. Ίσως φίλος, ίσως συνεργάτης, ίσως μια παλαιότερη ιδιαίτερη γνωριμία. Θα κάνει κίνηση για ξεκαθάρισμα. Μπορεί να είναι και μια ιστορία μισοτελειωμένη, που μόνο τώρα μπορεί να σας πλησιάσει.

Love: **

Υδροχόος: Ο Αυτοκράτορας

Έχετε κάνει μια καινούργια γνωριμία που σίγουρα, σας έχει ενθουσιάσει πολύ. Ταυτόχρονα, έχετε δώσει και ένα συγκεκριμένο χρονικό όριο σε αυτό το άτομο για να σας αποδείξει, τις αλήθειες και τα συναισθήματα του.

Love: ***

Ιχθείς: Το Άρμα

Μια πολλή καλή ημέρα, που θα δείτε πολύ κόσμο να σας περικυκλώνει και να θέλει να σας φέρει πιο κοντά του. Ειδικά εσείς, οι εν σχέση, θα πρέπει να είστε διπλά προσεχτικοί. Δέλεαρ υπάρχουν παντού, και ίσως σας παρασύρουν.

Love: **