Τράπουλα Κατίνας. Τα κρυφά συναισθήματα αποκαλύπτονται

Τράπουλα Κατίνας.  Τα κρυφά συναισθήματα αποκαλύπτονται

Η παρούσα εβδομάδα, και οι γιορτές, θα δώσουν τις δικαιολογημένες αφορμές – ευκαιρίες σε κάθε ζώδιο, που επιθυμεί να κάνει  κάτι περισσότερο για την σχέση του, σε όποιο στάδιο και αν βρίσκεται αυτή.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους:

Κριός: Τα Άστρα

Και εσείς οι ίδιοι αντιλαμβάνεστε ότι η σχέση σας, δεν εξελίσσεται όπως την είχατε χαράξει και ονειρευτεί. Όποιο και να είναι το πρόβλημα που υπάρχει, εσείς σαν πιο δυναμικό ζώδιο, καλείστε να βρείτε την αιτία που δημιουργεί όλην αυτήν την αναστάτωση. Θα το εκτιμούσε και το ταίρι σας.

Ταύρος: Μιντά – Η Χανούμισσα του Σμαραγδιού

Η αγάπη σας είναι αντιληπτή από τον εγωιστή σύντροφο σας, που αυτήν την εποχή έχει τα δικά του προβλήματα, και ίσως να μην είστε η απόλυτη προτεραιότητα του. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι υπερβολικό, απλά δώστε χρόνο μέχρι να ισορροπήσουν οι καταστάσεις. Νέοι έρωτες στον ορίζοντα για τους ελεύθερους.

Δίδυμοι: Το Ρουμπίνι της Φωτιάς

Δεν έχετε χρόνο για να χάσετε με άτομα, που μόνο είναι περαστικά από την ζωή σας, και το ξέρετε. Μπορεί να είστε μόνοι, αλλά σίγουρα δεν θα πρέπει να καταναλώστε, παρά μόνο να κοιτάτε τι καλό μπορεί αυτό το χρονικό διάστημα, να σας πλησιάσει.

Καρκίνος: Η Άγκυρα

Υπάρχουν ακόμη τα σημάδια της προδοσίας και της θλίψης, μέσα στην καρδιά σας. Αυτό σίγουρα σε αυτόν τον μήνα του Απριλίου, θα θεραπευθεί, μέσα από έναν καινούργιο δυνατό έρωτα. Μέσα στα καλά που σας πλησιάζουν, είναι και κάποια οικονομικά – νομικά θέματα, που θα επιλυθούν οριστικά.

Λέων: Μπεντές – Το Τζάν του Σμαραγδιού

Θα σας εμφανιστούν πολλές καινούργιες γνωριμίες μέσα στις γιορτινές ημέρες και εσείς καλείστε, να τις φιλτράρετε. Σίγουρα είστε στα καλύτερα σας, αλλά δεν έχετε σκοπό να πάτε σε περιπέτειες. Αυτοί που έχουν βρει τον άνθρωπο τους, μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες, θα συζητήσουν… για πιο επίσημες δεσμεύσεις.

Παρθένος: Η Μπρατσέρα

Πολλά τα θέματα που υπάρχουν, στην καθημερινότητα σας και ίσως να χρειάζεται να βάλετε κάποια ιεραρχία σε όλα αυτά. Μην αφήσετε τα οικονομικά σας, να χαλαρώσουν, για χάρη κάποιου νέου έρωτα. Εσείς που παλεύετε μια επανασύνδεση, να είστε σίγουροι, ότι και η άλλη πλευρά κάτι τέτοιο θέλει.

Ζυγός: Το Σμαράγδι των Νερών

Μην ασκείτε πίεση στον άνθρωπο σας, για να σας δώσει τις απαντήσεις, που ζητάτε. Ίσως να μην είναι ακόμη έτοιμος. Από τον ερχόμενο μήνα του Μαίου, θα υπάρξουν, οι εξελίξεις και οι συνθήκες θα γίνουν σίγουρα πιο γόνιμες. Μόνοι και πικραμένοι από το παρελθόν, θα έχουν καινούργια φλερτ.

Σκορπιός: Ασσυραντα –  Η Σουλτάνα του Εβένου

Οι σκέψεις που κάνετε γύρω από το ερωτικό σας παρελθόν, δεν σας αφήνουν να δείτε όλα αυτά τα ενδιαφέροντα πρόσωπα. Αυτό είναι και ένα σημείο που θα πρέπει να το παλέψετε, καθώς επηρεάζει άμεσα και την επαγγελματική σας καθημερινότητα. Πολλές και οι φιλίες και οι δικοί σας άνθρωποι, που είναι γύρω σας.

Τοξότης: Ο Ήλιος

Μπορείτε να πείτε ότι τα δύσκολαέχουν τελειώσει σε κάθε τομέα της ζωής σας! Από τις επόμενη εβδομάδα, θα δείτε πολλές καταστάσεις της ζωής σας, να λύνονται και να σας αποδίδουν τα αναμενόμενα. Οι σχέσεις που είχαν παγώσει επικοινωνιακά, τώρα, και με την προτροπή της άλλης πλευράς, θα βρουν και πάλι τον ρυθμό τους.

Αιγόκερως: Ζαρά –Το Λευκό Άλογο του Διαμαντιού

Δεν είστε και απόλυτα ευχαριστημένοι, μέσα στην σχέση που έχετε. Αυτό είναι κάτι που έχει προκύψει σαν κατάσταση, εδώ και καιρό, αλλά κάνατε υπομονή, ότι κάτι θα αλλάξει. Μην χάνετε τον χρόνο σας, με άτομα που δεν είναι κοντά στις δικές σας προδιαγραφές. Ανακοινώστε τις αποφάσεις και κάντε ότι καλύτερο για εσάς.

Υδροχόος:  Ντάρε – Ο Σουλτάνος του Διαμαντιού

Είναι μια εποχή που σας βρίσκει στην καλύτερη δυνατή φάση της ερωτικής σας ζωής. Αυτό για τους περισσότερους σημαίνει, ότι ζουν την απόλυτη αγάπη και ισορροπία μέσα στην σχέση τους. Μερικοί, από εσάς θα πάνε και σε γάμο – δέσμευση μέσα σε αυτόν το Καλοκαίρι.

Ιχθείς: Το Ερωτικό Γράμμα

Από τις ερχόμενες ημέρες, θα υπάρξουν καταιγιστικές εξελίξεις μέσα σε σχέσεις και γάμους. Οι δύσκολες ημέρες, έχουν πια τελειώσει και αυτό που αναζητάτε, είναι να βρείτε και πάλι την γαλήνη σας. Ακόμη, και τα χωρισμένα ζευγάρια, μέσα από καταλυτικές συζητήσεις, θα ξαναμονιάσουν.