Έρωτας και Ζωδία. Πέμπτη 13/04

Έρωτας και Ζωδία. Πέμπτη 13/04

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός:  Εσείς και το πύρινο βλέμμα σας έχετε ρίξει στον έρωτα σας, ένα καινούργιο  πρόσωπο που δείχνει ότι, αυτό το παιχνίδι του αρέσει. Για αρχή καλό θα ήταν, να ενημερωθείτε αν υπάρχει άλλη δέσμευση. Αν όχι ο δρόμος είναι ανοιχτός.

Ταύρος:  Κάποια μικρά εμπόδια έχουν βγει στον δρόμο σας, αυτήν την εποχή που όμως ευτυχώς θα εξαφανιστούν άμεσα. Κρατήστε τον άνθρωπο που αγαπάτε μακριά από τρίτα σχόλια και άγνωστα περιβάλλοντα. Επίσης, ασχοληθείτε πιο ενεργά με τα επαγγελματικά σας.

Δίδυμοι:  Ότι είναι να γίνει, μέσα στον δεσμό σας, θα πρέπει να σταθείτε σταθεροί στις δικές σας απόψεις. Το γεγονός ότι είστε μέσα σε μια αισθηματική σχέση, δεν σημαίνει, ότι θα πρέπει να ξεχάσετε το παρελθόν ή αυτό που πρεσβεύετε. Πολλές και οι προσκλήσεις που θα γίνουν, στους ελεύθερους.

Καρκίνος:  Σε λίγες ημέρες, η Σελήνη έρχεται πάνω σας και σας γεμίζει άγχος για όλα αυτά τα εκκρεμή θέματα που έχετε και ειδικά σε αισθηματικές υποθέσεις. Αυτοί που είναι μπλεγμένοι σε διπλές καταστάσεις, ίσως έχει έρθει και το κατάλληλο χρονικό σημείο για αποφάσεις.

Λέων:  Η ταλαιπωρία σας είναι μεγάλη. Έχετε χαθεί μέσα σε πρακτικά προβλήματα της καθημερινότητας. Αυτό είναι και κάτι έχει ακουμπήσει και την προσωπική σας ζωή. Ενεργοποιηθείτε και κάνετε τις διορθώσεις σας. Από τα οικονομικά σας, θα έχετε χαρές.

 

Παρθένος : Έχετε μπερδέψει τον εαυτό σας αλλά και τον άνθρωπο σας. Ουδείς φαίνεται να είναι πια ευχαριστημένος μέσα σε αυτήν την σχέση, με τα τόσα πολλά προβλήματα. Ο Πλούτωνας σε όψεις με τον Άρη, σας δίνουν την ευκαιρία να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε το τοπίο, μια και δια παντώς.

 

Ζυγός:  Οι περισσότεροι του ζωδίου σας αυτήν την εποχή, που ο Ήλιος από τον Ταύρο σας υποστηρίζει, έχετε σκεφτεί να ανοίξετε συζητήσεις με τον άνθρωπο σας, που αφορούν το άμεσο μέλλον. Ίσως και κάποιοι μέσα στις επόμενες εβδομάδες, να αποφασίσουν κάτι πιο δεσμευτικό μεταξύ τους.

 

Σκορπιός:  Στα γνωστά σας λημέρια, μέχρι την αλλαγή του ζωδίου, θα συναντήσετε μια παλιά σας αγάπη. Με τόσο περίπλοκες αστρολογικές όψεις πάνω σε όλα τα ζώδια του αέρα, αυτό ήταν αναμενόμενο να συμβεί. Αυτό σίγουρα από την άλλη πλευρά δεν είναι τυχαίο. Κρατήστε τους τύπους.

 

Τοξότης:  Ευχάριστες οι ειδήσεις που θα σας έρθουν από τον άνθρωπο σας και συσχετίζονται με κάποια δική του παλιότερη υπόθεση ( διαζύγιο, νομική εκκρεμότητα, οικονομική άνοδο). Αυτό θα είναι και ο καταλύτης που θα σας κάνει να πάτε την σχέση σας πιο μακριά.

Αιγόκερως: Εσείς ανήκετε στα ζώδια που επιθυμείτε να έχετε τον έλεγχο σε όλα. Αυτό κάποιες όμως φορές, ίσως και να καταπιέζει τον άνθρωπο σας, που ήδη σας έχει δείξει κάποιες φορές την δυσαρέσκεια του. Αυτό πρέπει να το τιθασεύσετε. Είναι μόνο η ανασφάλεια σας.

 

Υδροχόος:  Σας έρχονται μέσα στις επόμενες ημέρες και πρίν να λήξει ο μήνας ειδήσεις και εμφανίσεις από έναν παλιότερο σας έρωτα. Δεν  υπάρχει φυσικά χρόνος αλλά ούτε και ενέργεια για να χάσετε για ακόμη μια φορά. Ακούστε και αποφασίστε….στα γρήγορα.

Ιχθείς:  Προσκλήσεις και προτάσεις θα έχετε από τους καλούς σας φίλους. Εσείς που είστε μόνοι αυτήν την εποχή θα μπορέσετε να συσχετιστείτε με νέο κόσμο, που θα σας φτιάξει την ψυχολογία. Γιατί όχι και να σας συμπληρώσει την άδεια σας καρδιά.