Ημερήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Πέμπτη 13 Απριλίου

Ημερήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις – Πέμπτη 13 Απριλίου

Τα άστρα σήμερα προβλέπουν για τα ζώδια:

Συμπληρωματικά διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας.

Ωροσκόπος:  Γενικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το δεύτερο μας ζώδιο. Είναι εκείνο το ‘σημείο -ζώδιο΄ που κατά την μοναδική στιγμή της γεννήσεως μας, ανέτειλε. Προσδιορίζεται με βάση την ακριβή ώρα και τόπο της γεννήσεως μας.

Κριός :  Το επίκεντρο της προσοχής σας, έχει γίνει ένας καινούργιος άνθρωπος που έχει προκύψει μέσα από τα κοινωνικά σας δρώμενα. Αφήστε τον χρόνο να περάσει, έτσι ώστε και εσείς να καταλάβετε αν τελικά σας ταιριάζει…. και φυσικά αν του ταιριάζετε.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~93  %

Ταύρος: Εσείς δεν είστε από αυτούς που εγκαταλείπουν εύκολα και γρήγορα. Σίγουρα έχετε μεγάλη εύνοια, για να μπορέσετε να φέρετε και πάλι τις καταστάσεις στα δικά σας μέτρα και σταθμά

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~92  %

Δίδυμοι: Μην απορείτε τελικά γιατί το ταίρι σας δεν είναι και τόσο εκφραστικό απέναντι σας. Είσαστε έντονοι και κάθετοι στις απόψεις σας και αυτό από μόνο του είναι ένα συναισθηματικό τείχος.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~93  %

 

Καρκίνος:  Κερδίζετε όλο και περισσότερο έδαφος, στην καρδιά και στο μυαλό του ατόμου, που σας έχει τραβήξει την προσοχή. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι παραπάνω. Οι εξελίξεις θα σας δικαιώσουν.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~92  %

Λέων: Πολλές οι αλλαγές που πρέπει να κάνετε στην αισθηματική σας ζωή, που κάθε μέρα δείχνει να σας απογοητεύει όλο και περισσότερο. Εσείς που είστε ακόμη μόνοι, από τον καινούργιο μήνα του Ταύρου 21/04, θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες με νέο κόσμο.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~95  %

 

Παρθένος : Έχετε μείνει πίσω κολλημένοι σε μια παλιά σας αισθηματική ιστορία, που ούτε και εσείς οι ίδιοι ξέρετε, τι συμβαίνει. Αυτό σίγουρα, είναι ένα μεγάλο στοπ στην καθημερινότητα σας. Αναλάβετε δράση και μην στέκεστε σε ελπίδες μόνο.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~94  %

Ζυγός: Έχετε ένα μεγάλο κοινό που σας κυκλώνει και κάποιοι από αυτούς, έχουν ήδη γοητευτεί από την εξωτερική σας εμφάνιση, αλλά και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα σας. Μέσα σε αυτόν τον μήνα, θα έχετε τα πρώτα κρούσματα έρωτα και πολιορκίας.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~91  %

 

Σκορπιός : Έχετε χαθεί μέσα στον λαβύρινθό της εργασίας και των οικονομικών σας, και σίγουρα έχετε παραμελήσει την αισθηματική σας ζωή, αλλά και το άνθρωπο σας. Βρείτε χρόνο για όλα, και πάνω από όλα για εσάς τους ίδιους.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~93  %

 

Τοξότης:  Μπορείτε να κάνετε κάτι περισσότερο και καλύτερο για εσάς. Σκεφτείτε το γεγονός να μείνετε ένα μικρό διάστημα, μόνοι σας έτσι ώστε να βρείτε και πάλι τον καλό σας εαυτό. Ασχοληθείτε και με χόμπι-δραστηριότητες που σας ευχαριστούν.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~94  %

 

Αιγόκερως : Οι κινήσεις που θα δείτε από τον σύντροφο σας, είναι αυτές που θα σας οδηγήσουν σε κάτι πιο δεσμευτικό στο μεταξύ σας. Αν είστε έτοιμοι κάνετε και εσείς τις δικές σας δράσεις.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~95  %

 

Υδροχόος:  Όλα είναι υπέρ σας και αυτό που επιθυμείτε είναι να βρείτε επιτέλους τα σταθερά σας πατήματα. Αυτό είναι και κάτι που θα το επεκτείνετε και μέσα στην σχέση σας. Οι μέρες θα έχουν και ευχάριστες οικονομικές – επαγγελματικές εξελίξεις.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~92  %

 

Ιχθείς: Ο ρομαντισμός είναι κάτι που πρέπει να εκλείψει, αν τελικά θέλετε να δείτε με καθαρά μάτια, το τι ακριβώς συμβαίνει μέσα στην αισθηματική σας σχέση και κοινή πορεία.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~93  %