Ρίξιμο Τράπουλας – Προβλέψεις Πέμπτη 13/04

Ρίξιμο Τράπουλας – Προβλέψεις Πέμπτη 13/04

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους:

 

Κριός: Το Τέσσερα Μπαστούνι

Η καθημερινότητα σας αλλάζει προς το καλύτερο. Αυτό είναι και κάτι που θα σας πάει και σε μια βατή συμβίωση, με τον άνθρωπο σας. Συμπληρωματικά και τα οικονομικά σας.

Δυναμική ημέρας: 3/5

 

Ταύρος: Το Έξι Κούπα

Ο σκοπός αγιάσει τα μέσα και αυτό για εσάς είναι από μόνο του, ένα κίνητρο για να σας κάνει να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις, για τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας.

Δυναμική ημέρας: 5/5

Δίδυμοι: Το Πέντε Καρό

Δεν μπορείτε να μένετε αμέτοχοι σε όλα αυτά που σας λέει το ταίρι σας. Έχετε αφήσει άπειρες εκκρεμότητες, που συνεχώς βάζουν φρένο στα κοινά σας σχέδια. Οργανωθείτε και βάλτε μια προτεραιότητα, σε όλα αυτά που πρέπει να γίνουν.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Καρκίνος: Το Τρία Κούπα

Δώσετε λίγο ακόμα χρόνο στον εαυτό σας, για να σταθεροποιήσετε τους υπολοίπους τομείς της ζωής σας. Ο Κρόνος που υποστηρίζει  από τον ιδιότροπο Τοξότη, θα σας αποδώσει την ευκαιρία μέσα στον Απρίλιο.

Δυναμική ημέρας: 3/5

Λέων: Το Δέκα Κούπα

Πολλές οι αστρολογικές όψεις και τα ευνοϊκά τρίγωνα -εξάγωνα, που κάνει ο Δίας – Ερμής, και ευνοεί όλα τα ζώδια του πυρ, και κυρίως εσάς. Τα δύσκολα έχουν πια τελειώσει, και από εδώ και πέρα όλα θα βελτιωθούν, και ειδικότερα στην αισθηματική ζωή.

Δυναμική ημέρας: 5/5

Παρθένος: Το Έξι Καρό

Ρυθμούς ανάτασης και επέκτασης για όλους τους Παρθένους, θα φέρει το επόμενο διάστημα. Πολλά από τα όνειρα σας, θα αρχίσουν να ολοκληρώνονται  και να παίρνουν σάρκα και οστά.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Ζυγός: Ο Άσσος Σπαθί

Έχετε κάνει μια καινούργια γνωριμία που σίγουρα, σας έχει ενθουσιάσει πολύ. Ταυτόχρονα, έχετε δώσει και ένα συγκεκριμένο χρονικό όριο σε αυτό το άτομο για να σας αποδείξει, τις αλήθειες και τα συναισθήματα του.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Σκορπιός: Το Εφτά Κούπα

Μια πολλή καλή ημέρα, που θα δείτε πολύ κόσμο να σας περικυκλώνει και να θέλει να σας φέρει πιο κοντά του. Ειδικά εσείς, οι εν σχέση, θα πρέπει να είστε διπλά προσεχτικοί. Δέλεαρ υπάρχουν παντού, και ίσως σας παρασύρουν.

Δυναμική ημέρας: 5/5

Τοξότης: Το Δέκα Μπαστούνι

Αυτό που επιθυμείτε, αν δεν το ζητήσετε – εκφράσετε προς τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, δεν θα το καταλάβει από μόνος τους. Πολλά και τα ευχάριστα νέα, που σας έρχονται από την οικονομική σας εργασία.

Δυναμική ημέρας: 3/5

Αιγόκερως: Το Εννέα Σπαθί

Οι δικαιολογίες πια τελειώνουν. Αυτό που επιθυμείτε, είναι να βρεθείτε ανάμεσα σε αλήθειες στην σχέση σας, και να πάρετε την τελική σας απόφαση, για το κοινό σας μέλλον, ή την ξεχωριστή σας πορεία.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Υδροχόος:  Το Δέκα  Μπαστούνι

Είσαστε σε μια μόνιμη ανυπομονησία, για όλα αυτά που έχουν συμβεί και που περιμένετε τις καλές τους εξελίξεις. Αυτό έρχεται από τις επόμενες ημέρες του Απριλίου, και σας κάνουν να δικαιωθείτε για την αναμονή σας.

Το Οχτώ Καρό

 

Ιχθείς: Το Έξι Μπαστούνι

Όλα θα ανατραπούν. Οι δράσεις σας πλέον σας κάνουν πιο ξεκάθαρους στις προθέσεις σας, απέναντι από τον σύντροφο σας. Πείτε αυτά που έχετε μέσα στο μυαλό σας, και αφήστε την άλλη πλευρά, όποτε είναι έτοιμη να σας απαντήσει.

Δυναμική ημέρας: 4/5