Τι θα κάνουν τα ζώδια το Σαβ/Κο?

Τι θα κάνουν τα ζώδια το Σαβ/Κο?

Ένα γιορτινό Σαβ/Κο, που θα δώσει τις πρακτικές αφορμές σε όλα τα ζώδια, για να πλησιάσουν με ποικίλους τρόπους αγαπημένα πρόσωπα. Είτε αυτά ανήκουν στο παρελθόν είτε στο παρόν τους. Οι ανάδρομοι πλανήτες, θα δώσουν και πολλές εκπλήξεις στον εργασιακό – οικονομικό τομέα.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους:

Κριός: Είσαστε πολύ καλά αυτήν την εποχή, και αυτό μέχρι να φύγει η ήλιος από πάνω σας θα έχει πολλαπλασιαστεί. Εσείς που έχετε την αγωνία, για κάποιο άτομο από το παρελθόν σας, θα καταφέρετε να μιλήστε και να βρείτε τις κοινές συνιστώσες. Αυτοί που έχουν σοβαρή σχέση, ίσως και να αρχίσουν άμεσα, κάποιοι δειλοί διάλογοι, γύρω από  μελλοντικές δεσμεύσεις.

Ερωτική τύχη: ***/**

 

Ταύρος: Πολλά τα θέματα που έχετε με την ερωτική σας ζωή, που σίγουρα δεν είναι αυτό που έχετε φανταστεί. Το να την αφήνετε έρμαιο των καταστάσεων, σίγουρα δεν σας φτάσει στο επιθυμητό σημείο. Εσείς που διατηρείτε, παράλληλες διαδρομές, θα χρειαστεί πρώτα να γίνετε ίσως λίγο πιο αυστηροί με τον εαυτό σας.

Ερωτική τύχη: *****

Δίδυμοι: Το βλέμμα σας προδίδει πόνο και απόγνωση. Αυτό είναι κάτι που διαρκεί καιρό, και έχει τη βάση του στον ερωτικό σας δεσμό, που δεν σας αποδίδει τίποτα. Έχει έρθει η ώρα πια, να χρησιμοποιήστε την λογική που διακατέχει το ζώδιο σας και να βάλετε, σε όλην αυτήν την παραφροσύνη ένα στοπ. Μιλήστε – προτείνετε, και αφήστε την άλλη πλευρά, να σας απολογηθεί.

Ερωτική τύχη: ****/*

Καρκίνος: Είναι μια εποχή που θα πρέπει να κινητοποιηθείτε και να βγείτε επιτέλους από την μελαγχολία. Αυτό είναι και κάτι που δεν μπορεί να γίνει φυσικά από την  μια μέρα στην άλλη, αλλά κάπου θα πρέπει να υπάρξει μι

α αρχή. Επίσης, κάποιος από το παρελθόν σας, μέσα στις ερχόμενες ημέρες

Ερωτική τύχη: ***/**

Λέων: Είσαστε σε μια σχέση που δεν σας αποδίδει αυτά που ζητάτε, αλλά ωστόσο παραμένετε από ανασφάλεια και άγχος της μοναξιάς. Αυτό δεν είναι και κάτι που αντικατοπτρίζει και τον πύρινο χαρακτήρα σας. Οι μέρες και οι αστρολογικές όψεις των εσωτερικών πλανητών, θα σας δώσουν την δυναμική για να κάνετε την εν λόγω αρχή.

Ερωτική τύχη: ***/**

 

Παρθένος: Ανήκετε στους προνομιούχους της εποχής. Αυτό θα σας δώσει και την ψυχική δύναμη να μιλήσετε στον άνθρωπο σας, για όλα αυτά που επιθυμείτε να ολοκληρώσετε μαζί μέσα στην Άνοιξη. Πολλοί που έχουν την στάση του εργένη, μέσα από έναν νέο και σημαντικό  έρωτα, θα αλλάξουν νοοτροπία.

Ερωτική τύχη: ****/*

Ζυγός: Δεν ακούτε εσείς κανέναν. Αυτό είναι και κάτι που έχει προβληματίσει τον άνθρωπο σας, που έχει την ανάγκη να σας ξεκαθαρίσει τα μελλοντικά του πλάνα. Αν είσαστε  αντίθετοι, τότε καλό θα ήταν να το αναφέρετε από τώρα. Δέλεαρ και νέα φλερτ θα προκύψουν άμεσα, για τους μόνους του ζωδίου σας.

Ερωτική τύχη: ***/**

 

Σκορπιός: Εσείς είσαστε στο ερωτικό επίκεντρο πολύ κόσμου, που μέσα από διπλωματικές συμπεριφορές θα σας πλησιάσει και θα θελήσει να κάνει κάτι περισσότερο για εσάς. Εσείς που είστε ήδη μέσα σε σχέση, σίγουρα θα πρέπει να περιορίσετε το ερωτικό σας ταμπεραμέντο. Δεν είναι οι εποχές για πειράματα.

Ερωτική τύχη: *****

 

Τοξότης: Μην κάθεστε λοιπόν με σταυρωμένα χέρια, αν υπάρχει η ανάγκη να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε κάποια κομμάτια της ερωτικής σας ζωής. Αυτό είναι και κάτι που πιθανόν, και επί του παρόντος, μπορεί να βολεύει τον άνθρωπο σας, αλλά όχι εσάς. Επίσης, κάποια καθυστερούμενα χρήματα πέφτουν στα χέρια σας.

Ερωτική τύχη: ****/*

Αιγόκερως: Πολλά τα παράπονα που έχετε από τον σύντροφο σας, για όλα αυτά που σας έχει υποσχεθεί αλλά ακόμη δεν έχουν γίνει πραγματικότητα. Αυτοί που είναι μόνοι, θα ήταν λάθος κάτω από αυτό τον δύσκολο αστρολογικό ουρανό, να ψάξουν για ερωτικές ευκαιρίες στο παρελθόν τους. Είναι μόνο στάση ανασφάλειας.

Ερωτική τύχη: ***/**

 

Υδροχόος: Ετοιμαστείτε για μεγάλες αλλαγές μέσα στην ερωτική σας ζωή. Το συντροφικό σας ταίρι έχει πολλά σχέδια για το άμεσο μέλλον σας. Είστε το ζώδιο θα έχει την πρωτιά στις δεσμεύσεις – γάμους. Ετοιμαστείτε μέσα στον Απρίλιο για εκπλήξεις. Στον οικονομικό τομέα, θα έχετε πολλά να περιμένετε.

Ερωτική τύχη: ***/**

 

Ιχθείς: Ούτε μπορείτε να φανταστείτε να σκεφτείτε τι καλά σας περιμένουν από την ερχόμενη εβδομάδα. Χρήμα, τύχη στις επιδιώξεις σας, νέες επαγγελματικές προτάσεις αλλά και πολλά αληθινά συναισθήματα, να διασταυρώνουν τους δρόμους σας. Νέες σχέσεις και επανενώσεις, είναι και αυτά στο μενού.

Ερωτική τύχη: *****