Προσωπικές προβλέψεις Σαββάτο 15/04/17

Προσωπικές προβλέψεις  Σαββάτο 15/04/17

 

Για πληρέστερη ενημέρωση διαβάζεται πάντα και τον ωροσκόπο σας:

 

Κριός:  Τα καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύσετε αυτές τις γιορτινές ημέρες, και να έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ακόμη και αυτοί που είναι χωρισμένοι, θα βρουν την άκρη για να πλησιαστούν!

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 20:00

Ταύρος:

Αν βάλετε τα πράματα σε μια σειρά, θα δείτε ότι μπορείτε να τα προλάβετε όλα. Σίγουρα δώστε μια παραπάνω προσοχή στα οικονομικά σας, που από τον ερχόμενο μήνα, θα είναι πολλά υποσχόμενα. Οι νέοι έρωτες,  θα δώσουν μια νέα πνοή ζωής στους ελεύθερους.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 12:00

 

Δίδυμοι:

Μην χάνετε τον χρόνο και την ενέργεια σας, με άτομα που σας έχουν αποδείξει στο παρελθόν, ότι δεν κολλάνε με τις προδιαγραφές σας. Αυτό που χρειάζεται, για το τώρα τουλάχιστον, είναι να έχετε πίστη στον εαυτό σας και στο σεξαπίλ σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 20:00

 

Καρκίνος:

Εσείς και το ερωτικό σας ταμπεραμέντο, φέρνετε κοντά νέο κόσμο. Προσοχή μόνο σε ανθρώπους, που το ένστικτό σας πιάνει ότι δεν σας είναι ταιριαστοί. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα μπορέσουν και οι εραστές με χιλιομετρική απόστασ

η να ειδωθούν.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 18:00

 

Λέων :

Μπορεί να έχετε έναν εκνευρισμό αυτές τις ημέρες, αλλά από την Δευτέρα και μετά αυτό θα ξεπεραστεί. Είναι μια εποχή που σας έχουν πέσει πολλά και μαζεμένα. Δώστε μια ώθηση στον εαυτό σας, παραπάνω και θα δείτε ότι όλα θα ισορροπήσουν.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 15:00

 

Παρθένος:

Αφεθείτε σε μια καταπληκτική εποχή, που όλα μπορούν να σας φτιάξουν την διάθεση. Χρήμα, έρωτες και καλές ειδήσεις είναι στο πρόγραμμα της εβδομάδας. Ειδικά αυτοί που είναι χωρισμένοι θα έχουν καινούργια φλέρτ και γνωριμίες στο διάβα τους.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 17:00

 

Ζυγός:

Όλα, εσείς μπορείτε να τα καταφέρετε και με άνεση. Η αν

αμενόμενη ισορροπία, που ζητάτε στην εργασιακή σας ζωή, είναι σχεδόν παρούσα και το μόνο που απομένει είναι να βρείτε και τον κατάλληλο σύντροφο ζωής. Σίγουρα ξεχάστε τις ιστορίες του παρελθόντος.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 21:00

 

Σκορπιός :

Υπάρχει μια αγωνία μέσα στην καρδιά σας, για όλα αυτά που δεν γίνονται μέσα στην αισθηματική σας ζωή. Ίσως σε αυτό να φταίει και η στασιμότητα που αντιλαμβάνεστε από την πλευρά του συντρόφου σας. Από τις επόμενες ημέρες, κάντε τις συζητήσεις σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 12:00

 

Τοξότης:

Όπου και να καταλήξετε εσείς και πάλι …δεν θα είστε ευχαριστημέ

νοι. Είναι μια εποχή που θα πρέπει να ασχοληθείτε, πολύ πιο ενεργά με τον άνθρωπο που σας εμπνέει τελικά εμπιστοσύνη. Αφήστε το παρελθόν, επιτέλους να σας προσπεράσει.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 11:00

 

Αιγόκερως :

Δεν μπορείτε να μένετε αμέτοχοι σε όλα αυτά που σας λέει το ταίρι σας. Έχετε αφήσει άπειρες εκκρεμότητες, που συνεχώς βάζουν φρένο στα κοινά σας σχέδια. Οργανωθείτε και βάλτε μια προτεραιότητα, σε όλα αυτά που πρέπει να γίνουν.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 14:00

 

Υδροχόος:

Είσαστε ασταμάτητοι σε όλα αυτά που θέλετε να κάνετε στην ερωτική σας ζωή. Αυτό βέβαια κατά καιρούς το πληρώνετε, αλλά αυτό είναι και το παρορμητικό – κλασσικό στοιχείο της προσωπικότητας σας. Και κάπως έτσι σας δέχονται αυτοί, που σας αγαπούν.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 14:00

 

Ιχθείς:

Οι εξελίξεις μέσα στον δεσμό σας, τρέχουν και εσείς σίγουρα πρέπει να είστε ένα βήμα μπροστά. Το συντροφικό σας έτερον, ίσως και να θελήσει να ανοίξει συζητήσεις για την επόμενη κίνηση περί δέσμευσης, που για την οποία ακόμη δεν είναι έτοιμο.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 17:00