Αστρολογικές Προβλέψεις Δευτέρα 17 Απριλίου

Αστρολογικές Προβλέψεις Δευτέρα 17 Απριλίου

Τα άστρα σήμερα προβλέπουν για τα ζώδια:

Συμπληρωματικά διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας.

Ωροσκόπος:  Γενικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το δεύτερο μας ζώδιο. Είναι εκείνο το ‘σημείο -ζώδιο΄ που κατά την μοναδική στιγμή της γεννήσεως μας, ανέτειλε. Προσδιορίζεται με βάση την ακριβή ώρα και τόπο της γεννήσεως μας.

Κριός :  Σε λίγες ημέρες, ο Ήλιος φεύγει από πάνω σας και σας γεμίζει άγχος για όλα αυτά τα εκκρεμή θέματα που έχετε και ειδικά σε αισθηματικές υποθέσεις. Αυτοί που είναι μπλεγμένοι σε διπλές καταστάσεις, ίσως έχει έρθει και το κατάλληλο χρονικό σημείο για αποφάσεις.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~94  %

Ταύρος: Έχετε μπερδέψει τον εαυτό σας αλλά και τον άνθρωπο σας. Ουδείς φαίνεται να είναι πια ευχαριστημένος μέσα σε αυτήν την σχέση, με τα τόσα πολλά προβλήματα. Ο Πλούτωνας σε όψεις με τον Άρη, σας δίνουν την ευκαιρία να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε το τοπίο, μια και δια παντώς.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~93  %

Δίδυμοι: Το αισθηματικό σας παρόν, έχει νότες από το παρελθόν. Αυτό μόνο σας μπερδέψει μπορεί για τις τελικές σας αποφάσεις. Ξεκαθαρίστε μέσα στο κεφάλι σας τι και ποιον τελικά αγαπάτε.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~92  %

Καρκίνος:  Μια σειρά από γεγονότα έχουν κλονίσει την εμπιστοσύνη στον άνθρωπο σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αναλύσετε άμεσα, στις καταστάσεις και να πάρετε τελικές αποφάσεις.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~91  %

Λέων: Οι περισσότεροι του ζωδίου σας αυτήν την εποχή, που ο Ήλιος από τον Κριό σας υποστηρίζει, έχετε σκεφτεί να ανοίξετε συζητήσεις με τον άνθρωπο σας, που αφορούν το άμεσο μέλλον. Ίσως και κάποιοι μέσα στις επόμενες εβδομάδες, να αποφασίσουν κάτι πιο δεσμευτικό μεταξύ τους.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~94  %

 

Παρθένος : Στα γνωστά σας λημέρια, μέχρι την αλλαγή του ζωδίου, θα συναντήσετε μια παλιά σας αγάπη. Με τόσο περίπλοκες αστρολογικές όψεις πάνω σε όλα τα ζώδια της Γης, αυτό ήταν αναμενόμενο να συμβεί. Αυτό σίγουρα από την άλλη πλευρά δεν είναι τυχαίο. Κρατήστε τους τύπους.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~93  %

Ζυγός: Εσείς ανήκετε στα ζώδια που επιθυμείτε να έχετε τον έλεγχο σε όλα. Αυτό κάποιες όμως φορές, ίσως και να καταπιέζει τον άνθρωπο σας, που ήδη σας έχει δείξει κάποιες φορές την δυσαρέσκεια του. Αυτό πρέπει να το τιθασεύσετε. Είναι μόνο η ανασφάλεια σας.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~90  %

 

Σκορπιός : Σας έρχονται μέσα στις επόμενες ημέρες και πρίν να λήξει ο μήνας, ειδήσεις και εμφανίσεις από έναν παλιότερο σας έρωτα. Δεν  υπάρχει φυσικά χρόνος αλλά ούτε και ενέργεια για να χάσετε για ακόμη μια φορά. Ακούστε και αποφασίστε….στα γρήγορα.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~92  %

 

Τοξότης:  Ευχάριστες οι ειδήσεις που θα σας έρθουν από τον άνθρωπο σας και συσχετίζονται με κάποια δική του παλιότερη υπόθεση ( διαζύγιο, νομική εκκρεμότητα, οικονομική άνοδο). Αυτό θα είναι και ο καταλύτης που θα σας κάνει να πάτε την σχέση σας πιο μακριά.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~93  %

Αιγόκερως : Προσκλήσεις και προτάσεις θα έχετε από τους καλούς σας φίλους. Εσείς που είστε μόνοι αυτήν την εποχή θα μπορέσετε να συσχετιστείτε με νέο κόσμο που θα σας φτιάξει την ψυχολογία. Γιατί όχι και να σας συμπληρώσει την άδεια σας καρδιά.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~94  %

 

Υδροχόος:  Εσείς και το αέρινο βλέμμα σας έχετε ρίξει στον έρωτα σας, ένα καινούργιο  πρόσωπο που δείχνει ότι, αυτό το παιχνίδι του αρέσει. Για αρχή καλό θα ήταν, να ενημερωθείτε αν υπάρχει άλλη δέσμευση. Αν όχι ο δρόμος είναι ανοιχτός.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~91  %

 

Ιχθείς: Κάποια μικρά εμπόδια έχουν βγει στον δρόμο σας, αυτήν την εποχή που όμως ευτυχώς θα εξαφανιστούν άμεσα. Κρατήστε τον άνθρωπο που αγαπάτε μακριά από τρίτα σχόλια και άγνωστα περιβάλλοντα. Επίσης, ασχοληθείτε πιο ενεργά με τα επαγγελματικά σας.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~91  %