Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Προβλέψεις Δευτέρα 17/04

Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Προβλέψεις Δευτέρα 17/04

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους:

 

Κριός: Το Εννέα Σπαθί

Μπορείτε να περάσετε πια στην πράξη. Οι συμφωνίες που έχετε κάνει με τον άνθρωπο σας, τηρούνται στο έπακρο και η ασφάλεια έχει πια επανέλθει στο μεταξύ σας. Κρατάτε τα ηνία σαν δυνατό ζώδιο, σε υποθέσεις γάμων – συγκατοικήσεων αυτήν την Άνοιξη

Δυναμική ημέρας: 5/5

Ταύρος: Ο Άσσος Καρό

Έχετε πολλά να κάνετε και πολύ λίγο χρόνο αντίστοιχα. Ασχοληθείτε με την δουλειά σας που θα σας αποδώσει τα μέγιστα προσεχώς. Ερωτικές υποθέσεις, που πια μόνο σας ταλαιπωρούν, θα πρέπει πια να τις αφήσετε πίσω από την πλάτη σας.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Δίδυμοι: Το Οχτώ Καρό

Ξεχωρίστε από το πλήθος και μην ασχολείστε με τις μετριότητες. Αυτό σημαίνει ότι και άτομα που εσείς θεωρείτε τοξικά, κρατήστε τα μακριά σας. Αυτοί που είναι μόνοι, θα έχουν πολλά ερωτικά πλησιάσματα από νέο κόσμο. Ίσως ένας νέος έρωτας να σας πλησιάζει.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Καρκίνος: Το Πέντε Καρό

Δεν έχετε πράγματι κάτι να περιμένετε, από έναν άνθρωπο που δείχνει ότι δεν επιθυμεί πια να ασχοληθεί πρακτικά – ενεργά με εσάς. Οι μέρες που θα έρθουν θα σας βρουν σε διαλόγους. Οι σχέσεις που εμπεριέχουν και χιλιομετρικές αποστάσεις, θα έχουν συναντήσεις ευχάριστες.

Δυναμική ημέρας: 3/5

Λέων: Το Τέσσερα Μπαστούνι

Είσαστε πάνω σε διλήμματα, που σας μπερδεύουν. Δεν χρειάζεστε την συμβουλή κανενός, παρά μόνο να δείτε μέσα στην καρδιά σας, ποιός είναι αυτός που σας ταιριάζει καλύτερα. Όλα τα άλλα αφήστε τα να ξεχαστούν. Οι εργασίες σας θα αποδώσουν καρπούς.

Δυναμική ημέρας: 5/5

Παρθένος: Το Έξι Κούπα

Καλό θα ήταν να κάνετε μια πιο ώριμη συζήτηση, με το άτομο που έχετε γνωρίσει μέσα από την εργασία σας, καθώς και εσείς βλέπετε ότι αυτό που υπάρχει στο μεταξύ σας, εκπέμπει συναίσθημα. Προσοχή στα ξένα μάτια που σας παρακολουθούν.

Δυναμική ημέρας: 3/5

 

Ζυγός: Το Τρία Κούπα

Ο τρόπος σας ο απόλυτος και ο έντονος, κάποιες φορές κάνουν τον άνθρωπο σας να στεναχωριέται και αυτό σίγουρα δεν το θέλει κανείς. Δείτε πιο αναλυτικά τι είναι αυτό που σας ενοχλεί και λύστε το, μέσα από έναν συναισθηματικό διάλογο.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Σκορπιός: Το Δέκα Κούπα

Όλα αυτά που έχετε στο μυαλό σας, θα πρέπει να τα ολοκληρώσετε άμεσα. Πολλές οι εκκρεμότητες που έχετε αφήσει και θα σας πλησιάσουν μαζί με πολλές ερωτήσεις. Ερωτικές ιστορίες που θα σας προτείνουν επανασύνδεση δεν θα σας πείσουν.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Τοξότης: Το Έξι Καρό

Ένας νέος και ακόμη καλύτερος κύκλος, καταστάσεων, ανοίγει από τις 22-04, και εσωκλείει αλλαγές στην αισθηματική σας ζωή. Πολλοί θα σκεφτούν την επόμενη δέσμευση ίσως και τον γάμο – οικογένεια. Τυχεροί θα σταθούν και οι ελεύθεροι, μέσα από νέα φλερτ.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Αιγόκερως: Ο Άσσος Σπαθί

Η κοινωνική σας ζωή έχει φτάσει στο απόγειο της. Αυτό ίσως και να βάλει σε κίνδυνο της μόνιμη σχέση σας, και ένα ταίρι που έχει πολλά παράπονα. Οι μέρες είναι καλές για να συζητήσετε, και να βρείτε την χρυσή τομή στο μεταξύ σας.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Υδροχόος: Το Εφτά Κούπα

Έχετε πολλές επιλογές αυτό το χρονικό διάστημα. Μην τις καταστρέψετε. Υπάρχει στο παρόν σας, μια καινούργια αγάπη, που θα σβήσει τις άσχημες μνήμες του παρελθόντος, που δεν αποκλείεται μέσα στον μήνα με διπλωματικό τρόπο να σας ξαναπροσεγγίσει.

Δυναμική ημέρας: 3/5

 

Ιχθείς: Το Δέκα Μπαστούνι

Έχετε τεμπελιάσει λίγο μέσα στην αισθηματική σας σχέση, και αυτό έχει εκνευρίσει τον άνθρωπο σας. Εσείς και το μυαλό σας το εύστροφο καλείστε να βρείτε τις συμβατές λύσεις, και να αναθερμάνετε το κλίμα. Εκπλήξεις για τους χωρισμένους – μόνους, που πια θέλουν να φτιάξουν την ζωή τους.

Δυναμική ημέρας: 4/5