Άστρα και Ζώδια- Τρίτη 18/04/17

Άστρα και Ζώδια- Τρίτη 18/04/17

Αισθηματικές προβλέψεις για ζευγάρια.

Για πληρέστερη ενημέρωση διαβάζεται πάντα και τον ωροσκόπο σας:

Κριός:   Μια ανάσα πριν να φύγει ο Απρίλιος και εσείς καλείστε να διορθώσετε όλες αυτές τις εκκρεμότητες, μέσα σε σχέσεις και οικογένεια. Σίγουρα έχουν πέσει όλα επάνω σας, αλλά τους τρόπους τους έχετε για να φέρετε και πάλι τα πάντα και τους πάντες σε μια ισορροπία.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 17:00

Ταύρος:  Με το χαμόγελο στα χείλη περιμένετε…τον ήλιο να έρθει πάνω στον οίκο σας. Αυτό θα σας δώσει την δυναμική, που σας χρειάζεται έτσι ώστε να τελειώσετε τις εκκρεμείς καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί μέσα σε σχέσεις και εργασιακά.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 21:00

 

Δίδυμοι:  Υπάρχει ένα βλέμμα ερωτευμένο επάνω σας. Ίσως κάποιος φίλος ή γνωστός, να έχει προχωρήσει τα συναισθήματα του. Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, εσείς θα έχετε και τις σχετικές ερωτικές αποκαλύψεις. Οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 20:00

 

Καρκίνος:  Πολλά τα υπέρ των ημερών που θα σας λύσουν, πραγματικά πολλά προβλήματα και ανισορροπίες, που έχουν προκύψει μέσα στην ερωτική σας ζωή. Πολλές και οι καταλυτικές συζητήσεις και προτάσεις, που πλέον θα έρθουν από την μεριά του συντρόφου σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 14:00

 

Λέων : Θα ανακαλύψετε πολλά καλά που έχει ο σύντροφος σας και θέλει να σας τα προσφέρει. Είναι μια εποχή, που όλα έχουν πάρει την πορεία που εσείς θέλετε. Κάποιοι από το ζώδιο, ίσως και να κάνουν και επόμενα βήματα πιο δεσμευτικά.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 14:00

 

Παρθένος:  Μπορεί να περνάτε κάποια κρίση μέσα στον δεσμό – γάμο σας, αλλά αυτό ευτυχώς είναι μόνο προσωρινό. Να είστε σίγουροι ότι το ταίρι σας, θα κάνει τις κινήσεις που απαιτούνται για να είσαστε μαζί και καλά. Επίσης, τα οικονομικά σας θα είναι ενισχυτικά.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 18:00

 

Ζυγός:   Υπάρχουν πολλές πιθανότητες, μέσα στις επόμενες 3-5 ημέρες, να έχετε κάποιες ειδήσεις – επικοινωνίες με τον πρώην αγαπημένο σας σύντροφο. Τα αστρολογικά σας υποστηρίζουν… η αγάπη ακόμη υπάρχει, άρα όλα δείχνουν επανασύνδεση.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 21:00

 

Σκορπιός :  Μην κάνετε πάλι επικοινωνιακά λάθη με τον άνθρωπο σας, και πάνω από όλα μην πιέζετε για να πάρετε τις απαντήσεις, που ακόμη δεν είναι έτοιμος να σας δώσει. Όσοι είναι μόνοι, θα δεχτούν νέα φλερτ από τον κοινωνικό του κύκλο.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 19:00

 

Τοξότης:  Θα δείτε τις προσπάθειες που θα κάνει ο σύντροφος σας, για να είστε μαζί και καλά. Ότι και να έχει συμβεί στο παρελθόν θα σβηστεί, και εσείς θα κάνετε μια καινούργια αρχή. Κάποιοι πιθανόν και μέσα στο Καλοκαίρι, να δεσμευτούν – παντρευτούν.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 17:00

 

Αιγόκερως : Τα λόγια σας, ο χαρακτήρας σας, έχουν γοητεύσει κάποιον. Μπορεί να το έχετε καταλάβει. Αυτό που έχετε μέσα στον μήνα, να περιμένετε είναι την ερωτική του εξομολόγηση που θα σας ξαφνιάσει. Ένας νέος έρωτας, είναι στα καθοδόν.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 14:00

 

Υδροχόος:  Δεν είναι πρέπον για τον άνθρωπο σας, συνεχώς να του λέτε για τα λάθη που έχει κάνει και το άσχημο του παρελθόν. Είναι χτυπήματα κάτω από την ζώνη που, μόνο σας παγώνουν στο μεταξύ σας. Ευχάριστες ανακοινώσεις, θα έχετε για κάποια οικονομικά σας θέματα.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 11:00

 

Ιχθείς:  Οι μέρες που έρχονται σας έχουν πολλά καλά, που θα σας αλλάξουν την ψυχολογία. Αυτό έχει να κάνει και με την προσωπική σας ζωή, και τον άνθρωπο σας, που έχει πολλά να σας ανακοινώσει για την μελλοντική σας πορεία.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 19:00