Ερωτικές προβλέψεις – Τρίτη 18/04

Ερωτικές προβλέψεις – Τρίτη 18/04

 

Κριός – ζώδιο της Φωτιάς: Δεν είστε γνωστοί για την υπομονή σας. Μέσα σε αυτό το αστρολογικό χάος που σας σπρώχνει σε ερωτικά λάθη εσείς, μην ενδώσετε.

 

Ταύρος – ζώδιο της Γης: Μπορείτε να χαρείτε τις επόμενες ημέρες, που έχουν πολλά αισθηματικά δώρα και εκπλήξεις για το ζώδιο σας. Μέχρι και επανενώσεις ερωτευμένων έχει το μενού.

Δίδυμοι – ζώδιο του Αέρα: Το καλύτερο που έχετε να κάνετε αυτήν την περίοδο, είναι να μην λέτε και πολλά, στους γύρω σας, για την καινούργια σχέση που έχετε κάνει.

Καρκίνος- ζώδιο του Νερού : Πολλά τα μυστικά που τρέχουν μέσα στην σχέση σας, και αυτό βέβαια σαν κατάσταση, δεν σας αρέσει. Μιλήστε – ρωτήστε και πάρτε τις απαντήσεις σας.

Λέων – ζώδιο της Φωτιάς : Δεν θα πρέπει να σας νοιάζει τόσο πολύ τι γίνεται, στο παρόν κάποιου πρώην εραστή σας. Αυτό που έχει σημασία, είναι να κοιτάξετε την δική σας ζωή και την εξέλιξη της.

Παρθένος ζώδιο της Γης :  Όλα έχουν μπει και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς, μετά τις γιορτές. Σίγουρα μην αμελήσετε και τους ανθρώπους που είναι πολύ κοντά σας, όπως τον αγαπημένο σας σύντροφο.

 

Ζυγός- ζώδιο του Αέρα: Εσείς και στο αστείρευτο χιούμορ σας, έχετε κατακτήσει μια καινούργια καρδιά. Μέσα σε αυτήν την τρέχουσα εβδομάδα, θα  έχετε και τις σχετικές αποκαλύψεις. Κρατήστε την έκπληξη σας.

Σκορπιός- ζώδιο του Νερού: Μπορείτε και να μείνετε και ένα μικρό χρονικό διάστημα μόνοι σας, αν τελικά αυτό έχετε ανάγκη. Ίσως και να κάνετε κάποιες πιο σοβαρές σκέψεις για το μέλλον αυτής της δύσκολης σχέσης

Τοξότης – ζώδιο της Φωτιάς:  Θα πρέπει πραγματικά να κρύψετε τον εκνευρισμό σας, με τα άτομα που δεν σας καταλαβαίνουν. Ασχοληθείτε, μόνο με την σχέση σας, και  μην δίνετε δικαιώματα σε τρίτους.

Αιγόκερως ζώδιο της Γης: Όλα έχουν τον σκοπό τους  που συμβαίνουν τελικά. Εσείς που είσαστε τόσο καιρό μόνοι σας, έχει έρθει η ώρα να βρείτε και το κατάλληλο ταίρι, που θα ζεστάνει την πληγωμένη σας καρδιά.

Υδροχόος – ζώδιο του Αέρα: Θα πρέπει να κάνετε κάποιες κινήσεις που θα δώσουν στον άνθρωπο σας, την καλή διάθεση και πάλι, να ασχοληθεί με εσάς και τον δεσμό σας πιο εντατικά.

Ιχθείς – ζώδιο του Νερού : Μην χάνετε τον χρόνο σας, με άτομα που δεν έχουν κάποια φιλοσοφία ζωής, κοντά στην δική σας. Μόνο να σας καθυστερήσουν μπορούν.