Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Προβλέψεις Τετάρτη 19/04

Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Προβλέψεις Τετάρτη 19/04

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους:

 

Κριός: Το Εφτά Κούπα

Οι εξελίξεις μέσα στον δεσμό σας, τρέχουν και εσείς σίγουρα πρέπει να είστε ένα βήμα μπροστά. Το συντροφικό σας έτερον, ίσως και να θελήσει να ανοίξει συζητήσεις για την επόμενη κίνηση περί δέσμευσης, που για την οποία ακόμη δεν είναι έτοιμο.

Δυναμική ημέρας:4/5

Ταύρος: Το Δέκα Μπαστούνι

Ημέρες χαλαρότητας, που το μόνο που σας κάνουν είναι πολύ πιο γοητευτικούς στους γύρω σας. Αυτό θα φέρει και στην πόρτα σας, έναν νέο έρωτα, που έχει τις προδιαγραφές για να γίνει και μια μεγάλη αγάπης ζωής.

Δυναμική ημέρας: 3/5

Δίδυμοι: Το Εννέα Σπαθί

Εσείς και τα νεύρα σας, έχετε καταφέρει και έχετε απομακρύνει πολύ κόσμο από κοντά σας. Σίγουρα μπορεί να υπάρχουν διάφορα προβλήματα, ωστόσο μην χάνεστε μόνο μέσα σε αυτά. Υπάρχει και κάτι στα οικονομικά που θα σας φτιάξει την διάθεση.

Δυναμική ημέρας: 5/5

Καρκίνος: Ο Άσσος Καρό

Αυτό που περιμένετε να συμβεί, θα συμβεί, αλλά αν σπρώξετε και εσείς λίγο τις καταστάσεις, όλα θα αποπερατωθούν πιο γρήγορα. Αν τελικά έχετε αποφασίσει να μιλήσετε στον άνθρωπο, που σας ενδιαφέρει, μην το καθυστερείτε πια.

Δυναμική ημέρας: 5/5

Λέων: Το Οχτώ Καρό

Δεν έχει κανένα νόημα, να παραμένετε μέσα σε σχέσεις που δεν σας αποδίδουν κάποια αισθηματική χαρά. Η ανασφάλεια και η συνήθεια, δεν είναι κάτι που ανήκει στα ζωδιακά σας χαρακτηριστικά. Αλλάξτε το και όλα θα βελτιωθούν.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Παρθένος: Το Πέντε Καρό

Από σήμερα και μέχρι τις 25-04, είναι ένα εξαιρετικό χρονικό διάστημα που θα δείτε τον άνθρωπο σας να σας πλησιάσει περισσότερο, και να σας αποδίδει μεγαλύτερη αγάπη και φροντίδα. Νέες προσεγγίσεις έρωτα και για τους ελεύθερους.

Δυναμική ημέρας: 5/5

Ζυγός: Το Τέσσερα Μπαστούνι

Ζείτε μια περίοδο που όλα πρέπει να περάσουν από τα δικά σας χέρια. Οικονομικά – οικογενειακά έχουν απαιτήσεις από εσάς. Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα τα καταφέρετε, όπως πάντα. Τουλάχιστον μην λησμονήσετε να ασχοληθείτε και με τον άνθρωπο σας.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Σκορπιός: Το Έξι Κούπα

Σκεφτείτε όσο πιο σωστά και γρήγορα μπορείτε. Οι εξελίξεις τρέχουν και εσείς πρέπει να δώσετε απαντήσεις σε πολλούς και πολλά. Αυτό που θα σας δυσκολέψει είναι η τελική σας απόφαση, σε υποθέσεις καρδιάς, όπως πάντα μπλεγμένες.

Δυναμική ημέρας: 5/5

Τοξότης: Το Τρία Κούπα

Δεν υπάρχει άλλο περιθώριο χρόνου για εσάς, και τους σκοπούς σας. Μέσα σε αυτόν τον ευνοϊκό μήνα εσείς πρέπει να ολοκληρώσετε καταστάσεις, που αφορούν τα αισθηματικά αλλά και την οικονομική σας καθημερινότητα. Πολλά και τα ταξίδια που στον προορισμό, θα έχουν επιτυχίες και εκπλήξεις.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Αιγόκερως: Το Έξι Καρό

Έχετε ακούσει και έχετε δει τα πάντα. Αυτό που απομένει είναι να αποφασίσετε ποιος από όλους αυτούς, που υπάρχουν στην ερωτική σας ζωή, μπορεί να ταιριάζει στα δύσκολα δεδομένα σας. Σε όλο αυτό αφήστε το παρελθόν στη λήθη.

Δυναμική ημέρας: 5/5

Υδροχόος: Το Δέκα Κούπα

Πολλές οι καινούργιες γνωριμίες, που έχουν προκύψει μέσα από τον κοινωνικό σας περίγυρο. Αυτό πρώτον σας έχει φτιάξει την διάθεση και σε επόμενο βήμα, θα έχετε επικοινωνιακές προσεγγίσεις που θα σας κάνουν να ερωτευτείτε και πάλι.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Ιχθείς: Ο Άσσος Σπαθί

Δεχτείτε να ακούσετε αυτά που έχει να σας ανακοινώσει το συντροφικό σας ταίρι.  Ίσως και να αφορούν κάποια πρακτικά προβλήματα, μέσα στην σχέση σας. Όσοι έχουν χωρίσει αυτό το τελευταίο διάστημα, θα έχουν ειδήσεις από τρίτα πρόσωπα.

Δυναμική ημέρας: 3/5