Προσωπικές προβλέψεις- 22 +23 Απριλίου

Προσωπικές προβλέψεις- 22 +23 Απριλίου

Τα άστρα σήμερα προβλέπουν για τα ζώδια:

Συμπληρωματικά διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας.

Ωροσκόπος:  Γενικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το δεύτερο μας ζώδιο. Είναι εκείνο το ‘σημείο -ζώδιο΄ που κατά την μοναδική στιγμή της γεννήσεως μας, ανέτειλε. Προσδιορίζεται με βάση την ακριβή ώρα και τόπο της γεννήσεως μας.

Κριός :  Διατηρείτε ένα πέπλο μυστηρίου, πάνω στην προσωπικότητα σας και αυτό σας κάνει πολύ πιο γοητευτικούς στο άλλο φύλο. Μέσα στον νέο μήνα θα δεχτείτε τουλάχιστον δύο διαφορετικές κρούσεις, από νέα άτομα για να σας κατακτήσουν.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~95  %

Ταύρος: Μην ακούτε τι λενε οι άλλοι για την ερωτική σας σχέση. Αν τελικά εσείς μένετε ικανοποιημένοι δεν χρειάζεστε, την γνώμη κανενός. Αυτοί που έχουν σχέσεις και παρεμβάλλονται και τρίτες δεσμεύσεις, έχει έρθει η σωστή ώρα για ξεκαθαρίσματα.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~93  %

Δίδυμοι: Αισθάνεστε τελικά δικαιωμένοι, που βγήκατε από αυτήν την σχέση – κατάσταση που σας πίεζε. Τώρα με την εμπειρία που έχετε, καλό θα ήταν να μην το επαναλάβετε. Αυτοί που περιμένουν μια είδηση από μακριά, θα την έχουν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~92  %

Καρκίνος:  Υπάρχουν πολλά ακόμη μυστικά. που πρέπει να βρείτε και να ξεκλειδώσετε στην καρδιά και το μυαλό του ατόμου που αγαπάτε. Αυτά, όμως δεν θα λυθούν μέσα από ερωτήσεις, αλλά μόνο μέσα από το πέρας του χρόνου, που θα σας φέρει πιο κοντά.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~91  %

Λέων:  Η προσοχή σας η δύσκολη, είναι καρφωμένη σε μια καινούργια προσωπικότητα, που έχει κάτι ιδιαίτερο να σας δώσει. Αφήστε τις μέρες να περάσουν, να φύγει και η επήρεια του Δία- Ερμή, και θα δείτε τις καλές εξελίξεις να σας δικαιώνουν.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~94  %

 

Παρθένος : Μπορείτε να κρατήσετε κάποιες πληροφορίες που θα σας έρθουν, μόνο για εσάς. Υπάρχει ένας άνθρωπος, μέσα από τον φιλικό σας κύκλο ή και εργασιακό, που έχει εκφράσει το ερωτικό του ενδιαφέρον προς το πρόσωπο σας. Ακολουθούν ανακοινώσεις.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~93  %

Ζυγός:  Μια καταπληκτική ημέρα, που θα σας δώσει πολλές και διαφορετικές προτάσεις από τους φίλους σας, για διασκέδαση. Σκεφτείτε τι επιθυμείτε και πράξτε το. Η οικονομική σας κατάσταση, θα έχει σημαντική πρόοδο και με την δική σας προσπάθεια.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~90  %

 

Σκορπιός : Πολλά τα ατού που έχετε στο μανίκι σας. Αν τελικά από το νεοεισερχόμενο άτομο σας έχει δελεάσει, τότε δεν έχετε παρά να το πλησιάσετε στον σωστό χρόνο  και χώρο και να του μιλήσετε. Ίσως και κάτι σχετικό να περιμένει από εσάς.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~92  %

 

Τοξότης:  Ζητήστε από τον άνθρωπο σας, ευθέως, να σας δώσει κάποιες εξηγήσεις για όλες αυτές τις μικρές παρεξηγήσεις, που έχουν γίνει με τα περιβάλλοντα του. Γενικότερα δεν είναι και ότι καλύτερο, να εμπλέκονται τρίτοι στο μεταξύ σας.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~93  %

 

Αιγόκερως : Έχετε πολλά και δυνατά φιλικά πρόσωπα, να σας υποστηρίζουν σε όλα αυτά που σκέφτεστε να κάνετε. Οι μέρες για τους ερωτευμένους, είναι ιδανικές για ταξίδια και αποδράσεις, που θα θερμάνουν παραπάνω το μεταξύ τους κλίμα.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~94  %

 

Υδροχόος:  Όλα είναι υπό τον έλεγχο σας. Αυτό που απομένει είναι να βάλετε σε μια σειρά οικονομικά και αισθηματική ζωή. Είναι μια πολλή καλή περίοδος, που θα δείτε τους κόπους και τις επιθυμίες σας, να παίρνουν σάρκα και οστά. Λίγη υπομονή.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~91  %

 

Ιχθείς: Με τον Ήλιο πάνω στον Ταύρο, όλα είναι πιθανά. Το μόνο που σας λείπει, ακόμη είναι μια αφημένη αισθηματική υπόθεση, που δεν έχει ακόμη δείξει τις προθέσεις της. Από την νέα εβδομάδα ίσως και να πρέπει να ασχοληθείτε πιο ενεργά.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~91  %