Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Προβλέψεις Σαββάτο 22/04

Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Προβλέψεις Σαββάτο 22/04

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους:

 

Κριός: Το Δέκα Κούπα

Αν κάνετε λίγο υπομονή θα δείτε ότι όλα θα αλλάξουν. Εσείς αυτό που ζητάτε είναι και πάλι να βρεθεί η χρυσή τομή μέσα στην αισθηματική σας σχέση. ‘Έτσι και θα γίνει.

Δυναμική ημέρας:5 /5

Ταύρος: Ο Άσσος Σπαθί

Το μυαλό και γενικότερα οι σκέψεις σας, έχουν χαθεί ανάμεσα σε πολλές επιλογές που σας έχουν διασταυρώσει τους δρόμους. Το τι σας αρέσει και το τι ζητάτε το ξέρετε πολύ καλά. Άρα μην καταναλώσετε τον χρόνο σας, σε άσκοπα φλερτ.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Δίδυμοι: Το Εφτά Κούπα

Η σκέψη και το συναίσθημα σας, έχουν βρει τελικά τον κατάλληλο άνθρωπο που μπορεί να σας φέρει και πάλι σε μια καλή ψυχολογία. Αφήστε τις υπερβολές και κοιτάξτε, πως θα εξελίξετε την ζωή σας. Οι μέρες είναι ενισχυτικές και στα εργασιακά σας.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Καρκίνος: Ο Άσσος Καρό

Ένταση επικρατεί στις τάξεις σας. Πολλές οι εκκρεμότητες, που καλείστε να φέρετε εις πέρας, το επόμενο χρονικό διάστημα. Μέσα σε όλα αυτά, μην αφήσετε εκτός και την προσωπική σας ζωή, που δείχνει να έχει χάσει το χρώμα του έρωτα.

Δυναμική ημέρας: 3/5

Λέων: Το Δέκα Μπαστούνι

Ίσως και να έχει έρθει το κατάλληλο χρονικό διάστημα, για να κάνετε τις τελικές σας προτάσεις, στο άνθρωπο σας. Ειδικά εσείς που είσαστε μέσα σε μακροχρόνιες σχέσεις, έχετε αυτήν την εποχή και την εύνοια του σύμπαντος στα σχέδια σας.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Παρθένος: Το Εννέα Σπαθί

Το γεγονός ότι δεν μπορείτε να βρείτε κάποιον σωστό σύντροφο, στην καθημερινότητα σας, συνδέεται άμεσα με το  πρόσφατο παρελθόν σας, και τις μνήμες που κρατάτε ακόμη. Απελευθερώστε το μυαλό σας, και θα δείτε ότι όλα θα αλλάξουν.

Δυναμική ημέρας: 5/5

Ζυγός: Το Οχτώ Καρό

Μπορεί στο παρόν σας να έχετε κάνει πολλά αισθηματικά λάθη, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να σας σταματήσεις, από όλα αυτά που έχετε την ανάγκη να ζήσετε. Από την νέα εβδομάδα, μπορείτε να κάνετε μια νέα αρχή που δεν θα συμπεριλαμβάνει τα παλιά.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Σκορπιός: Το Πέντε Καρό

Οι πειραματισμοί, στις αισθηματικές σχέσεις, δεν βγαίνουν ποτέ σε καλό. Αν τελικά δεν σας ενδιαφέρει το άτομο που σας προσεγγίζει, ίσως και να είναι καλύτερο και πιο έντιμο, να το πείτε αλλά με διακριτικότητα να απομακρυνθείτε.

Δυναμική ημέρας: 5/5

Τοξότης: Το Τέσσερα Μπαστούνι

Μην ξεχνάτε ποτέ αυτά που έχετε περάσει στο πρόσφατο παρελθόν σας. Είναι και αυτά που θα σας αποτρέψουν για να μην ξανακάνετε λάθη στα αισθηματικά σας. Ασχοληθείτε και με τα ανοδικά οικονομικά σας.

Δυναμική ημέρας: 3/5

Αιγόκερως: Το Έξι Κούπα

Ο σκοπός σας είναι μόνο ένας. Θέλετε και πάλι να επανασυνδεθείτε με κάποια παλιά σας αγάπη. Πριν όμως κάνετε την οποιαδήποτε επικοινωνιακή κίνηση, θα πρέπει να γνωρίζετε αν υπάρχει ‘ανταγωνισμός’

Δυναμική ημέρας: 5/5

Υδροχόος: Το Τρία Κούπα

Τα συναισθήματα που έχετε για τον άνθρωπο σας, κάθε μέρα όλο και μεγαλώνουν. Αυτό είναι και κάτι που συντελείται και από την άλλη πλευρά. Είναι θέμα χρόνου, ίσως και μέσα στην Άνοιξη να σκεφτείτε την πιο σοβαρή δέσμευση.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Ιχθείς: Το Έξι Καρό

Το ότι δεν είστε ευτυχισμένοι μέσα στην σχέση σας, είναι κάτι που εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, το αισθάνεστε πολύ έντονα. Όποιος και να είναι ο λόγος αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι άμεσα να μιλήσετε με τον άνθρωπο σας.

Δυναμική ημέρας: 4/5