ΤΑΡΩΜΑΝΤΕΙΑ- Τρίτη 25/04/17

ΤΑΡΩΜΑΝΤΕΙΑ- Τρίτη 25/04/17

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

Κριός:  Ο Κόσμος

Μια μεγάλη αγκαλιά σας περιμένει. Ο εγωισμός και το πείσμα, δεν είναι και οι καλύτεροι σύμβουλοι. Αν ακόμη αγαπάτε το εν λόγο άτομο, κάντε άμεσα την κίνηση σας.

Love: **

Ταύρος : Η Δικαιοσύνη

Εσείς είστε είτε του ύψους ή του βάθους, σε αυτά που έχετε στο μυαλό και την καρδιά σας. Υπάρχει όμως και ένα ταίρι, που όλο αυτό του προκαλεί …ανασφάλεια. Άρα διορθώστε το.

Love: ***

Δίδυμοι:  Η Εγκράτεια

Είναι μια μέρα, που θα έχετε πολλά να πείτε και να κάνετε με τον αγαπημένο σας άνθρωπο. Ο καινούργιος μήνας Μάιος, σας έχει και ευχάριστες οικονομικές ειδήσεις.

Love: ***

Καρκίνος:

Μπορείτε να πάρετε μια ανάσα? Κυνηγάτε κάτι – κάποιον, και έχετε ξεχαστεί από όλους τους άλλους, τομείς της καθημερινότητας σας. Με τι όφελος?

Love: ***

 

Λέων : Η Σελήνη

Δεν είστε και από τα πιο ευκολονόητα ζώδια. Ειδικά για αυτούς που δεν σας γνωρίζουν τόσο καλά, ίσως να το σκέφτονται και 10 φορές πριν σας μιλήσουν.

Love: ***

 

Παρθένος:  Ο Αυτοκράτορας

Ξεχάστε πραγματικά, ότι έγινε μέσα στον Απρίλιο, και αγκαλιάστε τον νέο μήνα, που θα σας δώσει τις ευκαιρίες για να νιώσετε και πάλι σταθεροί στα πόδια σας.

Love: **

 

Ζυγός:   Η Ιέρεια

Όλα είναι ένα βήμα, πριν ολοκληρωθούν. Αυτό άμεσα και στο τώρα, αφορά και μια δύσκολη ερωτική σας σχέση, που πια θα συνθηκολογήσει με τα θέλω σας.

Love: **

Σκορπιός: Η Αυτοκράτειρα

Μπορείτε να κατεβάσετε λίγο τους τόνους. Έχετε έναν υπερβολικό εκνευρισμό. Μπορεί να σας φταίει, το οικονομικό σας στατους, μπορεί η σχέση σας. Αλλάξτε το .

 Love: **

Τοξότης:  Ο Αρχιερέας

Είσαστε στο απόλυτο επίκεντρο ενός νέου έρωτα, που είναι μέσα από τον φιλικό σας κύκλο. Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα έχετε και το σχετικό πλησιάσμα.

Love: ***

Αιγόκερως: Το Αστέρι

Έχετε ήδη πάρει το πράσινο φως,  από το άτομο που σας ενδιαφέρει, για να κάνετε ένα πιο ιδιαίτερο διάλογο στο μεταξύ σας. Προσοχή, όχι αποκαλύψεις ακόμη.

Love: **

Υδροχόος: Το Άρμα

Μπορείτε  να κάνετε πολλά πράματα μαζί και ταυτόχρονα, αλλά όχι να διατηρείτε και παράλληλες διαδρομές. Θα έρθουν αποκαλύψεις που θα πικράνουν.

Love: **

 

Ιχθείς:  Ο Τρελός

Με τόσο κόσμο γύρω σας, μόνο να πλήξετε, δεν θα μπορέσετε. Είσαστε σε μια ισχυρή θέση, που αυτοί που σας θέλουν θα σας πλησιάσουν από μόνοι τους.

Love: ***