Ερωτική Χαρτομαντεία – Προβλέψεις Τετάρτη 26/04

Ερωτική Χαρτομαντεία – Προβλέψεις Τετάρτη 26/04

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους:

 

Κριός:  Το Οχτώ Σπαθί

Φυσικά και είστε οι καλύτεροι αυτήν την εποχή, έστω και αν δεν υπάρχει κάποιο ταίρι στην ζωή σας. Οικογενειακά και οικονομικά ζητήματα, σας υποστηρίζουν και σας κάνουν να αισθάνεστε δυνατοί. Σε λίγο θα φανεί και κάτι νέο που θα σας γοητεύει την  καρδιά.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Ταύρος: Το Έξι Καρό

Όλα είναι υπέρ σας. Αυτό σίγουρα σας δίνει μια δυναμική για να κάνετε και τις επόμενες σας κινήσεις, που αφορούν την αισθηματική σας ζωή. Ο Μάιος λοιπόν, είναι μια καλή εποχή που μπορεί να δώσει ευκαιρίες μέχρι και για γάμο –οικογένεια.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Δίδυμοι: Το Δέκα Κούπα

Η πλειοψηφία του ζωδίου, έχει αρκετά δύσκολη ερωτική ζωή. Αυτό είναι και κάτι που μπορεί να αλλάξει μέσα από την δική σας την πρακτική παρέμβαση. Μιλήστε με τον άνθρωπο – σύντροφο σας, και βρείτε τι χρειάζεται για να αναθερμάνετε το κλίμα στον δεσμό σας.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Καρκίνος: Ο Άσσος Σπαθί

Το έτερον σας ήμισυ, ήδη κάνει κάποιες μελλοντικές σκέψεις για τα επόμενα από κοινού βήματα σας. Θα σας τα ανακοινώσει. Αν τελικά με κάτι δεν συμφωνείτε, καλύτερα να το δηλώσετε από τώρα. Θα γλιτώσετε και τις παρεξηγήσεις.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Λέων: Το Εφτά Κούπα

Κάποιος είναι ερωτευμένος με τα μάτια σας πολύ. Θα σας δείξει τα σημάδια μέσα σε αυτήν την εβδομάδα. Αν αντιληφθείτε ότι αυτό το άτομο, είναι ήδη σε δέσμευση ή είναι ακατάλληλες οι προδιαγραφές του για εσάς, καλύτερα απομακρυνθείτε διακριτικά/

Δυναμική ημέρας: 3/5

Παρθένος: Ο Άσσος Καρό

Είναι καλύτερο να μιλήσετε αληθινά και ξεκάθαρα στο άτομο που είναι κοντά σας, για τις διαφορετικές σας σκέψεις, παρά να καθυστερείτε και την ζωή των δύο σας. Δεν είστε από τα ζώδια που ανέχονται την μετριότητα και σε  καμία έκφανση της.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Ζυγός: Το Δέκα Μπαστούνι

Παράπονα και εντάσεις, υπάρχουν διαρκώς μέσα στην σχέση σας. Αυτό είναι κάτι που η συμπαγής και δύσκολη προσωπικότητα σας, δεν το ανέχεται. Μιλήστε, λοιπόν με τον άνθρωπο σας, και εντοπίστε την ρίζα του προβλήματος.

Δυναμική ημέρας: 5/5

Σκορπιός: Το Εννέα Σπαθί

Πολλές οι δηλώσεις και οι υποσχέσεις, που σας έχουν δώσει αλλά ακόμη δεν έχετε δει και τις σχετικές πράξεις. Αυτοί που έχουν παράλληλες πορείες, θα πρέπει να πιέσουν τον εαυτό τους, και μέσα στον Μάιο, να πάρουν αποφάσεις ζωής.

Δυναμική ημέρας: 5/5

Τοξότης: Το Οχτώ Καρό

Δεν έχετε άλλο χρόνο για χάσιμο, και ειδικά μέσα σε σχέσεις που σας κάνουν και δεν περνάτε καλά. Μπορεί το συναίσθημα να είναι θετικό, αλλά αν και εσείς με το πρακτικό σας πνεύμα αντιλαμβάνεστε, ότι κάτι δεν πάει, καλά, τότε θα πρέπει να απομακρυνθείτε.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Αιγόκερως: Το Πέντε Καρό

Το πολύστροφο μυαλό σας, έχει πολλά να σας προσφέρει, αν τελικά καταφέρετε να το απομακρύνετε από το παρελθόν. Βάλτε ένα στοπ και κοιτάξτε με περισσότερη προσοχή και καλή διάθεση, το παρόν που έχει να σας δώσει νέο έρωτα και οικονομική σταθερότητα.

Δυναμική ημέρας: 3/5

Υδροχόος: Το Τέσσερα Μπαστούνι

Είναι μια καλή εποχή, που θα δείτε ότι τα όνειρα και οι όποιες επιδιώξεις σας, θα γίνουν πραγματικότητα. Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, κυματισμών έχει έρθει η ώρα για αλλαγές και εξελίξεις. Στα αισθηματικά, σας έρχεται πρόταση που δεν θα μπορέσετε να απορρίψετε.

Δυναμική ημέρας: 5/5

Ιχθείς: Το Έξι Κούπα

Μπορείτε να μείνετε και μόνοι σας, να θέλετε. Ανήκετε στα πιο σκληρά ζώδια που μπορούν να αντέξουν την συναισθηματική μοναξιά. Δεν μπορείτε όμως και να μένετε μέσα σε σχέσεις μόνο από συνήθεια και ανασφάλεια. Οι μέρες που έρχονται, πάντως σας δίνουν μια καλύτερη ψυχολογία.

Δυναμική ημέρας: 5/5