ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΖΩΔΙΑ: Πέμπτη 27/04/17

ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΖΩΔΙΑ: Πέμπτη  27/04/17

 

Για πληρέστερη ενημέρωση διαβάζεται πάντα και τον ωροσκόπο σας:

 

Κριός:   Έχετε συγκρουστεί πολλές φορές αυτήν την εποχή με τον άνθρωπο σας, ακόμη και για ασήμαντα θέματα. Αυτό μπορεί να είναι και ένας δείκτης που φανερώνει κούραση από τον χρόνο, και ίσως και ανάγκη για νέα εξέλιξη.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 10:00

Ταύρος:   Το συντροφικό σας ταίρι, έχει όλη την καλή διάθεση, να ξεχάσετε αυτά τα δύσκολα που έχετε περάσει στο παρελθόν, και να βρείτε την κοινή σας πορεία, που ίσως και μέσα στο Καλοκαίρι, να σας φέρουν σε μια πιο νόμιμη – μόνιμη επισημοποίηση.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 22:00

 

Δίδυμοι:  Το μυαλό σας ζητά, την ηρεμία πια, και η καρδιά σας δείχνει το δρόμο του παρελθόντος. Αυτό είναι κάτι που από τις πρώτες ημέρες του Μαίου, θα πρέπει να το ισορροπήσετε. Οι αστρολογικές συνθήκες, πάντως ευνοούν τις επανασυνδέσεις.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 20:00

 

Καρκίνος: Και εσείς οι ίδιοι, έχετε πια αντιληφθεί, ότι η σχέση σας έχει πολύ αργούς ρυθμούς, αλλά και ότι ο σύντροφος σας, δεν έχει την διάθεση για κάτι περισσότερο. Αν είσαστε σε διαφορετικό τρόπο σκέψης τελικά, δείτε τι μπορείτε να διορθώσετε.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 14:00

 

Λέων : Οι πρωτοβουλίες που έχει πάρει ο άνθρωπος σας για εσάς, ίσως και να μην σας ικανοποιούν. Αυτό που έχει σημασία, είναι να του υποδείξετε, τι είναι τελικά αυτό που σας λείπει. Τύχη και στους χωρισμένους, που θα τύχουν πλησιάσματος από το πρώην ταίρι.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 17:00

 

Παρθένος:   Η γλώσσα που μιλάτε μέσα στον δεσμό σας, είναι διαφορετική. Εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, υπάρχουν αντιρρήσεις και συνεχείς εντάσεις. Ίσως και  υπάρχουν και εξωγενείς παράγοντες που βλάπτουν τα αισθήματα σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 11:00

 

Ζυγός: Είσαστε σε διάθεση να χωρίσετε, ή να απομακρυνθείτε, από άτομα και καταστάσεις, που δεν έχουν κάτι να σας προσφέρουν. Αυτό ανακοινώστε το στο άτομο που πρέπει, και σίγουρα σε δεύτερο τόνο, ψάξτε τον τρόπο για να γαληνέψετε.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 17:00

 

Σκορπιός : Είσαστε ερωτικός πόλος έλξης για νέο κόσμο, που ειδικά μέσα στον Μάιο, θα σας προκαλέσει. Εσείς που είστε ήδη μέσα σε σχέση, το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να, ασχοληθείτε πιο ενεργά με τον σύντροφο σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 15:00

 

Τοξότης:  Κάποιος από το παρελθόν σας, έχει την ανάγκη να σας μιλήσει και να σας δώσει κάποιες νέες πληροφορίες, ίσως και σοβαρές προτάσεις, για να κάνετε μια προσπάθεια για επανένωση. Σκεφτείτε το.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 19:00

 

Αιγόκερως : Είναι μια καλή ημέρα, και μέχρι να φύγει ο Απρίλιος, που θα σας φέρει πιο κοντά στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Αυτό θα βοηθήσει και τα ζευγάρια, που έχουν παγώσει – απομακρυνθεί, να μιλήσουν πιο συναισθηματικά.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 12:00

 

Υδροχόος:  Αδυνατείτε να συνεννοηθείτε με τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι και κάτι που έχει κουράσει όμως και τις δύο πλευρές. Μέσα στον καινούργιο μήνα, που τα άστρα θα είναι θετικά για το ζώδιο σας, κάντε του μια έκπληξη – κάτι που θα σας ανανεώσει.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 22:00

 

Ιχθείς:   Μπορεί η ενέργεια σας, να είναι πεσμένη, αλλά αυτό, από το Σ/Κ και μετά θα αλλάξει. Το συντροφικό σας έτερο, θα κάνει ότι μπορεί για να σας διορθώσει την διάθεση. Ίσως και μια ευχάριστη οικονομική είδηση, να σας βοηθήσει επίσης.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 15:00