Ερωτικές Προβλέψεις για το Σαβ/Κο- 29+30/04

Ερωτικές Προβλέψεις για το Σαβ/Κο- 29+30/04

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός:  Εσείς και τα ερωτικά σας στραβοπατήματα, κάποιον θα πληγώσετε….πάλι! Σίγουρα με τα άστρα να σας κάνουν το απόλυτο επίκεντρο για πολύ κόσμο, δύσκολα να κρατηθείτε. Ωστόσο, εσείς που είστε μέσα σε σοβαρό δεσμό, μην κάνετε άλλα λάθη.

Ταύρος:   Αυτό που σας πληγώνει είναι ότι ο σύντροφος σας δεν είναι τόσο εξωστρεφείς επικοινωνιακά όσο θα το θέλατε. Μέσα στον καινούργιο μήνα, που τα αστρολογικά είναι υπέρ σας, μπορείτε να μιλήσετε και να βρείτε τι είναι αυτό που σας χωρίζει.

Δίδυμοι: Εσείς τα θέλετε όλα εδώ και τώρα. Είσαστε ανυπόμονοι και καλό θα ήταν αυτές τις ημέρες, που όλα στον αστρολογικό θόλο είναι ανάδρομα, εσείς να μην πιέζετε. Ο άνθρωπος σας, αυτό το Σ/Κ, έχει πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις… που επιθυμεί να σας ανακοινώσει.

Καρκίνος:  Κοιτάτε με θλιμμένα μάτια, κάποια ερωτική σας ιστορία, που δεν πήρε τον δρόμο που επιθυμούσατε. Αυτό είναι και κάτι που κατά καιρούς σας αναγκάζει να κάνετε επικοινωνιακά λάθη. Αφήστε τις μέρες να περάσουν και θα δείτε ότι από τις αρχές του Μαίου, πολλά θα αλλάξουν υπέρ σας.

Λέων:  Η καρδιά σας είναι πληγωμένη από όλα αυτά που έχουν συμβεί μέσα στην σχέση σας, και με λάθη που κάνει συνεχώς ο άνθρωπος σας. Μην πιέσετε για κάτι περισσότερο αυτήν την εποχή. Το μόνο που χρειάζεται είναι να περιμένετε τις δικές του πρωτοβουλίες.

Παρθένος: Όλες οι σκέψεις που κάνετε και η αγωνία σας, συσχετίζονται με το άμεσο παρελθόν και μια γνωριμία- έρωτα, που δεν προχωράει όπως το είχατε σκεφτεί. Οι αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης σας υποστηρίζουν, και θα δείτε ότι από τις 02/05 και μετά κάποια θέματα. θα κινηθούν με πιο ταχείς ρυθμούς.

Ζυγός: Κάποια στιγμή θα πρέπει να αποβάλετε από το μυαλό σας, όλα αυτά που έχουν γίνει στην προσωπική σας ζωή. αλλά και τα σκληρά λόγια που έχουν ανταλλαχτεί με τον άνθρωπο σας. Εσείς που ειστε μόνοι, είναι θέμα ωρών – ημερών να βρείτε τον επόμενο σύντροφο σας.

Σκορπιός:  Κάπου πρέπει να βάλετε ένα στοπ, στην παραφροσύνη που ζείτε στην ερωτική σας ζωή. Το αντιλαμβάνεστε και οι ίδιοι ότι έτσι όπως έχουν εξελιχτεί τα πράματα μέσα στον δεσμό σας, όλα είναι δύσκολα. Από την νέα εβδομάδα, ο άνθρωπος σας θα σας πλησιάσει με πρακτικές λύσεις.

Τοξότης:  Μην ρωτάτε κανέναν και ποτέ τι πρέπει να κάνετε πάνω σε αισθηματικά ζητήματα. Εσείς είστε αυτοί που βιώνετε το πρόβλημα, άρα εσείς θα πρέπει να βρείτε και τις λύσεις. Οι σχέσεις που έχουν παγώσει τα συναισθήματα, από τον νέο μήνα θα έχουν θετικές εξελίξεις.

Αιγόκερως:  Κάντε έναν κόπο και μιλήστε πιο ειλικρινά με τον άνθρωπο σας, για όλα αυτά που έχουν γίνει μέσα στην σχέση σας …και στο τώρα σας εμποδίζουν, από το να εξελίξετε τον δεσμό σας σε κάτι πιο επίσημο και μόνιμο.

Υδροχόος: Ο Άρης και η Αφροδίτης σε όψεις θετικές. πάνω στο ζώδιο σας, σας κάνει άκρως γοητευτικούς για το αντίθετο φύλο. Οι ελεύθεροι θα έχουν πολλά καινούργια φλερτ να τους πλησιάζουν αλλά και οι εν σχέση  θα δουν τον άνθρωπο τους, να που προτείνει κάποια περισσότερα πράματα για το άμεσο μέλλον.

Ιχθείς:  Το μυαλό σας, είναι παγιδευμένο στο παρελθόν. Αυτό σημαίνει, ότι δεν κρατάτε τα μάτια σας ανοιχτά για όλα αυτά τα ενδιαφέροντα πρόσωπα. που σας παρουσιάζονται και σας πολιορκούν. Ο καινούργιος μήνας, θα σας βοηθήσει στις τελικές σας αποφάσεις.