ΤΑΡΩΜΑΝΤΕΙΑ- Παρασκευή 28/04/17

ΤΑΡΩΜΑΝΤΕΙΑ- Παρασκευή 28/04/17

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

Κριός:  Το Αστέρι

Σήμερα και αύριο είναι δύο μέρες, που θα έχετε εχετε ευχάριστες ανακοινώσεις, από τον άνθρωπο σας. Μικρά εμπόδια που σας απέτρεπαν να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα

τώρα απομακρύνονται.

Love: ***

Ταύρος : Το Άρμα

Από τις πρώτες πρωινές ώρες, θα έχετε πολλές προσκλήσεις, που συσχετίζονται με τον ερωτικό σας τομέα. Ίσως και κάτι από τα παλιά να σας θυμηθεί.

Love: **

 

Δίδυμοι:  Ο Τρελός

Αν δεν έχετε κάτι πια που να σας ενδιαφέρει στο άτομο με το οποίο είστε, ίσως έχει έρθει η σωστή στιγμή για να πείτε τις αλήθειες σας ευθέως.

Love: ***

 

Καρκίνος: Ο Κόσμος

Είσαστε μέσα στο μυαλό 2 ατόμων, που σας επιθυμούν ερωτικά. Αυτό από σήμερα, θα αρχίσει να εξελίσσεται προς εσάς. Κρατήστε τους χαμηλούς τόνους.

Love: ***

 

Λέων : Ο Τροχός τη Τύχης

Είσαστε αυτήν την εποχή σε έναν ασφυκτικό κλοιό καταστάσεων και νέων προσώπων, που σας γοητεύουν. Κάποιος νέος έρωτας είναι στον δρόμο.

Love: ***

Παρθένος: Η Εγκράτεια

Το ταίρι σας έχει σκοπό να σας ζητήσει άμεσα εξηγήσεις για την γενικότερα απόμακρη σας συμπεριφορά. Σκεφτείτε και απαντήστε την αλήθεια σας.

Love: ***

 

Ζυγός:   Η Σελήνη

Ζυγίστε λοιπόν αυτά που σας λένε και μην στέκεστε σε επιπολαιότητες. Κάποιοι ίσως και να προσπαθούν να σας πάρουν λόγια. Υπάρχει και ο ανάδρομος παρόν.

Love: **

Σκορπιός: Η Δικαιοσύνη

Πολλές οι πιθανότητες σήμερα ή αύριο, το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, να κάνει μια διπλωματική κίνηση προς εσάς. Προσέχετε τον αυθορμητισμό σας.

Love: **

Τοξότης: Ο Αυτοκράτορας

Είναι μια μέρα που όλα θα συμβούν. Από το παρελθόν θα έχετε ειδήσεις που θα σας ξαφνιάσουν. Ένας νέος έρωτας θα σας κάνει ερωτική προσέγγιση.

 

Love: **

Αιγόκερως: Η Ιέρεια

Σταματήστε να κατηγορείτε τον εαυτό σας, για την παρατεταμένη σας μοναξιά. Οι μέρες τώρα με τον καινούργιο μήνα, σας δίνουν καινούργιες γνωριμίες που θα σας ανανεώσουν.

Love: ***

Υδροχόος: Η Αυτοκράτειρα

Εσείς και το κινητό σας έχετε ερωτική σχέση! Αφήστε το και λίγο μακριά σας. Άλλωστε είναι θέμα χρόνου το άτομο που σας ενδιαφέρει να σας πλησιάσει.

Love: **

 

Ιχθείς: Ο Αρχιερέας

Υπάρχει μια ερωτική ατμόσφαιρα μέσα στον εργασιακό σας χώρο και αυτό το έχουν πιάσει εδώ και καιρό οι κεραίες σας. Σύντομα και οι αποκαλύψεις.

Love: **