Προσωπικές προβλέψεις για το Σ/Κ. 29+30/04

Προσωπικές προβλέψεις για το Σ/Κ. 29+30/04

Αστρολογικές Προβλέψεις Σαββάτο 29 Απριλίου

Τα άστρα σήμερα προβλέπουν για τα ζώδια:

Συμπληρωματικά διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας.

Ωροσκόπος:  Γενικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το δεύτερο μας ζώδιο. Είναι εκείνο το ‘σημείο -ζώδιο΄ που κατά την μοναδική στιγμή της γεννήσεως μας, ανέτειλε. Προσδιορίζεται με βάση την ακριβή ώρα και τόπο της γεννήσεως μας.

Κριός :

Μην ασχολείστε, με άτομα και καταστάσεις τους, που δεν σας ενδιαφέρουν. Ότι είχατε να πείτε και να προσφέρετε, το έχετε κάνει και με το παραπάνω. Εδώ θα πρέπει να μπει και ένα στοπ. Οι μέρες μέχρι και τις 05-05, είναι θετικές για να κάνετε ένα refresh, με τον δικό σας άνθρωπο.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~95  %

Ταύρος:

Έχετε πολλούς ανθρώπους αγαπημένους γύρω σας, που αυτήν την περίοδο θέλουν την πολύτιμη βοήθεια σας. Φυσικά, μην αφήνετε εκτός, και τον άνθρωπο σας που σας στέκεται σε ότι και αν αποφασίσετε. Μια μερίδα Ταύρων, θα δεχτεί κάποια είδηση από παλιά ιστορία.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~9

2  %

Δίδυμοι:

Δεν είστε από τα άτομα που θέλουν να δίνουν αναφορά, στην σχέση τους. Εσείς όμως το έχετε τραβήξει στο άλλο άκρο και πιθανόν, ο άνθρωπος σας να έχει κουραστεί, να είναι συνεχώς μέσα σε μια ανασφάλεια. Ίσως αν γίνεται λίγο πιο επικοινωνιακοί κάτι να αλλάξει θετικά.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~94 %

 

Καρκίνος:

Οι αποφάσεις που θα παρθούν, μέσα στον μήνα του Μαιου,  θα είναι και αυτές που θα δώσουν και τον τελικό χαρακτήρα, στην σχέση που διατηρείτε. Αν θέλετε να κάνετε το βήμα προς την δέσμευση, ευνοήστε από όλες τις συνθήκες. Αν θέλετε να χωρίσετε, θα είναι και οριστικό.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~95  %

Λέων:

Έχετε ευτυχώς ξεχάσει, όλα τα άσχημα, που σας προέκυψαν στην αισθηματική σας σχέση, πριν λίγο καιρό. Αυτό που απομένει είναι να βρείτε με τον άνθρωπο σας τους καλούς  σας ρυθμούς. Να σκεφτείτε και τους τρόπους, που θα ξαναφέρουν το ερωτικό κλίμα.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~93  %

 

Παρθένος : Είσαστε μεταξύ δύο ερωτικών περιπτώσεων που σας έχουν αποπροσανατολίσει αυτό το διάστημα. Είναι μόνο δική σας ευθύνη, να σκεφτείτε ώριμα και να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις. Αυτό μπορεί και να σημαίνει και την συνειδητή μοναξιά.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~94  %

Ζυγός:  Έχετε στην διάθεση σας, όλο το επόμενο χρονικό διάστημα και μέχρι να τελειώσει ο Κριός,  για να ξεμπλέξετε την ερωτική σας ζωή. Αφεθήκατε όλο το επόμενο χρονικό διάστημα και τώρα, πριν κάποιος κουραστεί ή πικραθεί, εσείς θα πρέπει να δώσετε λύσεις – απαντήσεις.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~92  %

 

Σκορπιός : Είναι μια εκπληκτική ημέρα, που θα δείτε τον άνθρωπο σας να προσπαθεί να σας φτιάξει το κέφι, σε όλα αυτά που σας κάνουν σκεπτικούς. Αν έχετε ακόμη νομικές ή οικονομικές εκκρεμότητες με το παρελθόν, διαζύγια, είναι μια θετική εποχή που μπορείτε να δώσετε ένα τέλος.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~95  %

 

Τοξότης:  Θα πρέπει πρώτα να ζυγίσετε όλα αυτά που θα κάνετε το επόμενο χρονικό διάστημα. Έχετε πάρει πολλά μαθήματα ζωής και το μόνο που απομένει, είναι πια να τα εφαρμόσετε. Σχέσεις και συναισθήματα, που δεν σας ταιριάζουν ή σας έχουν απογοητεύσει θα περάσουν στο παρελθόν.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~97  %

Αιγόκερως : Έχετε την αισθηματική ανάγκη μια μόνιμη και σταθερή σχέση. Αυτό σίγουρα δεν θα το βρείτε, με το να εύχεστε κάποιος από το παρελθόν να σας ξανα-πλησιάσει. Ανοίξτε τα μάτια σας και αναζητήστε κάτι καλύτερο από το παρόν σας. Οι μέρες θα σας αποδώσουν ευκαιρίες.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~91  %

 

Υδροχόος:

Μην ανοίγεστε ακόμη και τόσο πολύ σε άτομα, που μόνο το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχουν εισέλθει στην ζωή σας. Ίσως ήρθαν για να μείνουν, ίσως για να φύγουν. Σκεφτείτε και τον οικονομικό σας τομέα, ο οποίος χρειάζεται την παραπάνω παρουσία σας.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~95  %

 

Ιχθείς:

Δεν έχετε χρόνο για χάσιμο. Πολλές οι υποχρεώσεις, που χρειάζονται την προσοχή σας. Η οικογένεια και το συντροφικό σας ταίρι, έχουν ανάγκη από τις λύσεις σας.  Οι νέοι έρωτες και οι σχετικές αισθηματικές σχέσεις, θα δώσουν το έντονο παρόν τους, σύντομα.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~94  %