Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Προβλέψεις Σαββάτο 29/04

Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Προβλέψεις Σαββάτο 29/04

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους:

 

Κριός:  Το Τέσσερα Μπαστούνι

Μέχρι να λήξει ο δύσκολος Απρίλιος, εσείς θα πρέπει όχι μόνο να έχετε πάρει τις αποφάσεις σας, αλλά και να τις έχετε ευθέως ανακοινώσει στο άτομο που τις περιμένει. Σκεφτείτε το καλό και των δύο σας.

Δυναμική ημέρας: 5/5

Ταύρος: Το Έξι Κούπα

Είσαστε με το ένα πόδι στο παρόν και το άλλο στο παρελθόν΄. Σίγουρα αυτό δεν είναι μια θετική στάση ζωής, και σίγουρα δεν ταιριάζει στον πολυδιάστατο χαρακτήρα σας. Κάντε κάτι καλύτερο λοιπόν.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Δίδυμοι: Το Οχτώ Σπαθί

Μην καθυστερείτε άλλο τις αποφάσεις σας.  Είναι μια εξαιρετική περίοδος, που θα δείτε τα οικονομικά σας να εξελίσσονται και σας δίνουν οικονομική σταθερότητα, και για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Καρκίνος: Το Έξι Καρό

Οι σκέψεις σας, από μόνες τους, δεν θα είναι ποτέ αρκετές για να πείσετε για τα φλογερά αισθήματα σας, το άτομο που σας ενδιαφέρει. Είναι μια εποχή που ευνοήστε, για αισθηματική επικοινωνία.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Λέων: Το Δέκα Κούπα

Όλα γυρίζουν μέσα στο κεφάλι σας, και το μόνο που αποζητάτε, είναι να βρείτε την άκρη σε ένα σωρό προβλήματα, που σας έχουν δημιουργηθεί. Σίγουρα δώστε μια παραπάνω σημασία… στα οικονομικά σας.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Παρθένος: Ο Άσσος Σπαθί

Όλα είναι στο πρόγραμμα της αγάπης. Νεύρα, εντάσεις και επανασυνδέσεις. Όλος ο καινούργιος Μαίος, έχει ευκαιρίες που θα σας φέρουν πολύ πιο κοντά στο άτομο …που αγαπάτε.

Δυναμική ημέρας: 3/5

Ζυγός: Το Εφτά Κούπα

Μην μπλέκετε μέσα στο κεφάλι σας, το παρελθόν και το παρόν. Αδικείτε πρώτα τον εαυτό σας και μετά του άλλους. Μην κρατάτε πια τις άσχημες εμπειρίες που μόνο σας καθυστερούν.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Σκορπιός: Ο Άσσος Καρό

Τα λόγια σας είναι υπερβολικά και κάποιον πονάνε. Θα έχετε ανταπάντηση σίγουρα. Αυτό το άσκοπο επικοινωνιακό πινκ πονκ, δεν εξυπηρετεί κανέναν σκοπό. Αλλάξτε το άμεσα.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Τοξότης: Το Δέκα Μπαστούνι

Ζητάτε πολλά αυτήν την χρονική περίοδο από τον άνθρωπο σας, και ίσως και να τον πιέζετε. Εσείς που είστε σε διπλές παράλληλες ζωές, θα πρέπει άμεσα να πάρετε τις αποφάσεις σας.

Δυναμική ημέρας: 5/5

Αιγόκερως: Το Εννέα Σπαθί

Είναι μια καλή εποχή να κάνετε τις αλλαγές, που ζητάτε και στα εργασιακά και στα κοινωνικά σας περιβάλλοντα. Πολλές και οι αλλαγές, που θα προσπαθήσουν και όσοι έχουν σχέση εξ αποστάσεως.

Δυναμική ημέρας: 5/5

Υδροχόος: Το Οχτώ Καρό

Το μυαλό σας είναι εκεί, και το σώμα σας εδώ. Αν αυτά τα δύο, δεν είναι συντονισμένα, τότε κάποιος είναι ή πρόκειται να γίνει δυστυχείς. Μια λύση προσωρινή, είναι να μείνετε και μόνοι σας.

Δυναμική ημέρας: 3/5

Ιχθείς: Το Πέντε Καρό

Διαλέξτε ποιον τελικά θέλετε στην ζωή σας. Το να είσαστε και να κρατάτε και κάποιους άλλους σε μια μόνιμη αναμονή, δεν εξυπηρετεί κανέναν σκοπό. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στον οικονομικό σας τομέα.

Δυναμική ημέρας: 5/5