Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις – Τρίτη 02 Μαίου

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Τρίτη 02 Μαίου

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός:  Μια μεγάλη αγκαλιά σας περιμένει. Ο εγωισμός και το πείσμα, δεν είναι και οι καλύτεροι σύμβουλοι. Αν ακόμη αγαπάτε το εν λόγο άτομο, κάντε άμεσα την κίνηση σας.

 

Ταύρος:  Με τόσο κόσμο γύρω σας, μόνο να πλήξετε, δεν θα μπορέσετε. Είσαστε σε μια ισχυρή θέση, που αυτοί που σας θέλουν θα σας πλησιάσουν από μόνοι τους.

Δίδυμοι:  Εσείς είστε είτε του ύψους ή του βάθους, σε αυτά που έχετε στο μυαλό και την καρδιά σας. Υπάρχει όμως και ένα ταίρι, που όλο αυτό του προκαλεί …ανασφάλεια. Άρα διορθώστε το.

Καρκίνος:  Είναι μια μέρα, που θα έχετε πολλά να πείτε και να κάνετε με τον αγαπημένο σας άνθρωπο. Ο καινούργιος μήνας, σας έχει και ευχάριστες οικονομικές ειδήσεις.

Λέων:  Μπορείτε να πάρετε μια ανάσα? Κυνηγάτε κάτι – κάποιον, και έχετε ξεχαστεί από όλους τους άλλους, τομείς της καθημερινότητας σας. Με τι όφελος?

Παρθένος : Δεν είστε και από τα πιο ευκολονόητα ζώδια. Ειδικά για αυτούς που δεν σας γνωρίζουν τόσο καλά, ίσως να το σκέφτονται και 10 φορές πριν σας μιλήσουν.

Ζυγός : Ξεχάστε πραγματικά, ότι έγινε μέσα στον Απριλίο, και αγκαλιάστε τον νέο μήνα, που θα σας δώσει τις ευκαιρίες για να νιώσετε και πάλι σταθεροί στα πόδια σας.

Σκορπιός:  Όλα είναι ένα βήμα, πριν ολοκληρωθούν. Αυτό άμεσα και στο τώρα, αφορά και μια δύσκολη ερωτική σας σχέση, που πια θα συνθηκολογήσει με τα θέλω σας.

 

Τοξότης:   Μπορείτε να κατεβάσετε λίγο τους τόνους. Έχετε έναν υπερβολικό εκνευρισμό. Μπορεί να σας φταίει, το οικονομικό σας στατους, μπορεί η σχέση σας. Αλλάξτε το .

Αιγόκερως: Είσαστε στο απόλυτο επίκεντρο ενός νέου έρωτα, που είναι μέσα από τον φιλικό σας κύκλο. Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα έχετε και το σχετικό πλησιάσμα.

Υδροχόος:  Έχετε ήδη πάρει το πράσινο φως,  από το άτομο που σας ενδιαφέρει, για να κάνετε ένα πιο ιδιαίτερο διάλογο στο μεταξύ σας. Προσοχή, όχι αποκαλύψεις ακόμη.

Ιχθείς: Μπορείτε  να κάνετε πολλά πράματα μαζί και ταυτόχρονα, αλλά όχι να διατηρείτε και παράλληλες διαδρομές. Θα έρθουν αποκαλύψεις που θα πικράνουν.