Ερωτικές προβλέψεις – Τετάρτη 03/05/17

Ερωτικές προβλέψεις – Τετάρτη  03/05/17

 

Για πληρέστερη ενημέρωση διαβάζεται πάντα και τον ωροσκόπο σας:

Κριός:  Αν δεν ξέρετε τι θέλετε, τότε μην λέτε πολλά στον άνθρωπο σας. Όταν θα είστε έτοιμοι κάντε τις πραγματικές σας προτάσεις, που θα εκτιμηθούν δεόντως.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 12:00

 

Ταύρος:   Καλές σκέψεις, υπάρχουν μέσα στο μυαλό κάποιου, που θα σας κάνει τις ανακοινώσεις του το άμεσο επόμενο χρονικό διάστημα. Ίσως να είναι και κάποιος από το παρελθόν σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 22:00

 

Δίδυμοι:  Μην δίνετε και τόσο πολλή σημασία σε άτομα, που στο παρελθόν και πολλάκις, έχουν αποδείξει ότι δεν  μπορούν να κινηθούν αξιοπρεπώς, γύρω σας. Οι νέες γνωριμίες έρχονται.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 20:00

 

Καρκίνος:  Όλα αυτά που έχετε συζητήσει με τον άνθρωπο σας, θα αρχίσουν να γίνοντ

αι πραγματικότητα, από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαίου. Οι προτάσεις για συγκατοίκηση – γάμο δεν είναι μακριά.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 12:00

 

Λέων :  Ίσως και να είστε μπερδεμένοι με όλα αυτά που περνάτε μέσα στην σχέση σας. Ο άνθρωπος σας, έχει αρκετά θέματα, που τον απασχολούν στην δική του ζω

ή και ίσως και να σας έχει παραμελήσει λίγο.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 11:00

 

Παρθένος:   Θα σας δοθούν οι κατάλληλες

ευκαιρίες που ζητάτε για να μπορέσετε να βρεθείτε και να μιλήσετε, πια κάτω από ‘πολιτισμένες’ συνθήκες με το άτομο που σας ενδιαφέρει, αλλά το τελευταίο διάστημα έχετε χαθεί.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 12:00

 

Ζυγός:  Η γοητεία σας, αυτό το διάστημα, έχει φέρει κοντά σας, πολλά άτομα, που θα σας προσφέρουν τον καλύτερο τους εαυτό.  Εσείς σκεφτείτε τι θέλετε και τι τελικά θα αποφασίσετε.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 14:00

 

Σκορπιός :  Θα πρέπει να γίνετε λίγο πιο εξωστρεφείς επικοινωνιακά, καθώς το ταίρι σας, δείχνει ότι επιθυμεί να ανοίξει πιο σοβαρές κουβέντες, για το άμεσο μέλλον σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 15:00

 

Τοξότης:  Δεν έχετε πια καθόλου χρόνο για χάσιμο. Όλα πια έχουν φτάσει σε ένα κρίσιμο σημείο που θα πρέπει, να πάρετε αποφάσεις για όλα αυτά που πρέπει να γίνουν μέσα στον τρέχοντα μήνα.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 15:00

 

Αιγόκερως : Αν δεν θέλετε να κάνετε κάτι σοβαρό, με τον άνθρωπο που υπάρχει στην ερωτική σας καθημερινότητα, τότε μην τάζετε πολλά και περίεργα που αργότερα θα σας εκθέσουν.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 14:00

 

Υδροχόος:  Οι επόμενες ημέρες, έχουν κάτι που θα σας εκπλήξει. Κάποιος μεγάλος σας έρωτας – ιδιαίτερη γνωριμία, από το πρόσφατο παρελθόν, θα σας παρουσιαστεί και θα ζητήσει δεύτερη ευκαιρία.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 21:00

 

Ιχθείς: Όλη αυτή η εβδομάδα, θα κυλήσει δίνοντας σας πολλές ευκαιρίες για να λήξετε οριστικά, τις εκκρεμότητες που έχετε με το παρελθόν σας, και να συγκεντρωθείτε στο παρόν σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 12:00