ΤΑΡΩΜΑΝΤΕΙΑ- Τετάρτη 03/05/17

ΤΑΡΩΜΑΝΤΕΙΑ- Τετάρτη  03/05/17

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

Κριός:  Ο Αυτοκράτορας

Είναι μια πολύ καλή εποχή, που μπορεί να σας φτιάξει την διάθεση, μέσα από ακούσματα και δράσεις που θα σας οδηγήσουν, σε μια οικονομική ανεξαρτησία.

Love: ***

Ταύρος : Η Ιέρεια

Ο λόγος σας είναι δυναμικός και κάθετος. Αυτό σαν χαρακτηριστικό σας, δίνει και μια αίσθηση ασφάλειας στον άνθρωπο σας… αλλά και στους κοντινούς σας ανθρώπους- συνεργάτες

Love: **

Δίδυμοι:  Η Αυτοκράτειρα

Οι σκέψεις και οι εικόνες από το παρελθόν, σας έχουν κολλήσει μέσα στο  μυαλό και δεν σας επιτρέπουν να χαρείτε το παρόν σας, αλλά και όλα αυτά που σας έρχονται.

Love: **

 

Καρκίνος: Ο Αρχιερέας

Μπορείτε να ανοίξετε το στόμα σας και να ξεδιπλώσετε τις σκέψεις που έχετε κάνει, όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Το μόνο σίγουρο, είναι ότι και το ταίρι σας έχει ακριβώς τις ίδιες απόψεις.

Love: ***

 

Λέων : Το Αστέρι

Οι μέρες μέχρι να φύγει το 1ο δεκαήμερο του Μαίου, θα σας φανερωθούν πολλά μυστικά και κρυφές πληροφορίες, που θα σας αναστατώσουν μόνο ευχάριστα. Ένα μεγάλο χρηματικό ποσό θα πέσει στα χέρια σας.

Love: **

Παρθένος: Το Άρμα

Κινηθείτε με μέτρο και λογική. Πολλά αυτά που θα σας προτείνουν και εσείς πρέπει να σκεφτείτε πολλάκις. Σίγουρα και πάντα με γνώμονα τον προσωπικό σας συμφέρον.

Love: ***

Ζυγός:  Ο Τρελός

Έχετε για ακόμη μια φορά μπλέξει το παρελθόν… μέσα στο παρόν σας. Αυτό είναι μια γενικότερη ανασφάλεια, που έχετε και τελικά θα πρέπει να την προσπεράσετε.

Love: ***

Σκορπιός: Ο Κόσμος

Είσαστε πραγματικά μόνοι, σε όλα αυτά που περνάτε αυτήν την εποχή. Ίσως καλύτερα έτσι. Αν κάνετε λίγη ακόμη υπομονή, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρεθεί και το κατάλληλο ταίρι να σας αγαπήσει.

Love: ***

Τοξότης: Ο Τροχός τη Τύχης

Όλα τα βλέπετε μέσα από το πρίσμα της ωριμότητα και της σοφίας, που πια έχετε αποκτήσει. Αυτό είναι και κάτι που θα σας λύσει όλα αυτά, τα μικρά και τα μεγαλύτερα προβλήματα στον δεσμό σας.

Love: ***

 

Αιγόκερως: Η Εγκράτεια

Έχετε πολλά να ολοκληρώσετε άμεσα.. Μην χάνετε τον χρόνο σας, και μιλήστε πιο ανοιχτά σε αυτόν που σας ενδιαφέρει για τα αληθινά σας συναισθήματα και προθέσεις.

Love: **

Υδροχόος: Η Σελήνη

Είσαστε μέσα σε μια μόνιμη αναστάτωση, για όλα αυτά που συμβαίνουν μέσα στην αισθηματική και την οικογενειακή σας καθημερινότητα. Φέρετε ευθύνη για την στάση και την παθητικότητα σας.

Love: **

 

Ιχθείς: Η Δικαιοσύνη

Είσαστε ανάμεσα σε πολλά φλερτ αυτό το χρονικό διάστημα και αυτό είναι κάτι που σας ανανεώνει, προς όλες τις κατευθύνσεις. Πάντως κάποιος νέος έρωτας σας πλησιάζει.

Love: **