Αστρα και Ζωδια- Πέμπτη 04/Μαίου

Αστρα και Ζωδια- Πέμπτη 04/  Μαίου

Τα άστρα σήμερα προβλέπουν για τα ζώδια:

Συμπληρωματικά διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας.

 

Ωροσκόπος:  Γενικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το δεύτερο μας ζώδιο. Είναι εκείνο το ‘σημείο -ζώδιο΄ που κατά την μοναδική στιγμή της γεννήσεως μας, ανέτειλε. Προσδιορίζεται με βάση την ακριβή ώρα και τόπο της γεννήσεως μας.

Κριός :  Πολλές οι αναθεωρήσεις, που έχουν γίνει μέσα στην σχέση σας και αυτό είναι κάτι που σας έχει δώσει μια καλύτερη συμπεριφορά, ο ένας προς τον άλλον.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~93  %

Ταύρος: Η πίεση που σας ασκούν τα περιβάλλοντα και οι καταστάσεις, από την πλευρά του ανθρώπου σας, ίσως και να σας έχουν πια εκνευρίσει. Κινηθείτε με τους δικούς σας ρυθμούς.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~93 %

Δίδυμοι: Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι υπερβολικό σήμερα. Πολλοί φίλοι και συνεργάτες, σας έχουν εκπλήξεις που θα σας φτιάξουν την διάθεση.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~96%

Καρκίνος:  Θα κληθείτε να δώσετε πολλές απαντήσεις στον άνθρωπο σας. Έχετε κάνει μια σειρά από λάθη, που μόνο σε αδιέξοδο σας έχουν φέρει. Μια ειλικρινής συζήτηση θα σας ισορροπούσε.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~92 %

Λέων:  Εσείς και τα πολλά θέματα που έχετε μέσα στην οικονομική σας ζωή, δεν σας επιτρέπουν να εστιάσετε όπως θα θέλατε μέσα στην σχέση σας. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει να το αλλάξετε.

 

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~95  %

 

Παρθένος : Πολλές οι καινούργιες γνωριμίες, που βγαίνουν μέσα στις ερχόμενες ημέρες. Αυτό είναι ένα δώρο από την Αφροδίτη στον Κριό, που δίνει στα γήινα ζώδια.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο

σας σήμερα: ~92  %

Ζυγός:  Εσείς που έχετε χαθεί μέσα σε τόσες περιπέτειες ερωτικές, θα πρέπει άμεσα να βάλετε ένα στοπ. Δεν χρειάζεται να πετάτε τον εαυτό σας, εδώ και εκεί.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~94 %

 

Σκορπιός : Ο λόγος σας είναι ισχυρός, και αυτό είναι κάτι που κάνει τον άνθρωπο σας να σας εμ

πιστεύεται πολύ περισσότερο. Ασχοληθείτε και πιο σοβαρά με τα οικονομικά σας.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~98  %

 

Τοξότης:  Οι διαθέσεις του συντρόφου σας, αυτές τις ημέρες σας έχουν προβληματίσει πάρα πολύ.  Το καλύτερο, που έχετε να κάνετε είναι να μιλήσετε πια χωρίς περιστροφές.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~93  %

Αιγόκερως : Όλα είναι δύσκολα αυτήν την εποχή για εσάς. Κάντε λίγη υπομονή και θα δείτε, ότι από την ερχόμενη εβδομάδα, σιγά – σιγά αυτό το κλίμα θα γυρίσει υπέρ σας.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~94  %

 

Υδροχόος : Το πολύ και το συνέχεια κουράζει τις σχέσεις. Σε αυτήν την κατηγορία είστε και εσείς. Η ανασφάλεια σας, σας οδηγεί σε δράσεις που πιέζουν τον άνθρωπο σας.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~92  %

 

Ιχθείς: Πολλές οι ευθύνες που έχετε βάλει πάνω στο κεφάλι σας. Ιεραρχείστε τα πάντα και σίγουρα μην αφήστε εκτός και την ταλαιπωρημένη ερωτική σας ζωή.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~91 %