Ημερήσιες Προβλέψεις – Πέμπτη 04 Μαίου

Ημερήσιες Προβλέψεις – Πέμπτη 04 Μαίου

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός:  Σκεφτείτε τι θα ήταν καλύτερο για αυτήν την επανασύνδεση που προσπαθείτε. Να κάνετε την πρόταση σας και να φύγετε, ή να ξεκινήσετε μια έντονη πολιορκεί, μέχρι το κάστρο να πέσει?!

Ταύρος:  Το να έχετε βάλει την σχέση την ερωτική που έχετε, μόνο πάνω στις δικές σας πλάτες, με μαθηματική ακρίβεια, θα σας κουράσει. Αν αυτό το κάνετε από ανασφάλεια, τότε θα πρέπει να επανεξετάσετε τα αισθήματα και από τις δύο πλευρές.

 

Δίδυμοι:  Δεν σας χρειάζεται κάποιος μέσα στην ζωή σας, που να δημιουργεί εντάσεις και προβλήματα. Επίσης, δεν χρειάζεται συνεχώς να είστε μέσα σε μια σχέση. Μπορείτε να μείνετε και λίγο μόνοι σας, έτσι ώστε να βρείτε τα δικά σας θέλω και ανάγκες.

Καρκίνος:  Οι εντάσεις και οι επικοινωνιακές διαφορές που έχετε, με τον σύντροφο σας, το ήδη και εσείς καταλάβει, ότι μόνο στο αδιέξοδο, μπορούν να σας φτάσουν. Σκεφτείτε και μέσα από ώριμο διάλογο, πάρτε τις αποφάσεις σας.

Λέων:  Η πίστη που έχετε στον εαυτό σας, είναι και η μόνη που μπορεί να σας φέρει και πάλι στην ισορροπία σας, σαν άνθρωπος. Όταν και πάλι θα είστε στους ρυθμούς, που επιθυμείτε, μόνο τότε ασχοληθείτε και με την αισθηματική σας ζωή.

Παρθένος : Υπάρχει μια καινούργια ερωτική ιστορία μέσα στην ζωή σας, που σας επηρεάζει υπερβολικά και έχετε χάσει το μέτρο. Μην περιμένετε να συμβούν και άλλα περίεργα. Αν τελικά δεν σας ενδιαφέρει, τότε απλά απομακρυνθείτε.

Ζυγός : Όλα τρέχουν και εσείς πρέπει να ακολουθήσετε. Το ταίρι σας έχει προτάσεις, έτσι από την νέα σεζόν να κάντε και κάτι πιο επίσημο. Οι μόνοι και οι χωρισμένοι, θα δεχτούν καινούργιες γνωριμίες, στην καθημερινότητα τους.

Σκορπιός:  Δεν χρειάζεται να πιέζετε κανέναν …αλλά και ούτε να πιέζετε τον εαυτό σας. Ουδείς είναι αντίγραφο του άλλου και πόσο μάλλον,  μέσα σε μια αισθηματική σχέση που η τριβή είναι μεγάλη και συνεχής.

Τοξότης:   Έχετε πολλά να κάνετε αυτήν την καινούργια εβδομάδα και με την οικονομική σας ζωή, αλλά και στα αισθηματικά σας, που έχουν μείνει στάσιμα. Πάντως το μόνο βέβαιο, είναι ότι η δυναμική του χαρακτήρα σας, θα τα φέρει όλα σε πλήρη ολοκλήρωση.

 

Αιγόκερως: Ευτυχώς για εσάς, έχετε πια προσπεράσει τις παλιές και άσχημες καταστάσεις. Όλος ο υπόλοιπος Μάιος, είναι στην διάθεση σας για να κάνετε πράματα που σας ευχαριστούν πραγματικά.

Υδροχόος:  Έχετε καταλάβει ότι πια αυτή η σχέση που διατηρείτε, σας προκαλεί εντάσεις και κόντρες, και σίγουρα αυτό δεν ήταν το όνειρο σας. Μιλήστε στον άνθρωπο σας και θα δείτε ότι όλα θα επανέλθουν στην ηρεμία τους.

Ιχθείς: Το να μπλέκεστε σε υποθέσεις τρίτων, δεν σας βγάζει πουθενά. Ίσως να οδηγηθείτε και σε παρεξηγήσεις, που θα χαλάσουν τις σχέσεις στο μεταξύ σας. Ασχοληθείτε με την δική σας ζωή.