Προβλέψεις για το Σαβ/Κο- 06+07/05/17

Προβλέψεις για το Σαβ/Κο- 06+07/05/17

Αισθηματικές προβλέψεις για ζευγάρια.

Για πληρέστερη ενημέρωση διαβάζεται πάντα και τον ωροσκόπο σας:

Κριός:  Εσείς έχετε ένα ιδιαίτερο τρόπο που διασκεδάζετε και ψυχαγωγείτε, τον εαυτό σας. Αν είστε πρόσφατα μέσα σε μια καινούργια σχέση, θα πρέπει να το εξηγήσετε. Οι δεσμοί που έχουν περάσει από δυσκολίες, αυτήν την εποχή θα συζητήσουν για επισημοποιήσεις.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 12:00

Ταύρος:   Το πεπρωμένο σας ευνοεί για να κάνετε τις αλλαγές σας, σε αυτό το νέο έτος. Αυτό με απλά λόγια σημαίνει, ότι θα πρέπει και να αφήσετε πίσω καταστάσεις και πρόσωπα, που τελικά δεν σας πρόσφεραν τίποτα. Οι νέες γνωριμίες για τους αδέσμευτους, είναι κοντά και θα εκπλήξουν ευχάριστα.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 22:00

 

Δίδυμοι:  Δεν είναι τελικά όλα δήθεν. Υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι στην καθημερινότητα σας που έχουν την καλή διάθεση να σας αγκαλιάσουν, με την αλήθεια και την αγάπη τους. Εσείς καλείστε να ξεχωρίσετε ποιοι είναι αυτοί. Πολλές και οι θετικές εξελίξεις στα εργασιακά σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 20:00

 

Καρκίνος Κάτι θα σας έρθει σαν είδηση από το παρελθόν, και θα σας αναστατώσεις. Κάποια παλαιότερη σας γνωριμία –έρωτας, σας ψάχνει μέσα από κοινά περιβάλλοντα και λημέρια. Είναι μια εποχή που δίνει την ευκαιρία σε ημιτελείς αισθηματικές υποθέσεις να ολοκληρωθούν.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 12:00

 

Λέων :  Όλα είναι πιθανόν να συμβούν αυτές τις ημέρες. Το παρελθόν εμφανίζεται και κάνει την προσπάθεια του, για να σας ξανα- κερδίσει. Κάποια νέα φλερτ, σας κυκλώνουν και σας γοητεύουν. Ζήστε το στο έπακρο του, αλλά χωρίς να πικράνετε κάποιον.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 11:00

 

Παρθένος:   Η ζήλια που υπάρχει μέσα στο  μυαλό σας, πολλές φορές αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, σας έχει εκθέσει στα μάτια του συντρόφου σας. Κάντε κάτι για να το περιορίσετε.  Αυτοί που διατηρούν παράλληλες σχέσεις, ίσως και να αποφασίσουν τον τερματισμό τους.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 12:00

 

Ζυγός:  Οι κινήσεις που κάνετε μέσα στην σχέση σας, δείχνουν ότι μάλλον έχετε κουραστεί ή δεν βρίσκετε πια τίποτα ενδιαφέρον να σας κρατά. Το καλύτερο και το πιο έντιμο, θα ήταν, να μιλήσετε ειλικρινά με τον άνθρωπο σας και να βρείτε τι πραγματικά συμβαίνει και πως μπορεί να λυθεί.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 14:00

 

Σκορπιός :  Οι εξελίξεις είναι παρούσες. Τόσο καιρό ζητούσατε και κάνατε τις προσωπικές σας προσπάθειες, για να ξανασμίξετε με τον άνθρωπο σας. Αυτό συμβαίνει και άμεσα θα έχετε ειδήσεις και εμφανίσεις. Σκεφτείτε αυτήν την φορά, πιο ώριμα ποιες θα είναι οι προτάσεις σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 15:00

 

Τοξότης:  Η μεγαλύτερη πλειοψηφία είναι μέσα σε σχέσεις, που δεν ανταποκρίνονται πια σε αισθήματα και δράσεις. Έχετε πια έρθει το κατάλληλο χρονικό σημείο για αποκαλύψεις και αλλαγές σε όλους τους τομείς. Μιλήστε και παρουσιάστε τις δικές σας θέσεις.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 15:00

 

Αιγόκερως : Υπάρχει μια υπερ-ένταση στην ατμόσφαιρα μέσα στον δεσμό σας. Λόγια και παρεξηγήσεις που δεν αφήνουν τα συναισθήματα να εξελιχτούν. Ίσως έχει χαθεί ο πρώτος ενθουσιασμός. Είστε αρκετά εύστροφοι, άρα την λύση μπορείτε εύκολα να την βρείτε.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 14:00

 

Υδροχόος:  Δεχτείτε να ακούσετε αυτά που έχει να σας πει το άτομο που έχετε σχέση. Υπάρχουν κάποια παράπονα που μόνο εσείς μπορείτε να τα επιλύσετε. Είστε κάτω από μεγάλη συμπαντική εύνοια, άρα σίγουρα οι κινήσεις σας θα είναι καταλυτικές για όλους.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 21:00

 

Ιχθείς: Μπορείτε να πείτε ότι είσαστε, πολύ κοντά στην επιτυχία, του να κατακτήσετε το άτομο που ζητάει η καρδιά σας. Η υπομονή και οι καλοί σας τρόποι, έχουν ήδη στείλει το μήνυμα τους, Όσοι έχουν υποθέσεις, σε εκκρεμότητα, διαζυγίου, θα τις προχωρήσουν.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 12:00