Ερωτικές Προβλέψεις- Κυριακή 07/05

Ερωτικές Προβλέψεις- Κυριακή 07/05

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός:  Εσείς μπορείτε να χαμογελάτε. Είναι απλωμένα μπροστά σας, μια σειρά από ευχάριστα γεγονότα, που θα σας φτιάξουν την ψυχολογία, αλλά θα σας δικαιώσουν για τα λεγόμενα, αλλά και την υπομονή σας. Από τις πρώτες ημέρες της νέας εβδομάδας, θα έχετε πολλά αισθηματικά πλησιάσματα, που σίγουρα θα σας δελεάσουν. Παλιές αγάπες και ημιτελείς ιστορίες θα έρθουν και πάλι στο προσκήνιο, στην αλλαγή του ζωδίου -20/05

Ταύρος: Υπάρχει μια διάθεση στο σύμπαν, να σας βοηθήσει πια σε όλα αυτά τα καθημερινά που έχετε μπλέξει. Αν αυτό λέγεται οικονομικά, τότε μια καινούργια επαγγελματική πρόταση, σας έρχεται μέχρι τις 14/05, και σας δίνει αυτό που ζητάτε. Στα αισθηματικά σας, υποθέσεις που σας έχουν ταλαιπωρήσει εδώ και μήνες, έχει έρθει η ώρα για τα τελικά ξεκαθαρίσματα.

Δίδυμοι: Σίγουρα είστε οι πρωταγωνιστές των love stories, της εποχής με τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Αυτό είναι και κάτι που θα πολλαπλασιαστεί, μέχρι την Πανσέληνο του μήνα. Εσείς που έχετε κάνει τώρα τελευταία μια καινούργια γνωριμία, που σας έχει γοητεύσει αρκετά, είναι πιθανόν να βρίσκεστε και μπροστά σε μια μεγάλη αγάπη. Να είστε σίγουροι, ότι και κάποια λεφτά που περιμένετε θα έρθουν και θα σας διευκολύνουν.

Καρκίνος:  Μην κυνηγάτε την ουρά σας! Είσαστε ανάμεσα, σε πολλές και διαφορετικές επιλογές στον ερωτικό σας τομέα. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να σας κάνει να ενεργοποιηθείτε και να βρείτε πρώτα την ισορροπία σας και μετά να ξεκαθαρίσετε το θολό τοπίο. Άτομα που είναι αντίθετης λογικής από εσάς, δεν θα συνεχίσουν την συμπόρευση τους με εσάς.  Οικονομικά σίγουρα θα τα καταφέρετε.

Λέων:  Εσείς και οι ζήλιες σας, δεν σταματάτε πουθενά. Είσαστε ένα πύρινο ζώδιο, που έχει αυτήν την περίοδο μια εμμονή με τα αισθηματικά του, ότι κάτι δεν πάει καλά. Χαλαρώσετε όλα καλά είναι, απλά εσείς ίσως να χρειάζεστε παραπάνω προσοχή και φροντίδα από τον άνθρωπο σας. Τότε απλά ζητήστε το. Από αυτόν τον καινούργιο μήνα των Διδύμων, πολλά και τα νέα πρόσωπα που θα σας πλαισιώσουν, ακόμη και σε βαθμό φιλίας.

Παρθένος: Οι φοβίες σας θα εκλείψουν πλέον. Είσαστε σε μια φάση ζωής, που αυτό που ζητάτε είναι να είσαστε εσείς πια καλά και έτσι να μπορείτε να προφέρετε τα καλύτερα στους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν. Όλα τα αστρολογικά δρώμενα της εποχής σας βάζουν, στην ευχάριστη κατάσταση να θέσετε όλους τους στόχους σας και να τους καταφέρετε.

Ζυγός: Εσείς τα άτακτα παιδιά του ζωδιακού, δεν έχετε τίποτα για να φοβάστε. Είσαστε σε μια καταπληκτική φάση, που όλα πια είναι στρωμένα στα πόδια σας. Αν κάνετε λίγο υπομονή, το μόνο σίγουρο είναι το άτομο που ακόμη αγαπάτε, θα έρθει να σας κάνει μια καινούργια πρόταση, που δεν θα σας αφήσει αδιάφορους. Καλύτερες και οι σχέσεις για τα ζευγάρια, που τα έχει ταλαιπωρήσει ο χρόνος.

 

Σκορπιός:  Είσαστε σε μια κατάσταση μόνιμης πολιορκίας, από άτομα που τα ενδιαφέρετε. Αυτό ίσως και  κάποιες φορές να σας κολακεύει. Ίσως κάποιες φορές και να σας πιέζει. Είναι ένα καλό χρονικό διάστημα, για να βρείτε ποιος είναι αυτός που σας ταιριάζει και εσείς να στοχεύσετε. Ακόμη και αν αυτό το άτομο ανήκει στο παρελθόν σας. Αυτές τις ημέρες όλα είναι πιθανά.

Τοξότης : Έχετε μια καλή ψυχολογία, και αυτό είναι κάτι που θα συνεχιστεί και το επόμενο χρονικό διάστημα. Σε αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο και μια καλή είδηση, που θα συσχετίζεται με τα οικονομικά σας. Αμαρτωλές ιστορίες του παρελθόντος, θα σας εμφανιστούν και θα θελήσουν να σας μιλήσουν με ένα πιο ειλικρινό πια υπόβαθρο. Σκεφτείτε και εσείς ειλικρινά και αποφασίστε.

Αιγόκερως: Εσείς είστε κάτω από την αυστηρή επίβλεψη του κυβερνήτη σας, που σας εγκρατεί από το να ξανακάνετε λάθη που θα βλάψουν, την εικόνα σας αλλά και την αξιοπρέπεια σας. Γενικότερα προσπαθήστε, να κρατηθείτε μακριά από φλερτ και ανούσιες περιπέτειες, που δεν σας οδηγούν σε δρόμους αγάπης. Οι δεσμοί, που έχουν ένα καλό παρελθόν, είναι πια θέμα χρόνου να κάνουν τα επόμενα βήματα.

Υδροχόος: Οι σκέψεις σας πια οι εμμονικές, θα περάσουν στο παρελθόν. Δεν είστε πια αγκυλωμένοι σε πρόσωπα που τελικά αποδείχτηκαν λάθος, αλλά και ούτε σε καταστάσεις που δεν σας αρμόζουν. Εσείς που έχετε βρει τον άνθρωπο της ζωής σας, είναι πιθανόν αυτό το επόμενο χρονικό διάστημα, να λάβετε σοβαρές αποφάσεις για το κοινό σας μέλλον.

Ιχθείς:   Έχετε άφθονη ενέργεια για όλα αυτά που θέλετε να κάνετε. Σίγουρα τα αισθηματικά σας τα περίπλοκα, δεν θα συνεχίσουν με αυτήν την λογική και τον Φεβρουάριο. Είστε από τα πιο αυστηρά ζώδια, και αυτό που επιβάλλετε είναι να διορθώσετε λάθη και συμπεριφορές μέσα στον δεσμό σας. Σε επίπεδο εργασιακών, μπορείτε να πείτε ότι είστε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση των σχεδίων σας.