Ερωτικές προβλέψεις – Δευτέρα 08/05

Ερωτικές προβλέψεις – Δευτέρα 08/05

Προβλέψεις για όλους τους τύπους… των σχέσεων.

 

Κριός – ζώδιο της Φωτιάς: Οι εντάσεις είναι κάτι που το έχετε συνηθίσει μέσα σε σχέσεις,  και οικογένεια. Ίσως σας έχει γίνει και κακιά συνήθεια που δεν μπορείτε εύκολα να αποβάλλετε. Πιθανόν να μην υπάρχουν και τα σχετικά κίνητρα – άνθρωποι να σας δείξουν, έναν άλλο δρόμο. Μέχρι τότε κάντε εσείς μια δυναμική αρχή.

Ταύρος – ζώδιο της Γης: Λάθη και καθυστερήσεις, έχουν εδραιωθεί στην καθημερινότητα σας, και σας βάζουν κάθε τόσο μια τρικλοποδιά. Αυτές είναι καταστάσεις που δεν έχουν καμία σχέση με τα αιτούμενα σας, θα σταματήσουν και θα χαθούν στο παρελθόν. Μπορείτε και χωρίς δυσκολίες τελικά.

 

Δίδυμοι – ζώδιο του Αέρα:  Ανήκετε στους επικοινωνιακούς του ζωδιακού κύκλου. Μέσα σε ανάδρομους πλανήτες και εκλείψεις, εσείς θα κινηθείτε διπλωματικά σε όλους τους τομείς, και σίγουρα θα πάρετε το επιτυχημένο αποτέλεσμα που αναζητάτε. Επίσης, αφιερώστε παραπάνω ποιοτικό χρόνο, στην εξωτερική σας εμφάνιση που είχατε παραμελήσει

Καρκίνος- ζώδιο του Νερού : Πολλές οι εκκρεμότητες, που πρέπει να λύσετε, από τις πρώτες ημέρες κιόλας της νέας εβδομάδας. Φροντίστε μόνο να μην παρασυρθείτε από τις υπερβολές και όλα αυτά που σας έχουν πιέσει το προηγούμενο διάστημα.  Πιθανόν μέσα σε όλα αυτά, να αντιληφθείτε αισθηματικά λάθη που πρέπει άμεσα να επανορθώσετε.

Λέων – ζώδιο της Φωτιάς : Μην επαναλαμβάνετε αυτά που κάνατε το προηγούμενο διάστημα. Δεν σας έβγαλαν πουθενά. Αντιθέτως με το τότε, στο παραγωγικό τώρα σας, όλα μπορούν να βρουν την πορεία σας μέσα από την δική σας την κινητοποίηση και τις πράξεις, που θα σας δώσουν το αποτέλεσμα που ζητάτε.

 

Παρθένος ζώδιο της Γης : Πρέπει να δώσετε μια παραπάνω προσοχή, σε υποθέσεις που ακουμπούν ξεχασμένα διαζύγια – κληρονομικές υποθέσεις, αλλά και αγάπες που έχουν μπει, στην κατάψυξη. Η εποχή της ανοχής έχει τελειώσει και για εσάς και για τους γύρω σας.

Ζυγός- ζώδιο του Αέρα:  Όλα προμηνύουν αλλαγές και ευχάριστες εξελίξεις, στην προσωπική σας ζωή. Είχατε μείνει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, μόνοι ή ακόμη χειρότερα ξένοι κάτω από την ίδια σχέση, και στο τώρα έχετε αποφασίσει αυτά να τα αποτινάξετε από πάνω σας.

Σκορπιός- ζώδιο του Νερού: Αφεθείτε στα καλά της εποχής. Οι πλανήτες είναι υπέρ σας αλλά και σας αναθέτουν όλα αυτά που είχατε τόσο καιρό παραμελήσει. Σχέσεις, εργασία, κοινωνικές σχέσεις, περνάνε κάτω από την αναλυτική σας ματιά. Εσείς

προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, και να δώσετε τις πρακτικές λύσεις.

Τοξότης – ζώδιο της Φωτιάς: Πολλές οι προσκλήσεις που θα έχετε από γνωστούς – φίλους, όλο τον μήνα αυτόν. Αυτό είναι κάτι που θα σας φτιάξει την ψυχολογία. Και ειδικά σε αυτούς που δηλώνουν μόνοι και απογοητευμένοι από ερωτικές αποτυχίες, του πρόσφατου παρελθόντος.

Αιγόκερως ζώδιο της Γης: Τα σημάδια είναι εμφανή. Κάτι αλλάζει, κάτι εξελίσσεται. Οι προσπάθειες σας για να σώσετε συναισθήματα, σχέσεις και δεσμούς γενικότερα, είναι εδώ σαν ώριμο αποτέλεσμα. Όλα τα αστρολογικά της περιόδου σας δίνουν την υποστήριξη τους, έτσι ώστε να απολαύσετε το υπόλοιπο του μήνα. Οι μοναχικοί του ζωδίου θα έρθουν κοντά σε νέα πρόσωπα  που ίσως και μέσα από εκεί να προκύψουν παθιασμένοι έρωτες!

 

Υδροχόος – ζώδιο του Αέρα : Ζητάει η ψυχή σας έναν δυνατό έρωτα, που θα σας αναστατώσει και θα σας κάνει και πάλι στην καρδιά νέους. Ακόμη και όσοι είναι μέσα σε χρόνιους δεσμούς και γάμους, όλον αυτόν το μήνα, θα δουν πολλές αλλαγές που θα τους κάνουν να αισθανθούν ότι πραγματικά, έχουν κάνει την σωστή επιλογή!

Ιχθείς – ζώδιο του Νερού : Όλες οι καταστάσεις κάνουν τον κύκλο τους, και καταλήγουν και πάλι σε εσάς. Μην διστάσετε να προβείτε σε αλλαγές, σε οτιδήποτε πιστεύετε ότι δεν ας αρμόζει. Για τους παντρεμένους ή σε σοβαρό δεσμό, ο δύσκολος αστρολογικά Δίδυμος, προσεχώς, θα αποδώσει τριγμούς μέχρι και χωρισμό.