ΤΑΡΩΜΑΝΤΕΙΑ – Τρίτη 09/05/17

ΤΑΡΩΜΑΝΤΕΙΑ –  Τρίτη 09/05/17

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

Κριός:  Ο Τροχός της Τύχης

Η πλειοψηφία του ζωδίου έχει πολλά να λύσει στην αισθηματική της ζωή, αυτό το διάστημα. Παρελθόν και παρόν, έχουν κάνει την ταυτόχρονη εμφάνιση τους, και εσείς πρέπει να βγάλετε τους συναισθηματισμούς από την μέση και να δείτε με την απόλυτη λογική σας, ποιος είναι αυτός που μπορεί να σας στηρίξει.

Love: **

Ταύρος : Η Εγκράτεια

Είσαστε οι κερδισμένοι της εποχής. Αυτό θα το δείτε να συντελείται στην αισθηματική σας καθημερινότητα, και ένα ταίρι, που σας πλησιάζει. Τα Ταυράκια ήδη αισθάνονται το Καλοκαίρι να πλησιάζει και ο ερωτισμός ανεβαίνει στα ύψη. Σίγουρα σε αυτό έχει βάλει και ‘τις όψεις της’ η Αφροδίτη από τον ατίθασο Κριό.

Love: ***

Δίδυμοι: Η Σελήνη

Σίγουρα είστε οι ευνοημένοι της εποχής, με όλα τα άστρα να σας δίνουν την ενέργεια τους, για να ολοκληρώσετε όλα αυτά που έχετε στο μυαλό σας. Οι προτάσεις που θα κάνετε στο άτομο που σας ενδιαφέρει, σίγουρα θα έχουν την απάντηση που ζητάτε. Είναι και η εποχή, που και οι ελεύθεροι θα βρουν το καρμικό τους έτερο.

Love: **

 

Καρκίνος: Ο Γητευτής

Η προσοχή σας είναι στραμμένη σε κάποια παλιά σας γνωριμία- ιστορία από το παρελθόν. Αυτό και εσείς οι ίδιοι, το έχετε επιδιώξει, αλλά ταυτόχρονα χάνετε και ότι καλό σας προσφέρει το παρόν σας. Ο Κυβερνήτης σας από τον Κριό, είναι πιθανόν  μέχρι να φύγει ο Μάιος, να σας δώσει ευκαιρίες.

Love: **

 

Λέων : Η Δικαιοσύνη

Πολλά τα υπερ που έχει το ζώδιο σας. Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός, ότι έχετε πια καταφέρει να ισορροπήσετε την οικονομική σας ζωή, αλλά και το άτομο που σας ενδιαφέρει να βρίσκετε πια ενεργά στην αισθηματική σας καθημερινότητα.  Οι γεννημένοι του 2ου δεκαημέρου, θα έχουν καινούργια φλερτ.

Love: ***

Παρθένος: Η Ιέρεια

Στις 11-05 το αστρολογικό φαινόμενο της Πανσεληνου, θα σας κάνει πολύ πιο λαμπερούς στο άλλο φύλο. Αυτό εσείς που είστε ακόμη χωρίς ταίρι, μπορείτε να το ‘εκμεταλλευτείτε’! Από την άλλη μεριά, οι ήδη μέσα σε σχέση, θα δουν τον άνθρωπο τους, να τους προσεγγίζει και να τους ζητά κάτι..περισσότερο!

Love: **

Ζυγός: Η Αυτοκράτειρα

Εσείς ξέρετε τι είναι σημαντικό για εσάς. Αν τελικά αυτό δεν  το βλέπετε μέσα στην σχέση σας, αλλά ούτε και τον σύντροφο σας, να κινείται προς αυτήν την κατεύθυνση, ίσως και να έχει έρθει η ώρα για αλλαγές και αποφάσεις. Αυτό σε μεγάλο βαθμό, θα ισχύσει για τα ζευγάρια, που έχουν σχέση εξ αποστάσεως.

Love: ***

 

Σκορπιός: Ο Αρχιερέας

Πολλά τα λόγια και οι επικοινωνιακές διαφορές που έχετε με τον σύντροφο σας. Αφήστε τον Μαιο  να λήξει, και από τον Ιούνιο, όλα μπορείτε να τα βάλετε σε μια σειρά. Μέχρι τότε, ενσκύψτε περισσότερο, πάνω σε οικονομικά –εργασιακά ζητήματα.

Love: ***

Τοξότης: Το Αστέρι

Μην ακούτε ποτέ τι σας λένε οι άλλοι για την ερωτική σας ζωή. Εσείς μόνο και με τον άνθρωπο σας μπορείτε να βρείτε την χρυσή τομή. Ο Άρης και η Αφροδίτη, σας υποστηρίζουν σε οποιοδήποτε νέο κοινό εγχείρημα σας. Τα χρήματα και οι εξελίξεις στην καριέρα σας, σίγουρα θα είναι και αυτές ουσιαστικές για να σας υποστηρίξουν.

Love: ***

 

Αιγόκερως: Το Άρμα

Πολλά τα νέα δεδομένα, που σας έχει φέρει αυτή η φρέσκια επανασύνδεση. Ακόμη δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι από αυτό που σας προσφέρεται θα πρέπει άμεσα να το πείτε στον άνθρωπο σας. Όλα έχουν πια την σημασία τους. Έχετε όλα τα καλά του σύμπαντος να σας υποστηρίζουν, άρα καλείστε να βρείτε τις λύσεις.

Love: ***

 

Υδροχόος: Ο Γητευτής

Χαμογελάστε με όλο σας το πάθος. Αυτό είναι και κάτι που θα έχει την σχετική αντανάκλαση στον άνθρωπο σας, αλλά και σε νέο κόσμο, που σας τριγυρίζει. Πολλά και τα νέα που θα σας ενθαρρύνουν, από υποθέσεις νομικών και περιουσιακών ζητημάτων.

Love: **

 

Ιχθείς: Ο Κόσμος

Είσαστε με πολλά μέσα στον μυαλό σας και το τελευταίο που σας ενδιαφέρει, είναι να τσακώνεστε με τον άνθρωπο σας. Οι μέρες απαιτούν την απόλυτη προσοχή σας. Οικονομικά ζητήματα, του παρελθόντος θα σας δικαιώσουν και εσείς πρέπει να διαχειριστείτε ορθά.

Love: **