ΑΣΤΡΑ και ΖΩΔΙΑ- Τετάρτη 10/05

ΑΣΤΡΑ και ΖΩΔΙΑ- Τετάρτη  10/05

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός:  Δοκιμάστε να μείνετε μακριά από την ένταση και την επικοινωνιακή πίεση, προς τον άνθρωπο σας. Με έναν τόσο δύσκολο αστρολογικό ουρανό, ίσως και να μην έχετε τα αποτελέσματα που ζητάτε. Καινούργιες περιπέτειες για τους ελεύθερους.

Ταύρος: Όλα αυτά που γίνονται μέσα στην ερωτική σας ζωή, δεν σας αρέσουν. Οι διαφωνίες και οι κόντρες προκύπτουν επειδή ακόμη, δεν έχετε λύσει τις εκκρεμότητες σας, με το παρελθόν. Ενεργοποιηθείτε.

Δίδυμοι:  Η τρυφερότητα που προσφέρετε στον άνθρωπο σας, τον έχουν βάλει πλέον σε πολύ σοβαρές σκέψεις, για να περάσετε την σχέση σας, μέσα στους Καλοκαιρινούς μήνες, σε ένα πιο σοβαρό – δεσμευτικό επίπεδο.

Καρκίνος:  Έχετε θορυβηθεί με όλα αυτά που γίνονται από κάποιον παλαιότερο σας γνώριμο, που τώρα κάνει την προσπάθεια του, για να ξαναζεστάνει το ερωτικό κλίμα στο μεταξύ σας. Ακούστε και ανταποκριθείτε ανάλογα.

Λέων:  Οι διπλωματικές συμπεριφορές δεν είναι για εσάς. Όλα έχουν τα όρια και την βαρύτητα τους. Υπάρχουν πολλά θέματα, μέσα στην σχέση σας που πρέπει να επιλυθούν και πριν να λήξει αυτός ο μήνας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρεθούν οι κοινές λύσεις.

Παρθένος: Τα αισθήματα και οι σκέψεις σας για τον άνθρωπο σας, έχουν αλλοιωθεί, μέσα από τους τελευταίες συνεχείς καυγάδες. Όποιο και να είναι τελικά το πρόβλημα, μην το αφήσετε να διογκωθεί. Ο Κυβερνήτης σας, σας δίνει λάμψη και δυναμική για να τα καταφέρετε.

Ζυγός:  Οι παρορμητικές σας ενέργειες, έχουν κάνει τον σύντροφο σας, να έχει κάποιες αμφιβολίες για εσάς. Μια αναλυτική συζήτηση αυτές τις ημέρες, σίγουρα θα βοηθούσε. Κάποιες καλές ανακοινώσεις θα έχετε από τον επαγγελματικό σας τομέα.

Σκορπιός:  Εσείς που είστε μόνοι, είναι θέμα μόνον λίγων πια ημερών, να βρεθείτε πρόσωπο με πρόσωπο, με κάποιον παλιό σας έρωτα και να δημιουργηθούν, εκατέρωθεν προϋποθέσεις για να ξανασμίξετε. Επίσης, και στα εργασιακά σας, θα δείτε μεγάλη άνοδο.

Τοξότης : Στο τρίτο δεκαήμερο του Μαίου, θα δείτε πιο πρακτικές εξελίξεις σε όλα αυτά που ζητάτε μέσα στην σχέση σας. Ο άνθρωπος σας, έχει πολλά να σας ανακοινώσει, που συσχετίζονται με το άμεσο μέλλον σας. Ίσως και να σας εκπλήξεις με κάποια ‘πρόταση’!

Αιγόκερως: Εσείς που είστε σε μια αναζήτηση, ενός νέου και ποιοτικού συντρόφου, θα έχετε την τύχη μέσα στον τρέχοντα μήνα, να βρείτε κάτι που θα αποδειχτεί και ο μεγάλος έρωτας της ζωής σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε ειδικό,,,αφήστε το σύμπαν να σας βοηθήσει.

Υδροχόος: Είσαστε περικυκλωμένοι από καινούργιο κόσμο. Αυτό σίγουρα σας βοηθάει να φτιάξετε την ψυχολογία σας. Εσείς που είστε ακόμη μόνοι – χωρισμένοι, δεν αποκλείεται και να δείτε κάποιον από όλους αυτούς να σας πολιορκεί πιο έντονα.

Ιχθείς:   Εσείς είσαστε κρυφά ερωτευμένοι με ένα άτομο, που ίσως και ακόμη να μην έχει αντιληφθεί τα αισθήματα σας. Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας που σας ευνοούν αυτό το διάστημα, σας δίνουν την άνεση της έκφρασης όλων αυτών που υπάρχουν μέσα σας.