Αστρολογία σήμερα- Πέμπτη 11/05/17

Αστρολογία σήμερα- Πέμπτη 11/05/17

Για πληρέστερη ενημέρωση διαβάζεται πάντα και τον ωροσκόπο σας:

 

Κριός:  Δεν πρόκειται να σπαταλήσετε όλο τον χρόνο σας, για να βρείτε και πάλι δικαιολογίες που θα φέρουν και πάλι  κοντά σας, το άτομο που θέλετε. Ας κάνει λοιπόν κάτι και η άλλη πλευρά. Εσείς μην τεντώνεστε άλλο.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 11:00

Ταύρος : Μια μέρα που θα πρέπει να κινηθείτε με προσοχή, καθώς το δύσκολο αστρολογικό φαινόμενο της Πανσελήνου, σας δημιουργεί εσώτερες αναστατώσεις.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 20:00

 

Δίδυμοι: Αυτά που έχετε πει στον άνθρωπο σας… έχουν εισακουστεί και θα δείτε ότι άμεσα, θα κάνει τις προσωπικές του προσπάθειες για να σας φέρει και πάλι κοντά του αισθηματικά.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 21:00

 

Καρκίνος: Εσείς θα πρέπει να προετοιμαστείτε για μεγάλες αλλαγές. Τα αστρολογικά της εποχής, σας ωθούν να αφήσετε πλέον πίσω σας, όλα αυτά τα άσχημα που περάσατε, και να απολαύσετε τους νέους έρωτες που θα σας πλησιάσουν.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 14:00

 

Λέων :  Θα πρέπει να δώσετε μια παραπάνω σημασία, στα οικονομικά σας μεγέθη, που δείχνουν να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Τα αισθηματικά σας από το τρίτο 10ημερο του Μαίου, και μετά, θα έχουν ανάλογη πορεία.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 15:00

 

Παρθένος : Είσαστε μέσα σε τόσο καλές προσωπικότητες που…το μόνο που μπορείτε εσείς οι ελεύθεροι να έχετε, είναι πολλά και ενδιαφέροντα φλερτ, που όλο και κάποιο θα σας κατακτήσει. Τα καλύτερα είναι μπροστά σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 17:00

 

Ζυγός:  Η αποφασιστικότητα σας και η τόλμη που έχετε σαν ζώδιο, και που το έχετε αποδείξει στο άτομο που αγαπάτε, είναι και αυτά τα χαρακτηριστικά, που μέσα σε αυτόν τον μήνα, θα σας ενώσουν μόνιμα.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 16:00

 

Σκορπιός :  Έχετε το άγγιγμα που θεραπεύει. Αυτό είναι κάτι που κάτω από αυτόν τον περίεργο – ανάδρομο ουρανό, θα σας κάνει να ολοκληρώσετε όλους τους δύσκολους στόχους σας. Ακόμη και εκείνο το άτομο, που σας βάζει δυσκολίες θα υποχωρήσει.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 11:00

 

Τοξότης:  Θα πρέπει κάποια στιγμή να πατήσετε το κουμπί off, σε όλες αυτές τις αναμνήσεις που μόνο σας κάνουν και αισθάνεστε άσχημα. Οι μέρες μετά τις 15/05 είναι καταπληκτικές. Νέοι εραστές θα σας πολιορκήσουν, και τα οικονομικά σας θα σας υποστηρίξουν.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 12:00

 

Αιγόκερως :

Είστε από τα πιο δυναμικά ζώδια. Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι να κάνετε λίγη υπομονή, για να πάρει τις τελικές του αποφάσεις και το ταίρι σας. Να μην ανησυχείτε για τις μικρο-εντάσεις, που κατά καιρούς προκύπτουν.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 19:00

 

Υδροχόος:  Είσαστε μέσα σε πολλά ζητήματα, και δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε στον άνθρωπο και την σχέση σας. Δεν πειράζει, δεν αλλάζει κάτι. Από την εποχή των Διδύμων και μετά, όλα θα αλλάξουν και προς το πολύ καλύτερο.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 20:00

 

Ιχθείς:  Έχετε πραγματικά κερδίσει τις εντυπώσεις. Αυτό θα σας φέρει πολύ κοντά, σε υποθέσεις έρωτα και ίσως και μια καρμικής γνωριμίας, που θα είναι και το ταίρι της ζωής σας. Μέσα σε αυτήν την δραστηριότητα, κάποιοι θα αποφασίσουν να μετοικήσουν.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 11:00