ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΖΩΔΙΑ – Κυριακή 14/05

ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΖΩΔΙΑ – Κυριακή 14/05

 

Κριός – ζώδιο της Φωτιάς:  Το ταίρι σας έχει σκοπό να σας ζητήσει άμεσα εξηγήσεις για την γενικότερα απόμακρη σας συμπεριφορά. Σκεφτείτε και απαντήστε την αλήθεια σας.

 

Ταύρος – ζώδιο της Γης:  Είσαστε αυτήν την εποχή σε έναν ασφυκτικό κλοιό καταστάσεων και νέων προσώπων που σας γοητεύουν. Κάποιος νέος έρωτας είναι στα σπάργανα.

 

Δίδυμοι – ζώδιο του Αέρα: Είσαστε μέσα στο μυαλό 2 ατόμων, που σας επιθυμούν ερωτικά. Αυτό από σήμερα, θα αρχίσει να εξελίσσεται προς εσάς. Κρατήστε τους χαμηλούς τόνους.

Καρκίνος- ζώδιο του Νερού: Δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να ξεκλειδώσει το μυαλό σας. Το επόμενο διάστημα, θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα ψυχολογικά και όλα θα έρθουν στους κανονικούς τους ρυθμούς.

 

Λέων – ζώδιο της Φωτιάς:  Υπάρχει μια ερωτική ατμόσφαιρα μέσα στον εργασιακό σας χώρο και αυτό το έχουν πιάσει εδώ και καιρό οι κεραίες σας. Σύντομα και οι αποκαλύψεις.

 

 

Παρθένος ζώδιο της Γης:  Δεν έχετε και εσείς ακόμη βρει, τι είναι αυτό που σας φταίει, μέσα στην σχέση σας και συνεχώς έχετε εντάσεις και παρεξηγήσεις. Μπορεί να είναι η ανία και η έλλειψη πια ενδιαφέροντος. Κάντε κάτι άμεσα για να το αλλάξετε.

 

Ζυγός- ζώδιο του Αέρα: Όλα έχουν πια ισορροπήσει πάνω στις δικές σας επιθυμίες. Αυτό είναι και κάτι σαν κατάσταση που θα κάνει τον άνθρωπο σας, να σκεφτεί και τα επόμενα βήματα. Πολλές και οι εκπλήξεις για τους χωρισμένους.

 

Σκορπιός- ζώδιο του Νερού: Εσείς και το κινητό σας έχετε ερωτική σχέση! Αφήστε το και λίγο μακριά σας. Άλλωστε είναι θέμα χρόνου το άτομο που σας ενδιαφέρει να σας πλησιάσει.

Τοξότης – ζώδιο της Φωτιάς: Σταματήστε να κατηγορείτε τον εαυτό σας, για την παρατεταμένη σας μοναξιά. Οι μέρες προσεχώς των Διδύμων, σας δίνουν καινούργιες γνωριμίες που θα σας ανανεώσουν.

 

 

Αιγόκερως ζώδιο της Γης: Είναι μια μέρα που όλα θα συμβούν. Από το παρελθόν θα έχετε ειδήσεις που θα σας ξαφνιάσουν. Ένας νέος έρωτας θα σας κάνει ερωτική προσέγγιση.

 

Υδροχόος – ζώδιο του Αέρα:.  Πολλές οι πιθανότητες σήμερα ή αύριο, το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, να κάνει μια διπλωματική κίνηση προς εσάς. Προσέχετε τον αυθορμητισμό σας.

 

Ιχθείς – ζώδιο του Νερού: Ζυγίστε λοιπόν αυτά που σας λένε και μην στέκεστε σε επιπολαιότητες. Κάποιοι ίσως και να προσπαθούν να σας πάρουν λόγια. Υπάρχει και ο ανάδρομος παρόν.