ΤΑΡΩΜΑΝΤΕΙΑ- ΤΡΙΤΗ 16/05/17

ΤΑΡΩΜΑΝΤΕΙΑ- ΤΡΙΤΗ 16/05/17

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

Κριός: Το Αστέρι

Η δυναμική της προσωπικότητας σας και ο ασταμάτητος λόγος σας, ίσως και να έχουν τρομάξει κάποια άτομα που επιθυμούν να σας πλησιάσουν.

Love: ***

 

Ταύρος : Ο Τροχός της Τύχης

Μόνο μπερδέματα, έχει επιφέρει ο έντονη κριτική σας, στο άτομο που αγαπάτε. Δεν είναι όλοι ίδιοι, και διαφορετικά θα πρέπει να αντιμετωπίζονται.

Love: **

 

Δίδυμοι: Το Άρμα

Έχετε τόσα πολλά να πείτε και να κάνετε αυτές τις ημέρες, που έχετε παραμελήσει την ερωτική σας ζωή αλλά και τον σύντροφο σας.

Love: **

 

Καρκίνος: Η Σελήνη

Πάρτε λοιπόν εσείς τις πρωτοβουλίες και λύστε τις διαφορές, που έχουν δημιουργηθεί μέσα στην σχέση σας. Θα σας γλίτωνε από πολλά.

Love: ***

 

Λέων : Ο Κόσμος

Εσείς και η άνεση του λόγου σας, έχτε γοητεύσει κάποιον, που μέσα σε αυτόν τον τρέχοντα μήνα …θα σας κάνει ερωτική εξομολόγηση.

Love: **

 

Παρθένος: Ο Γητευτής

Διαπιστώνετε ότι όλα έχουν αλλάξει μέσα στην ερωτική σας σχέση. Αυτό το λέει και ο άνθρωπος σας. Σκεφτείτε τι σας λείπει και συζητήστε το ανοιχτά.

Love: **

 

Ζυγός: Η Εγκράτεια

Δεν σας χρειάζονται οι παροτρύνσεις από τους τρίτους, για την σχέση σας. Εσείς ξέρετε καλύτερα, τι θα πρέπει άμεσα να διορθώσετε.

Love: **

 

Σκορπιός: Ο Γητευτής

Από το πρωί θα υπάρξουν κάποιες αψυχολόγητες εντάσεις μέσα στην σχέση σας. Αυτό ακουμπάει κάποιες παλιότερες ιστορίες του παρελθόντος.

Love: ***

 

Τοξότης: Η Δικαιοσύνη

Υπάρχει πια πλήρη ταύτιση απόψεων και συναισθημάτων με τον άνθρωπο σας. Αυτό θα σας οδηγήσει και στα επόμενα βήματα.

Love: **

 

Αιγόκερως: Η Ιέρεια

Όλα κινούνται σύμφωνα, με τους δικούς σας ρυθμούς. Αυτό είναι και κάτι που θα σας κάνει σαν ψυχολογία να ανεβεί.

 

Love: ***

Υδροχόος: Η Αυτοκράτειρα

Μην δοκιμάσετε αυτές τις δύσκολα αστρολογικά ημέρες να ανοίξετε κουβέντες με τον άνθρωπο σας…για τα άσχημα του παρελθόντος. Μην ξύνετε πληγές.

Love: ***

 

Ιχθείς: Ο Αρχιερέας

Μέχρι να φύγει ο Μάιος, θα βρεθείτε προ μεγάλων εκπλήξεων μέσα στην αισθηματική σας σχέση. Οι προτάσεις θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό

Love: ***