Προβλέψεις Χαρτομαντείας – Δευτέρα 22/05/17

Προβλέψεις Χαρτομαντείας – Δευτέρα 22/05/17

Αισθηματικές προβλέψεις για ζευγάρια.

Για πληρέστερη ενημέρωση διαβάζεται πάντα και τον ωροσκόπο σας:

Κριός:

Εσείς με τα καταπληκτικά αστρολογικά της εποχής, μπορείτε να ολοκληρώσετε τους στόχους σας. Αυτό σημαίνει ότι το άτομο που σας ενδιαφέρει, θα σας πλησιάσει.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 12:00

Ταύρος :

Οι εξελίξεις τρέχουν και εσείς καλείστε να είσαστε παρόντες. Ο άνθρωπος σας, χρειάζεται την προσοχή σας και εκεί πρέπει κατά κύριο λόγο να εστιάσετε.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 20:00

 

Δίδυμοι:

Διασκεδάστε αυτές τις ημέρες, καθώς ευνοήστε από τουλάχιστον 2 πλανήτες. Αυτό θα σας δώσει και καλύτερη ψυχολογία. για να διεκδικήσετε αυτά που επιθυμείτε σε αισθηματικά αλλά και εργασιακά.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 24:00

 

Καρκίνος:

Δεν θα σας δώσουν πολλές ευκαιρίες, για να πείτε την δική σας θέση. Αφήστε τις καθυστερήσεις και προχωρήστε στο θέμα… τι θέλετε και τι μπορείτε να προσφέρετε.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 12:00

 

Λέων :

Εσείς και το περίπλοκο μυαλό σας, κάποιες στιγμές υψώνετε τείχη και δεν επιτρέπετε σε κανέναν να σας πλησιάσει. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το διορθώσετε.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 16:00

 

Παρθένος :

Χρειάζεστε νέο αέρα στην σχέση σας. Αυτό είναι και κάτι που θα σας ανανεώσει μέσα στον αισθηματικό σας δεσμό, που ίσως και να έχει μείνει πολύ  καιρό στάσιμος.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 15:00

 

Ζυγός:

Εσείς οι ελεύθεροι, αυτό αυτές τις ημέρες, θα έχετε πολλές και ευχάριστες προσεγγίσεις που ίσως και  να σας γοητεύσουν. Ακόμη και νέοι έρωτες είναι στα σκαριά.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 21:00

 

Σκορπιός :

Εσείς και το ύφος σας, κάποιες στιγμές δεν αφήνετε κανέναν να σας πλησιάσει και να εκφράσει αυτό που έχει μέσα στην καρδιά του για εσάς.  Αλλάξτε το.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 18:00

 

Τοξότης:

Μια μέρα που θα χρειαστεί να κρατήσετε την ψυχραιμία σας. Πολλά αυτά που θα ακούσετε και άλλα τόσα  που θα δείτε. Φιλτράρετε και μην λέτε πολλά.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 20:00

 

Αιγόκερως :

Αυτό που πραγματικά έχετε ανάγκη είναι να μιλήσετε με τον άνθρωπο σας, και να βάλετε τις καταστάσεις στις κανονικές τους διαστάσεις. Τίποτα όμως περισσότερο.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 14:00

 

Υδροχόος:

Όλα είναι δύσκολα αυτές τις ημέρες. Μην δίνετε και εσείς παραπάνω αφορμές για σχόλια και κουτσομπολιά. Μετά τις 29-05 όλα θα αλλάξουν υπέρ σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 22:00

 

Ιχθείς:

Με την Αφροδίτη στον Κριό, το μόνο βέβαιο είναι ότι έχετε γίνει ένας μόνιμος πόλος έλξης, που θα φέρει στον περίγυρο σας, νέο κόσμο που θα σας εκπλήξει.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 15:00