Οι Κάρτες του Αγγέλων. Προβλέψεις 29/05 – 04/06

Οι Κάρτες  του Αγγέλων. Προβλέψεις 29/05 – 04/06

Από τις πιο γνωστές μαντικές τράπουλες, της Doreen Virtue,  που αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά της Αγάπης και των Συντρόφων, ακόμη και αν αυτοί ανήκουν στο παρελθόν.

Τρεις μεγάλες κατηγορίες. Κάρτες Αγάπης, Θεραπείας και Γενικές.

Κάθε Κάρτα περιέχει ένα Αγγελικό μήνυμα.

Αισθηματικές προβλέψεις:

Κριός: Η κάρτα – Η Αγάπη

Μια γαλήνη πια έχει κατακλήσει, το μυαλό και την καρδιά σας. Ίσως στο πρόσφατο παρελθόν να έχετε περάσει πολλές αισθηματικές ανακατατάξεις, αλλά τώρα πια αυτά τα έχετε πετάξει πίσω από την πλάτη σας. Η οικονομική και η αισθηματική άνθιση, έρχονται.

Ταύρος: Η κάρτα – Η Ισορροπία

Μια είδηση που θα πέσει στην αντίληψη σας, από ένα άτομο που σας θέλει, και θα σας αναστατώσει, ίσως και να κρύβει μεγάλες εκπλήξεις. Ακούστε και στον δικό σας μόνο χρόνο δηλώστε και τις δικές σας προθέσεις. Όλα αλλάζουν προς το καλύτερο.

Δίδυμοι: Η κάρτα – Η Θεραπεία

Οι μέρες που έρχονται είναι γεμάτες από χαρμόσυνα γεγονότα, που θα σας ανεβάσουν την διάθεση. Αυτό θα περιλαμβάνει και έναν παλιό σας έρωτα – γνωριμία που ζητά μια ακόμη σημαντική ευκαιρία, από εσάς.

Καρκίνος: Η κάρτα – Η Δύναμη

Όλα αυτά που έχετε μαζέψει μέσα στο μυαλό και την καρδιά σας, δεν είναι από μόνα τους αρκετά για να λύσετε τις δύσκολες καταστάσεις μέσα σε αισθηματικούς δεσμούς. Πρέπει να προτείνετε ξεκάθαρες λύσεις.

Λέων: Η κάρτα – Η Ελευθερία

Αυτά που συνέβηκαν στο παρελθόν, καλό θα ήταν να τα ξεχάσετε. Δεν έχετε λόγο να τα ανακυκλώνετε. Από τις επόμενες ημέρες, θα υπάρξουν πιο θετικές εξελίξεις, σε οικονομικά και αισθηματικά θέματα, που θα σας διορθώσουν την ψυχολογία.

Παρθένος: Η κάρτα – Η Φιλία

Εσείς και τα αγαπησιάρικα σας συναισθήματα, έχουν δελεάσει κάποιον που μέσα στις επόμενες ημέρες θα σας πλησιάσει με σκοπό, να σας ανοίξει την καρδιά του. Εσείς απλά ακούστε. Σίγουρα θα εκπλαγείτε ευχάριστα.

Ζυγός: Η κάρτα – Η Αρμονία

Μια καλή περίπτωση νέας γνωριμίας θα διασταυρώσει το μονοπάτι σας με σκοπό κάτι περισσότερο. Είναι τυχερές οι μέρες και στα οικονομικά σας, που θα σας φέρουν και πιο κοντά στις υλικές σας απαιτήσεις.

Σκορπιός: Η κάρτα – Μαγική Αίσθηση

Δεν θα δεχτείτε κάτι λιγότερο από όλα αυτά που σας αξίζουν σαν άτομα. Μπορεί ήδη να είστε μέσα σε σχέσεις ή άλλους συσχετισμούς, αλλά τα όρια είναι κάτι που δεν μπορούν να χαλαρώσουν άλλο. Εσείς ξέρετε καλύτερα.

Τοξότης: H  κάρτα – Ο Εορτασμός

Πέρασαν και τελείωσαν οι άσχημες καταστάσεις μέσα στον δεσμό σας. Αυτό θα πρέπει να το διαφυλάξετε και εσείς ότι δεν θα σας ξανασυμβεί. Ακόμη και οι μόνοι, θα πρέπει να ανεβάσουν τα στάνταρντ τους, για τους μελλοντικούς τους συντρόφους.

Αιγόκερως:  Η κάρτα – Κύματα Ευημερίας

Έχετε μια αξιοπρόσεχτη προσωπικότητα, που όμως κάποιες φορές σας φέρνει και σε δύσκολες καταστάσεις μέσα σε σχέσεις και φιλίες. Ξεχωρίστε μέσα στο κεφάλι σας, τι και με ποιον πρέπει να συσχετίζεστε και για ποιον τελικά λόγο.

Υδροχόος: Η κάρτα – Της Συμφιλίωσης

Το ότι αγαπάτε κάποιον, δεν σημαίνει ότι πρέπει συνεχώς να είστε κατάσταση προσφοράς αλλά και θυσίας, κάτι που μπορεί να θίγει εσάς και τα συμφέροντα σας. Μιλήστε αυτές τις ημέρες, και πάρτε τις απαντήσεις που χρειάζονται.

 

Ιχθείς: Η κάρτα – Η Υλοποίηση

Ο μοναδικός σας χαρακτήρας είναι αυτός, που σας κρατάει σε μόνιμη αφύπνιση,  για όλα αυτά που συντελούνται γύρω σας. Μια εποχή που σίγουρα πρέπει να είστε πάρα πολύ προσεχτικοί σε όλα αυτά που σας προτείνουν και σας λένε.