Προβλέψεις κλασσικής τράπουλας – Κυριακή 28/05

Προβλέψεις κλασσικής τράπουλας – Κυριακή  28/05

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους:

 

Κριός : ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΚΟΥΠΑ

Είσαστε χωρίς ανάσα, σε μια ασταμάτητη τρεχάλα, που θα πρέπει μέσα σε ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα να τα φέρετε όλα εις πέρας. Πολλές και οι απαιτήσεις, που προκύπτουν από τον άνθρωπο και την οικογένεια σας.

Ταύρος: ΤΟ ΟΧΤΩ ΚΑΡΟ

Όλα τα βλέπετε μέσα από το πρίσμα της ωριμότητα και της σοφίας, που πια έχετε αποκτήσει. Αυτό είναι και κάτι που θα σας λύσει όλα αυτά, τα μικρά και τα μεγαλύτερα προβλήματα στον δεσμό σας.

 

Δίδυμοι: ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΟΥΠΑ 

Είναι μια πολύ καλή εποχή, που μπορεί να σας φτιάξει την διάθεση, μέσα από ακούσματα και δράσεις που θα σας οδηγήσουν, σε μια οικονομική ανεξαρτησία.

 

Καρκίνος: ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

Είσαστε ανάμεσα σε πολλά φλερτ αυτό το χρονικό διάστημα και αυτό είναι κάτι που σας ανανεώνει, προς όλες τις κατευθύνσεις. Πάντως κάποιος νέος έρωτας σας πλησιάζει.

 

 

Λέων: ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Ο λόγος σας είναι δυναμικός και κάθετος. Αυτό σαν χαρακτηριστικό σας, δίνει και μια αίσθηση ασφάλειας στον άνθρωπο σας… αλλά και στους κοντινούς σας ανθρώπους- συνεργάτες

 

 

Παρθένος: ΤΟ ΕΞΙ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Οι σκέψεις και οι εικόνες από το παρελθόν, σας έχουν κολλήσει μέσα στο  μυαλό και δεν σας επιτρέπουν να χαρείτε το παρόν σας, αλλά και όλα αυτά που σας έρχονται.

 

 

Ζυγός: Ο ΑΣΟΣ ΣΠΑΘΙ

Μπορείτε να ανοίξετε το στόμα σας και να ξεδιπλώσετε τις σκέψεις που έχετε κάνει, όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Το μόνο σίγουρο, είναι ότι και το ταίρι σας έχει ακριβώς τις ίδιες απόψεις.

 

Σκορπιός: ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ

Οι μέρες μέχρι τις 05/06, θα σας φανερώσουν πολλά μυστικά και κρυφές πληροφορίες, που θα σας αναστατώσουν μόνο ευχάριστα. Ένα μεγάλο χρηματικό ποσό θα πέσει στα χέρια σας.

 

 

Τοξότης: ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Η παθητική στάση που κρατάτε, για να μην ενοχληθεί το ταίρι σας, ίσως να είναι και λαθεμένη. Δεν είστε από τα ζώδια που κάνουν εκπτώσεις στον λόγο τους. Σκεφτείτε τι είναι αυτό που σας ενδιαφέρει και κάντε την θέση σας ξεκάθαρη.

 

 

Αιγόκερως: ΤΟ ΔΥΟ ΚΑΡΟ

Αν πραγματικά και πρακτικά κοιταχτείτε στον καθρέφτη, θα αντικρίσετε την πραγματική σας εικόνα και προσωπικότητα?! Αν όχι τότε κάτι κάνετε λάθος, και πρέπει άμεσα να το επαναφέρετε.

 

Υδροχόος: ΤΟ ΔΕΚΑ ΣΠΑΘΙ

Ποτέ οι σκέψεις από μόνες τους δεν βοήθησαν κανέναν να προοδεύσει. Αν τελικά θέλετε να δείτε την σχέση σας να εξελίσσεται …κάντε κάτι πιο δυναμικό.

 

Ιχθείς: ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΚΟΥΠΑ

Τα σύνολο των σκέψεων σας, θα πρέπει να συμπεριλάβει και τις προτάσεις που έρχονται από την πλευρά του συντρόφου σας. Εσείς μπορεί να θέλετε δεσμεύσεις και κοινή ζωή, θα πρέπει όμως και αυτό να μπορεί να υποστηριχτεί σε κάθε επίπεδο.