Ερωτικές προβλέψεις Εβδομάδας. 29/05 – 04/06

Ερωτικές προβλέψεις Εβδομάδας. 29/05 – 04/06

Οι τελευταίες ημέρες του Μαΐου είναι και οι πιο δυνατές, που θα παροτρύνουν, όλα τα ζώδια, να τολμήσουν να που και να κάνουν, αυτό που έχουν μέσα στην ψυχή τους.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός:  Δεν ξέρετε τι να περιμένετε πια και εσείς, από τον άνθρωπο σας. Σας έχει βάλει σε μια μόνιμη ανασφάλεια και αναμονή, που δεν σας αξίζει τελικά. Από τον νέο μήνα, αυτό καλό θα ήταν μέσα από ώριμη συζήτηση, να το μετριάσετε. Οι αστρολογικές όψεις, του κυβερνήτη σας, σας δίνουν αυτοπεποίθηση και χρήμα. για να ολοκληρώσετε τους σκοπούς σας.

Τυχερή ημέρα: Δευτέρα

Ταύρος: Εσείς το μόνο που περιμένετε είναι να έρθει η Αφροδίτη, μέσα στον ζωδιακό σας οίκο, όπου και εκεί, όλα τα αισθηματικά σας ζητήματα, θα λυθούν προς όφελος σας. Μέχρι τότε, εσείς και μέσα στο μυαλό σας θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε με απόλυτη ειλικρίνεια, αν τελικά επιθυμείτε να παραμείνετε σε αυτήν την σχέση. Ασχοληθείτε και πιο εκτεταμένα με τον άνθρωπο σας.

Τυχερή ημέρα: Τρίτη

Δίδυμοι: Δεν έχετε πια και πολλά να κάνετε εσείς. Όλα τα αστρολογικά συστήματα, δείχνουν την επιτυχία σας, σε αισθηματικές υποθέσεις, αλλά και εργασιακές εξελίξεις. Σε κάποιους από το ζώδιο σας, θα υπάρξουν ειδήσεις και αφίξεις από το παρελθόν, που θα τους προβληματίσουν έντονα. Με τον Ήλιο να σας υποστηρίζει, σίγουρα, θα υπάρξουν και πολλές επανασυνδέσεις.

Τυχερή ημέρα: Πέμπτη

Καρκίνος: Το μυαλό και η καρδιά σας, είναι μόνιμα, σε μια αντιπαλότητα. Αυτό συμπεριλαμβάνει αισθήματα από το παρελθόν, αλλά και νέες γνωριμίες του τώρα, που δεν μπορείτε να προσπεράσετε.  Δώστε  λοιπόν χρόνο στον εαυτό σας, και μην πιέζεστε. Συγκεντρώστε  όλες λοιπόν τις προτάσεις, και αποφασίστε. Το Καλοκαίρι που εισέρχεται, θα σας δώσει όλα αυτά που σας λείπουν.

Τυχερή ημέρα: Δευτέρα

Λέων: Ετοιμαστείτε για ευχάριστες ανατροπές. Το ταίρι σας, που τόσο καιρό είναι απόμακρο, από τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου, θα σας προσεγγίσει, και θα μιλήσει πιο ανοιχτά για τις άμεσες προθέσεις του και το κοινό σας μέλλον. Τα παλιά θα ξεχαστούν για όλους. Νέοι έρωτες και μεγάλες αγάπες είναι στο μενού, των επόμενων ημερών για τους αδέσμευτους. Τα οικονομικά σας θα εκτοξευτούν.

Τυχερή ημέρα: Τρίτη

Παρθένος: Τώρα που ο Ερμής πλησιάζει τους Διδύμους, εσείς θα κλείστε όλες τις αισθηματικές περιπέτειες που μόνο σας πάνε πίσω, από τις υγιείς σας επιδιώξεις. Υπάρχει κάποιος, μέσα στην ζωή σας, που έχει καταπιεσμένα συναισθήματα για εσάς, και το μόνο βέβαιο είναι ότι προσεχώς θα σας εκφράσει. Εσείς που είστε καιρό μόνοι σας, δώστε μια ευκαιρία. Εσείς που είστε μέσα ήδη σε σχέση, κλείστε τα αυτιά στις σειρήνες, και ασχοληθείτε με το να ζεστάνετε το κλίμα στο μεταξύ σας.

Τυχερή ημέρα: Τετάρτη

Ζυγός: Μπορεί στο τώρα να αισθάνεστε πάρα πολύ περιορισμένοι, μέσα στην σχέση σας, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει, αν προσφέρετε στον άνθρωπο σας, αυτά που ζητάτε, και έτσι οι ζήλιες και οι έλεγχοι, σταματήσουν. Αυτό το Καλοκαίρι, θα προσφέρει σε όλους, οικονομική άνεση, αλλά και τυχερό χρήμα έτσι, ώστε οι σοβαρές σχέσεις, να γίνουν γάμοι – συγκατοικήσεις κτλ. Οι εργένηδες, δεν θα μείνουν για πολύ ακόμη σε αυτό το στάτους.

Τυχερή ημέρα: Σαββάτο

Σκορπιός: Δεν χρειάζεται τελικά να βάζετε για κανέναν, νερό στο κρασί σας. Αυτοί είστε και σε όποιον αρέσετε. Δεν είστε από τα ζώδια που μπορούν να μπουν σε καλούπια και νόρμες. Εσείς που έχετε έναν μακροχρόνιο δεσμό, και περάσατε μια πρόσφατη κρίση, από τη πρώτη εβδομάδα του νέου μήνα, θα  ισορροπήσετε και η μόνη σας πια διαφωνία, θα είναι ο προορισμός των διακοπών σας. Έρωτες που θα αφήσουν το στίγμα τους, προσεγγίζουν τους μόνους.

Τυχερή ημέρα: Τρίτη

Τοξότης: Γενικά είστε καλά! Πιο ειδικά, η αισθηματική σας ζωή, χρειάζεται αλλαγές. Δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι, από αυτό που ζείτε, και ο άνθρωπος σας, δεν σας δίνει αυτό που επιθυμείτε. Υπάρχει η ανάγκη μέσα από την ψυχή σας, να ξεκαθαρίσετε αυτά που θέλετε και αυτά που έχετε σκεφτεί. Δώστε χρόνο και στις δύο πλευρές, και μέσα στον ερχόμενο μήνα, κάντε ότι καλύτερο. Καινούργια πρόσωπα, θα σας πλησιάσουν εσάς, τους ελεύθερους.

Τυχερή ημέρα: Δευτέρα

Αιγόκερως: Εσείς και τα γοητευτικά σας χαρακτηριστικά, έχετε κερδίσει τις εντυπώσεις, και πιο συγκεκριμένα, την καρδιά, ενός νέου ατόμου, που μέσα στην εβδομάδα, θα σας πλησιάσει, με σκοπό να γνωριστείτε καλύτερα. Τα αστρολογικά της εποχής, είναι θετικά και σας δίνουν αυτά που θέλετε, και σας αξίζουν. Πολλές και οι ξαφνικές επανενώσεις, που θα προκύψουν, με δράσεις των συντρόφων σας. Ευχάριστες ειδήσεις για τα οικονομικά σας.

Τυχερή ημέρα: Κυριακή

Υδροχόος: Ξέρετε ότι αρέσετε και αυτό σας διορθώνει την ψυχολογία σε κάθε τομέα. Αυτό ίσως και κάποιες φορές να κάνει τον άνθρωπο σας, να ζηλεύει και να σας κάνει παράπονα. Κάντε ότι μπορείτε και από την δική σας πλευρά, έτσι ώστε οι αντιθέσεις, να παραμεριστούν. Τα ζευγάρια, που είχαν χωρίσει και στο τώρα, ψάχνουν να βρουν τους τρόπους για να είναι και πάλι μαζί, θα έχουν την βοήθεια των τρίτων, που θα τους φέρουν κοντά.

Τυχερή ημέρα: Τρίτη

Ιχθείς: Δεν είστε εσείς για μεγάλες αλλαγές, και απότομες. Αυτό το Καλοκαίρι, θα υπάρξουν πολλά καλά δεδομένα, μέσα σε αισθηματικές υποθέσεις, που θα σας κάνουν να σκεφτείτε, τι θέλετε να απολαύσετε και με ποιον τρόπο. Εσείς που είστε ακόμη μόνοι σας, είναι πιθανόν μέσα στον Ιούνιο, να δεχτείτε όμορφα φλέρτ που θα σας ανανεώσουν και θα σας βάλουν και πάλι μέσα στο παιχνίδι του έρωτα.

Τυχερή ημέρα: Δευτέρα