Love Stories Ζευγαριών- Τετάρτη 31/05/17

Love Stories Ζευγαριών- Τετάρτη  31/05/17

Αισθηματικές προβλέψεις για ζευγάρια.

Για πληρέστερη ενημέρωση διαβάζεται πάντα και τον ωροσκόπο σας:

Κριός:   Οργανωθείτε από σήμερα. για το τι θα κάνετε τις δύο επόμενες ημέρες. Πολύ ο καλός κόσμος, που θα σας προτείνει την παρέα του αλλά και ποικίλες προτάσεις που θα σας ενδιαφέρουν. Οι μόνοι, θα χαρούν μέσα από νέες επαφές αλλά και οι εν σχέση, θα αντιληφθούν την εξωστρέφεια των αισθημάτων, του ανθρώπου τους.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 12:00

Ταύρος : Είσαστε μέσα στην καλή χαρά, καθώς ήδη έχετε αποσπάσει ένα μεγάλο ναι, από το άτομο που σας ενδιαφέρει, σε αισθηματικό επίπεδο. Αυτό μπορεί να είναι μια αρχή ενός δυνατού έρωτα. Τα άστρα είναι σίγουρα συμμαχικά επάνω σας, και σας φωτίζουν, ακόμη και σε υποθέσεις οικονομικών – κληρονομικών.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 20:00

 

Δίδυμοι: Εσείς είσαστε μέσα σε μια μόνιμη ανασφάλεια και άγχος για το τι λέει, και τι θέλει ο κόσμος γύρω σας. Ειδικά τι αποζητά το ταίρι σας. Όλη αυτή η λογική, είναι λάθος. Έχετε χάσει την αυτοεκτίμηση και τον δρόμο σας, για να κάνετε μόνο τους όποιους γύρω σας, ευτυχείς.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 22:00

 

Καρκίνος: Μην ασκείτε τόσο έντονη κριτική στον άνθρωπο σας. Δεν θα σας βγάλει κάπου. Ακούστε τι έχει να σας πει και να σας προτείνει, και προτάξτε τις δικές σας ιδέες. Αυτό το διάστημα, θα σας δώσει άπλετες ευκαιρίες, για να λύσετε υποθέσεις και οικονομικές αλλά και οικογενειακές που έχουν παγώσει, εδώ και καιρό.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 20:00

Ζυγός: Εσείς έχτε όλα τα φώτα του σύμπαντος επάνω σας. Είσαστε οι πρωταγωνιστές των ημερών, αλλά και των καρδιών πολλών… φανερών και κρυφών. Ετοιμαστείτε, γιατί το επόμενο 2-3ήμερο, θα δεχτείτε σωρεία από προσκλήσεις για ψυχαγωγία, από φίλους και γνωστούς. Τα ζευγάρια που είναι καιρό μαζί, ίσως και να πάρουν και πιο σημαντικές αποφάσεις.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 15:00

 

Λέων :  Μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας προσβάλει και να λέει τα δικά του. Εσείς είστε αυτοί, και σε όποιον δεν αρέσετε, μπορεί να απομακρυνθεί. Μην υιοθετείτε, λοιπόν λάθος συμπεριφορές και γίνεστε παθητικοί. Άλλωστε, με τόσο καλές όψεις του Ερμή και του Ποσειδώνα, εσείς μόνοι δεν θα μείνετε.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 17:00

 

Παρθένος : Αυτό το διάστημα, θα είναι πολύ διαφορετικό από όλα τα άλλα. Η ανάδρομη Αφροδίτη και ο Άρης, θα σας φέρουν μπροστά σας, καινούργια φλερτ που ίσως και να σας ενθουσιάσουν. Μην εκπλαγείτε, αν μέσα σε αυτά υπάρχει και μια φιλία. Όσοι είναι σε δέσμευση, θα δουν τον άνθρωπο τους, πολύ πιο κοντά στην καρδιά τους.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 11:00

 

Ζυγός:  Η μνήμη σας, κάποιες φορές, εξασθενεί, και σε καμία των περιπτώσεων, αυτό δεν σας βοηθάει στο να προστατέψετε τον εαυτό σας. Το να δίνετε συνεχώς ευκαιρίες σε λάθος άτομα, και να ελπίζετε, ότι ο χαρακτήρας τους θα αλλάξει, μόνο τον χρόνο σας χάνετε.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 14:00

 

Σκορπιός :  Είναι δύο μέρες. που θα είναι γεμάτες από κόσμο, καλέσματα αλλά και προσκλήσεις από ιδιαίτερα άτομα. Κάποιος σας έχει βάλει στο ΄μάτι’, και είναι σίγουρο, ότι θα σας πλησιάσει έτσι ώστε να γνωριστείτε. Αυτοί που είναι σε φάση ή ανάγκη επανασύνδεσης, θα έχουν καλά σχετικά νέα.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 18:00

 

Τοξότης:  Υπάρχουν πολλές αισθηματικές γνωριμίες, που θα σας φέρουν κοντά στο άτομο που μπορεί να κατακτήσει την δύσκολη καρδιά σας. Ο Άρης  και ο Πλούτωνας, σας δίνουν και χρήμα, μέσα στον τρέχοντα μήνα, για να κινηθείτε και με την άνεση που χαρακτηρίζει το ζώδιο σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 22:00

 

Αιγόκερως : Δεν χρειάζεται να παρακαλάτε κανέναν, για να σας δώσει σημασία. Αυτά είναι αισθηματικές υποθέσεις. που κινούνται από την προσωπική θέληση, εκάστου και όχι με το ζόρι. Οι βραδιές του Ιουνίου, είναι ιδανικές για νέες γνωριμίες, που θα τραβήξουν την προσοχή σας. Τα υπόλοιπα είναι στο χέρι σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 19:00

 

Υδροχόος: Μπορεί να σας έχουν μείνει απορίες από το παρελθόν, αλλά δεν είναι και ο πιο σωστός τρόπος, να πάτε πίσω και να το ψάξετε. Όλος ο Ιούνιος, έχει πολλά δώρα να σας προσφέρει, γύρω από οικονομική σταθερότητα αλλά και νέες κατακτήσεις. που θα γίνουν μεγάλες και μόνιμες αγάπες.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 20:00

 

Ιχθείς: Οργανωθείτε από σήμερα. για το τι θα κάνετε τις δύο επόμενες ημέρες. Πολύ ο καλός κόσμος, που θα σας προτείνει την παρέα του αλλά και ποικίλες προτάσεις που θα σας ενδιαφέρουν. Οι μόνοι, θα χαρούν μέσα από νέες επαφές αλλά και οι εν σχέση, θα αντιληφθούν την εξωστρέφεια των αισθημάτων, του ανθρώπου τους.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 23:00