Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο-03-04/06/17

Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο-03-04/06/17

 

Για πληρέστερη ενημέρωση διαβάζεται πάντα και τον ωροσκόπο σας:

Κριός:   Τα μάτια σας μαρτυρούν την αλήθεια, καθώς δεν είστε και στα πολύ καλά σας, με τον άνθρωπο σας. Υπάρχουν πράματα, που επιθυμείτε να του πείτε αλλά δεν τολμάτε επειδή φοβάστε τις αντιδράσεις. Κάποια στιγμή όμως αυτό πρέπει να γίνει.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 20:00

Ταύρος : Με τον Κυβερνήτη σας, να σας δίνει όλη του εύνοια πια, και πάνω σας, εσείς μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα. Το άτομο που σας ενδιαφέρει, αλλά δεν κάνει ακόμη κάποιο ουσιαστικό βήμα, τελικά θα σας πλησιάσει, και θα σας εκφράσει την θέληση του, για κάτι περισσότερο.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 12:00

 

Δίδυμοι: Εσάς αυτήν την εποχή σας κυκλώνουν μόνο εκπλήξεις και καλά γεγονότα. Όλα σας αξίζουν, καθώς έχετε περάσει πολλά. Από τις πρώτες ημέρες του μήνα Ιουνίου, θα έχετε το πρόσωπο που αγαπάτε στην αγκαλιά σας αλλά και αρκετό χρήμα που θα σας ανοίξει δρόμους.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 19:00

 

Καρκίνος:  Αν δεν μπορείτε να κλείσετε οριστικά την πόρτα στο παρελθόν, μην έχετε απαιτήσεις να έχετε και ένα ποιοτικό παρόν. Τώρα που ο Άρης στις 04-06, θα περάσει πάνω στον οίκο σας, εσείς θα καταφέρετε να βάλετε το μυαλό και την ψυχή σας σε μια τάξη.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 20:00

Ζυγός: Έχετε τοποθετήσει τον άνθρωπο που είσαστε μαζί, πάνω από εσάς, και αυτό είναι κάτι που σίγουρα σας αδικεί. Μην το κάνετε πια. Άλλωστε δεν σας έχει προσφέρει αυτή η στάση και κάτι περισσότερο. Οι μέρες του Καλοκαιριού, θα πρέπει να γίνουν πιο χαλαρές.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 15:00

 

Λέων :  Όλα αυτά που έχετε μέσα στο μυαλό σας, θα πρέπει να τα μεταφέρετε στον σύντροφο σας, που απλά καρτερεί, από εσάς, τις τελικές σας αποφάσεις. Το μόνο βέβαιο είναι ότι σίγουρα θα πει σε όλα ναι, και το Καλοκαίρι αναμένεται εξαιρετικό.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 17:00

 

Παρθένος : Αφήστε το παρελθόν να χαθεί από την μνήμη σας. Είναι ένα χωρίς λόγο, βάρος που μόνο σας σταματά από τις επιθυμίες σας. Αν υπάρχει κάποιο αξιόλογο άτομο, στην ζωή σας, καλό θα ήταν να ρίξετε την ερωτική σας προσοχή περισσότερο εκεί.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 11:00

 

Ζυγός:  Η διάρκεια της σχέσης σας, σας εξασφαλίζει, μια άνεση και μια ασφάλεια που  μόνο  σε κάτι καλύτερο μπορεί να σας οδηγήσει. Αυτό είναι και σκέψεις που κάνει και ο άνθρωπος σας, για εσάς. Πιθανόν μια πρόταση…να σας ξαφνιάσει.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 14:00

 

Σκορπιός :  Θα πρέπει κάποια στιγμή και εσείς να αναθεωρήσετε αυτά που έγιναν στο παρελθόν και να σκεφτείτε τι πραγματικά επιθυμείτε, στο άμεσο μέλλον σας. Αν αυτό συμπεριλαμβάνει μεγάλες αλλαγές μην διστάσετε να τις κάνετε.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 18:00

 

Τοξότης: Το μέλλον της σχέσης σας, σας απασχολεί πολύ έντονα. Αυτό είναι και κάτι που επιθυμεί ο άνθρωπος σας να το συζητήσει και να βρείτε τις ιδανικές λύσεις και για τις δύο πλευρές. Πάντως κάποια οικονομικά δεδομένα θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 22:00

 

Αιγόκερως : Μην νομίζετε… να είστε σίγουροι, για αυτά που επιθυμείτε, και αυτά που πρέπει να προσφέρετε στον άνθρωπο σας. Από τις επόμενες ημέρες, που 3 πλανήτες αλλάζουν ζώδιο, εσείς θα έχετε πολλές και δυνατές ευκαιρίες, για να φτάσετε τους σκοπούς σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 19:00

 

Υδροχόος: Δεν χρειάζεται να πιέσετε τον εαυτό σας, για να κάνετε πράματα, που μόνο ευχαριστούν τους άλλους. Είσαστε η απόλυτη προτεραιότητα σας, και μετά οι υπόλοιποι. Εντάξτε στον λεξιλόγιο σας το ΟΧΙ, και θα δείτε ότι όλοι θα σας σεβαστούν πολύ περισσότερο.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 20:00

 

Ιχθείς: Μην αποκαλύπτετε ακόμη τα σχέδια σας. Έχετε πολλά να ολοκληρώσετε. Πάντως με τόσο καλές αστρολογικές όψεις επάνω σας, σίγουρα θα δείτε και ένα ταίρι, να σας υποστηρίζει και να σας κάνει προτάσεις που θα σας εκπλήξουν.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 23:00