Κλασσική Χαρτομαντεία – Τετάρτη 07/06

Κλασσική Χαρτομαντεία – Τετάρτη 07/06

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους:

 

Κριός : ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

Έχετε ενοχληθεί από τις προβληματικές συμπεριφορές του ανθρώπου σας. Μιλήστε και πείτε λοιπόν, και τις δικές σας προτάσεις. Τα αστρολογικά, σίγουρα σας δίνουν την εύνοια και τις λύσεις που ζητάτε. Στα οικονομικά σας, θα έχετε θετικές ειδήσεις.

Δυναμική ημέρας: 5/5

Ταύρος: ΤΟ ΟΧΤΩ ΣΠΑΘΙ

Μην ακούτε τι λενε οι άλλοι για την ερωτική σας σχέση. Αν τελικά εσείς μένετε ικανοποιημένοι δεν χρειάζεστε, την γνώμη κανενός. Αυτοί που έχουν σχέσεις και παρεμβάλλονται και τρίτες δεσμεύσεις, έχει έρθει η σωστή ώρα για ξεκαθαρίσματα.

Δυναμική ημέρας: 5/5

Δίδυμοι : Ο ΑΣΣΟΣ  ΚΑΡΟ

Η προσοχή σας η δύσκολη, είναι καρφωμένη σε μια καινούργια προσωπικότητα, που έχει κάτι ιδιαίτερο να σας δώσει. Αφήστε τις μέρες να περάσουν, να φύγει και η επήρεια του ανάδρομου Κρόνου, και θα δείτε τις καλές εξελίξεις να σας δικαιώνουν.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Καρκίνος: ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΚΥΠΕΛΟ

Υπάρχουν πολλά ακόμη μυστικά. που πρέπει να βρείτε και να ξεκλειδώσετε στην καρδιά και το μυαλό του ατόμου που αγαπάτε. Αυτά, όμως δεν θα λυθούν μέσα από ερωτήσεις, αλλά μόνο μέσα από το πέρας του χρόνου, που θα σας φέρει πιο κοντά.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Λέων: ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Διατηρείτε ένα πέπλο μυστηρίου, πάνω στην προσωπικότητα σας και αυτό σας κάνει πολύ πιο γοητευτικούς στο άλλο φύλο. Μέσα στον μήνα θα δεχτείτε τουλάχιστον δύο διαφορετικές κρούσεις, από νέα άτομα για να σας κατακτήσουν.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Παρθένος: ΤΟ ΠΕΝΤΕ  ΚΑΡΟ

Με τον Ήλιο πάνω στους Διδύμους, όλα είναι πιθανά. Το μόνο που σας λυπεί, ακόμη είναι μια αφημένη αισθηματική υπόθεση, που δεν έχει ακόμη δείξει τις προθέσεις της. Από την νέα εβδομάδα ίσως και να πρέπει να ασχοληθείτε πιο ενεργά.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Ζυγός:  ΤΟ ΤΡΙΑ ΣΠΑΘΙ

Όλα είναι υπό τον έλεγχο σας. Αυτό που απομένει είναι να βάλετε σε μια σειρά οικονομικά και αισθηματική ζωή. Είναι μια πολλή καλή περίοδος, που θα δείτε τους κόπους και τις επιθυμίες σας, να παίρνουν σάρκα και οστά. Λίγη υπομονή.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Σκορπιός: ΤΟ ΕΦΤΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Έχετε πολλά και δυνατά φιλικά πρόσωπα, να σας υποστηρίζουν σε όλα αυτά που σκέφτεστε να κάνετε. Οι μέρες για τους ερωτευμένους, είναι ιδανικές για ταξίδια και αποδράσεις, που θα θερμάνουν παραπάνω το μεταξύ τους κλίμα.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Τοξότης: ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΥΠΕΛΟ

Ζητήστε από τον άνθρωπο σας, ευθέως, να σας δώσει κάποιες εξηγήσεις για όλες αυτές τις μικρές παρεξηγήσεις, που έχουν γίνει με τα περιβάλλοντα του. Γενικότερα δεν είναι και ότι καλύτερο, να εμπλέκονται τρίτοι στο μεταξύ σας.

Δυναμική ημέρας: 3/5

 

Αιγόκερως: ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Πολλά τα ατού που έχετε στο μανίκι σας. Αν τελικά από το νεοεισερχόμενο άτομο σας έχει δελεάσει, τότε δεν έχετε παρά να το πλησιάσετε στον σωστό χρόνο  και χώρο και να του μιλήσετε. Ίσως και κάτι σχετικό να περιμένει από εσάς.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Υδροχόος: ΤΟ ΔΕΚΑ  ΚΥΠΑΛΟ

Μια καταπληκτική ημέρα, που θα σας δώσει πολλές και διαφορετικές προτάσεις από τους φίλους σας, για διασκέδαση. Σκεφτείτε τι επιθυμείτε και πράξτε το. Η οικονομική σας κατάσταση, θα έχει σημαντική πρόοδο και με την δική σας προσπάθεια.

Δυναμική ημέρας: 5/5

Ιχθείς: ΤΟ ΔΥΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Μπορείτε να κρατήσετε κάποιες πληροφορίες που θα σας έρθουν, μόνο για εσάς. Υπάρχει ένας άνθρωπος, μέσα από τον φιλικό σας κύκλο ή και εργασιακό, που έχει εκφράσει το ερωτικό του ενδιαφέρον προς το πρόσωπο σας. Ακολουθούν ανακοινώσεις.

Δυναμική ημέρας: 5/5