Ερωτικό ωροσκόπιο- ΠΕΜΠΤΗ 08/06

Ερωτικό ωροσκόπιο- ΠΕΜΠΤΗ 08/06

Κριός: Δεν είστε και τα πιο φρόνημα παιδιά αλλά τουλάχιστον αυτοί που σας πλησιάζουν το ξέρουν. Αυτές τις ημέρες, που όλα έχουν αλλάξει στον ουράνιο θόλο, εσείς θα πρέπει να κάνετε και τις τελικές σας επιλογές. Αν η σχέση που διατηρείτε, δεν σας καλύπτει, δεν έχετε λόγω να είστε πια πολυπρόσωποι.

Ταύρος: Η διάρκεια του δεσμού σας, δείχνει και το βάθος των αισθημάτων και των δύο πλευρών. Αυτό είναι και κάτι που κάτω από αυτές τις καρμικές αστρολογικές όψεις, να σας φέρει κάτω από μόνιμες δεσμεύσεις. Ίσως και μια εγκυμοσύνη ή μι πρόταση γάμου να μην σας εκπλήξει.

 

Δίδυμοι: Είστε μέσα σε ένα χάος, και καλείστε για το καλό όλων να το διαχειριστείτε. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα πρέπει να δώσετε αληθινές – ευθείες απαντήσεις, σε αυτούς που τις περιμένουν. Πολλά και τα καλά σενάρια σε αυτούς που επιθυμούν κάποιον νέο έρωτα που θα τους θεραπεύσει!

 

Καρκίνος: Μην λέτε και τόσα μεγάλα λόγια αγάπης, στο άτομο που τον τελευταίο καιρό μόνο έχει εισέλθει στην ζωή σας. Δεν χρειάζεται να εκτίθεστε, για να είστε αρεστοί. Με τον Δία και την Αφροδίτη σε ανάδρομη κίνηση, μόνο θα εκτεθείτε. Πολλά και τα καλά οικονομικά νέα που σας πλησιάζουν.

 

Λέων: Είναι μια εποχή που η λογική και η καρδιά σας, έχουν αντίθετες κατευθύνσεις. Ίσως νε τρέφετε συναισθήματα για δύο διαφορετικούς ανθρώπους, όμως αυτό μόνο σας πιέζει και δεν σας αφήνει να χαρείτε το παρόν σας. Μέσα σε αυτόν τον μήνα, κάντε τα αναγκαία σας ξεκαθαρίσματα.

 

Παρθένος: Υπάρχει μια καρδιά η οποία αγωνιά για εσάς και την πορεία σας. Ίσως να είναι μια πρώην αγάπη, ίσως έναν κρυφός έρωτας που δεν έχει ακόμη εκφραστεί. Μέσα στις επόμενες 2-3 ημέρες, θα υπάρξουν ανεπανάληπτες αποκαλύψεις, που θα σας αλλάξουν την καθημερινότητα…ευχάριστα.

 

Ζυγός: Αφήστε μακριά τα σχόλια και τις προτάσεις των τρίτων, από την σχέση σας. Δεν υπάρχει  λόγος να δημιουργείτε ένταση, μεταξύ σας χωρίς λόγο. Εσείς που τις τελευταίες ημέρες, έχετε απομακρυνθεί από τον άνθρωπο σας, θα έχετε νέα του, που σας καλεί σε αισθηματική συζήτηση.

 

Σκορπιός: Εσάς δεν σας κάνει κανείς μαθήματα, γύρω από τις αισθηματικές σας υποθέσεις. Οι μέρες μέχρι και τις 20/06, σας κάνουν να είστε το απόλυτο ερωτικό επίκεντρο του ανθρώπου σας που θα σας εκπλήξει ευχάριστα με κάποια πρόταση του.

 

Τοξότης: Μόνο το δικό σας ζώδιο καταφέρνει και πάντα μπλέκει τόσο έντονα το ερωτικό του παρελθόν με το πολλά υποσχόμενο του μέλλον. Για αυτήν την εποχή, το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι σκεφτείτε σοβαρά ποιον και τι τελικά θέλετε, να έχετε στην αισθηματική σας καθημερινότητα.

 

Αιγόκερως: Μην πιέζετε τον εαυτό σας, και κάτω από τόσους ανάδρομους πλανήτες, να πάρε μια τελική απόφαση γύρω από χωρισμό ή επανασύνδεση. Μετά τις 21/06 που ο ήλιος θα έχει περάσει στον Καρκίνο το μυαλό σας θα είναι πιο καθαρό, αλλά και θα έχετε μάθει και πολλές ακόμη πληροφορίες.

 

Υδροχόος: Δεν έχετε κάτι αυτήν την εποχή στον αισθηματικό σας κόσμο, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να σας πτοεί. Από την ερχόμενη εβδομάδα, που τα άστρα είναι υπέρ σας, άρα πολλές είναι και οι ευκαιρίες που θα σας έρθουν.

 

Ιχθείς: Μην κλείνετε τα μάτια, σε αυτά τα παράλογα που συντελούνται μέσα στην σχέση σας. Το ότι έχετε έναν σύντροφο, δεν σημαίνει, ότι πρέπει να τα ανέχεστε όλα. Το χρήμα σας λύνει πολλά προβλήματα και άμεσα.