ΤΑΡΩΜΑΝΤΕΙΑ- Παρασκευή 09/06/17

ΤΑΡΩΜΑΝΤΕΙΑ- Παρασκευή  09/06/17

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

Κριός : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Οι συγκρούσεις που είχατε στο παρελθόν με άτομο, που σας ενδιέφερε, ίσως και να έχουν πια ξεχαστεί. Κάντε μια προσπάθεια παραπάνω, για να επικοινωνήσετε

Love: ***

 

Ταύρος : Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Θα χρειαστείτε βοήθεια από τα περιβάλλοντα σας, και ειδικά τους καλούς σας φίλους. Αυτή είναι μια εποχή που η ψυχολογία σας, μπορεί να έχει πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά ευτυχώς είναι μόνο προσωρινό .

Love: ***

 

Δίδυμοι: Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Το πιο σοβαρό που έχετε να κάνετε είναι να αδιαφορήσετε για όλα αυτά που ακούτε γύρω σας. Εσείς ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, και την σχέση σας, που είναι σε φάση για κάτι περισσότερο. Τα οικονομικά είναι πολλά υποσχόμενα.

Love: ***

 

Καρκίνος: Η ΔΥΝΑΜΗ

Θα πρέπει να ασχοληθείτε πολύ περισσότερο με την προσωπική σας ζωή, που σίγουρα δεν αντικατοπτρίζει όλα αυτά που έχετε ζητήσει από τον σύντροφο σας.

Love: ***

 

Λέων : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Καλείστε να κάνετε μέχρι το τέλος του μήνα Ιουνίου, να κάνετε ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα σε σχέσεις, που δεν σας ενδιαφέρουν, απλά υπάρχουν, και ίσως και να σας καθυστερούν από το δημιουργικό σας παρόν.

Love: ***

 

Παρθένος: Η ΣΕΛΗΝΗ

Είσαστε κάτω από πλανητική εύνοια, και αυτό σας δίνει την πρωτοβουλία που θα καταλήξει σε επιτυχία προκειμένου, να λήξετε προβληματικές επικοινωνίες με τον άνθρωπο σας.

Love: ***

 

Ζυγός: ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Έχετε μια αυστηρή στάση, απέναντι σε κάποια παλιά σας ερωτική ιστορία. Είναι πολλές οι κρούσεις που σας έχουν κάνει αλλά εσείς αδιαφορείτε. Ίσως είναι πολλές οι πληγές που ακόμα σας πονούν.

Love: **

Σκορπιός: Ο ΗΛΙΟΣ

Παλιές υποθέσεις που έχουν ξεχαστεί θα αναθερμανθούν με την Αφροδίτη, όλες τις επόμενες ημέρες, να σας δίνει το προβάδισμα σε λόγο και πράξεις.

Love: **

Τοξότης: ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Οι πράξεις σας είναι και ακολουθούν τα λόγια σας. Αυτό είναι κάτι που θα κάνει την δύσκολη καρδιά του ατόμου, που σας ενδιαφέρει να ανοίξει. Οι μέρες είναι εξίσου καλές, και για τους χωρισμένους, που θα έχουν ακούσματα για επανασύνδεση.

Love: ***

 

Αιγόκερως: Ο ΤΡΕΛΟΣ

Η ψυχαγωγία είναι κάτι που σας απασχολεί έντονα αυτές τις ημέρες, και ίσως αυτό να σας οδηγήσει εσάς του δεσμευμένους σε λάθος κινήσεις που θα στεναχωρήσουν τον σύντροφο σας.

Love: **

Υδροχόος: ΤΟ ΑΡΜΑ

Πολλά αυτά που διαδραματίζονται, πίσω από την πλάτη σας. ίσως κάποιους να τους έχετε αδικήσει ή στεναχωρήσει και που σίγουρα πρέπει να διορθώσετε.

Love: **

 

Ιχθείς: Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Έχετε αφεθεί σε μια παθητική συμπεριφορά, που βαραίνει και τον άνθρωπο σας. Σταδιακά προσπαθήστε να έρθετε πιο κοντά και να συνδεθείτε και πάλι μέσω συναισθηματικού διαλόγου.

Love: **